Google
Google

Beleggen in TRON

TRON kopen? Lees er hier alles over!

Cryptovaluta Tron

TRON (TRX) is een cryptovaluta die zich richt op de entertainmentindustrie. Op 30 oktober 2017 kregen handelaren op Binance uit het niets 500 Tronix (TRX) op hun rekening bijgeschreven. Deze zogehete airdrop (groeistrategie die wordt gebruikt om altcoins onder de aandacht te brengen) heeft gewerkt. 

TRON heeft op 2 september 2017 een zeer succesvolle ICO gehad en er is ruim 70 miljoen dollar opgehaald. Sinds de ICO is TRON hard in waarde toegenomen. Met een marktkapitalisatie van zo’n 6 miljard dollar is TRON geen kleine speler meer.

TRON kopen is hier mogelijk!

 

Wat is TRON?

Elke cryptovaluta heeft zo zijn eigen specificaties en doelgroep. TRON is speciaal ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Denk aan online casino’s, sociale netwerken en games. De digitale entertainmentindustrie heeft een marktwaarde van zo’n 1 biljoen dollar en er zijn dus genoeg bedrijven die een munt in die branche wel zien zitten. Als een speler online wil gaan gokken, is het wel zo fijn dat hij met een cryptovaluta kan betalen die snel, eenvoudig en zonder transactiekosten werkt.

Justin Sun is CEO van TRON, hij was eerst vertegenwoordiger van Ripple. Wist u dat Justin Sun ook de applicatie Peiwo (China’s Snapchat) heeft ontwikkeld? Het team van TRON bestaat momenteel uit meer dan 60 ervaren mensen en onze redactie heeft hoge verwachtingen van dit team dat degelijk in elkaar zit.

 

Hoe beleggen in TRON?

Interesse om te handelen in TRON? Deze cryptovaluta kan de komende maanden nog flink in marktwaarde gaan toenemen. Als cryptobelegger doet u er goed aan om de mogelijkheden van deze munt te bekijken. De TRON koers kan volgens experts nog gaan oplopen naar de $0,50.

TRON kopen is eenvoudig mogelijk bij broker Degiro. Degiro maakt het mogelijk om wereldwijd te beleggen. Veel brokers hebben alleen maar de mogelijkheid om in Europese en Amerikaanse beurzen te beleggen. Degiro biedt ook toegang tot markten in Australië, Japan, Hong Kong en nog veel andere werelddelen. Bij Degiro krijgt u toegang tot meer dan 60 verschillende beurzen. De ruim 2 miljoen producten bieden voldoende handelskansen!

TRON kopen? Begin hier!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google