TRON kopen? Lees er hier alles over!

Cryptovaluta Tron

TRON (TRX) is een cryptovaluta die zich richt op de entertainmentindustrie. Op 30 oktober 2017 kregen handelaren op Binance uit het niets 500 Tronix (TRX) op hun rekening bijgeschreven. Deze zogehete airdrop (groeistrategie die wordt gebruikt om altcoins onder de aandacht te brengen) heeft gewerkt. 

TRON heeft op 2 september 2017 een zeer succesvolle ICO gehad en er is ruim 70 miljoen dollar opgehaald. Sinds de ICO is TRON hard in waarde toegenomen. Met een marktkapitalisatie van zo’n 6 miljard dollar is TRON geen kleine speler meer.

TRON kopen/verkopen is hier mogelijk! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Wat is TRON?

Elke cryptovaluta heeft zo zijn eigen specificaties en doelgroep. TRON is speciaal ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Denk aan online casino’s, sociale netwerken en games. De digitale entertainmentindustrie heeft een marktwaarde van zo’n 1 biljoen dollar en er zijn dus genoeg bedrijven die een munt in die branche wel zien zitten. Als een speler online wil gaan gokken, is het wel zo fijn dat hij met een cryptovaluta kan betalen die snel, eenvoudig en zonder transactiekosten werkt.

Justin Sun is CEO van TRON, hij was eerst vertegenwoordiger van Ripple. Wist u dat Justin Sun ook de applicatie Peiwo (China’s Snapchat) heeft ontwikkeld? Het team van TRON bestaat momenteel uit meer dan 60 ervaren mensen en onze redactie heeft hoge verwachtingen van dit team dat degelijk in elkaar zit.


 

Hoe beleggen in TRON?

Interesse om te handelen in TRON? Deze cryptovaluta kan de komende maanden nog flink in marktwaarde gaan toenemen. Als cryptobelegger doet u er goed aan om de mogelijkheden van deze munt te bekijken. De TRON koers kan volgens experts nog gaan oplopen naar de $0,50.

TRON kopen is eenvoudig mogelijk bij CFD-broker Plus500. Plus500 maakt het mogelijk om wereldwijd te beleggen. Veel brokers hebben alleen maar de mogelijkheid om in Europese en Amerikaanse beurzen te beleggen. Plus500 biedt ook toegang tot markten in Australië, Japan, Hong Kong en nog veel andere werelddelen. Bij Plus500 krijgt u toegang tot meer dan 60 verschillende beurzen. De ruim 2 miljoen producten bieden voldoende handelskansen!

TRON kopen/verkopen? Begin met CFD’s! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *