Google
Google

Beleggen in litecoins

Litecoins kopen? Lees er hier alles over!Litecoins kopen

U heeft vast al gehoord van de Bitcoin. Deze cryptovaluta heeft het de afgelopen jaren extreem goed gedaan. Lees vooral het artikel over beleggen in bitcoins. Naast de Bitcoin bestaan er ook nog andere cryptovaluta’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Litecoins of aan Ethereum.

De Bitcoin en de Litecoin worden door analisten gezien als respectievelijk goud en zilver. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te kijken naar de mogelijkheden die de Litcoin te bieden heeft. De kans is erg groot dat er nog veel koersstijgingen mogelijk zijn voor de Litecoin. Sommigen beweren zelfs dat de Litecoin nog beter gaat presteren dan de Bitcoin. Het is dan ook van groot belang om u te verdiepen in deze cryptovaluta!

Litecoins CFD’s kopen/verkopen? Begin hier direct! *CFD service. 80,6% verliest geld

 

Wat is de Litecoin?

De Litecoin is net zoals de Bitcoin een peer-to-peer valuta op het internet die het gebruikers toestaat om betalingen te doen naar wie dan ook ter wereld. Litecoins zijn net zoals Bitcoins gebaseerd op een protocol. Toch zitten er wezenlijke verschillen tussen de Bitcoin en de Litecoin. De Litecoin kan namelijk veel efficiënter gemined worden met hardware die beter toegankelijk is voor de doorsnee gebruiker. Het geheugen en energieverbruik van de Litecoin ligt dan ook veel lager dan die van de Bitcoin en het is dan dus ook eigenlijk een duurzamere vorm van beleggen.

Het is de planning dat er 84 miljoen Litecoins in omloop komen. Dit is een veel groter aantal dan de 21 miljoen Bitcoins die op de planning staan. Dit is ook één van de redenen dat de litecoin koers lager staat dan die van de bitcoin. Analisten zien in ieder geval erg veel potentie in deze internetvaluta.

Het beleggen in Litecoins wordt hetzelfde gezien als het beleggen in aandelen, forex of andere beleggingsproducten. Er moet dan ook belasting over worden betaald in box 3 (vermogensrendementsheffing). De vermogensrendementsheffing houdt in dat er 1,2% van uw vermogen moet worden afgedragen. Als u onder een vermogen van €21.139,- (2013) zit is er niets aan de hand en hoeft u dus helemaal geen belasting af te dragen in box 3. Dit komt door de vrijstelling in deze box. Ga voor meer informatie hierover naar het artikel over de aandelenbelasting.

 

De Litecoin en zijn voor- en nadelen!

De Litecoin heeft ongelofelijke resultaten laten zien (dit geldt overigens voor vrijwel alle andere cryptovaluta’s). Het is dan ook zeker verstandig om goed te kijken naar de mogelijkheden die Litecoins u als belegger kunnen bieden. Denk hierbij aan voordelen zoals:

  • Gigantische volatiliteit (goed voor korte termijn beleggingen)
  • Mogelijkheden om te beleggen in het weekend (de handel vindt 24/7 plaats)

Naast de voordelen van het beleggen in deze internetvaluta, zijn er ook nadelen te bedenken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er berichten naar buiten komen die onvoorspelbare koersreacties creëren. Doordat er geen regulering plaatsvindt, is er ook geen mogelijkheid om Litecoins op enige wijze te beïnvloeden. Het beleggen in cryptovaluta’s is dan ook een riskante belegging.

Als u een gokje wilt wagen is het zeker de moeite waard om hier toch iets mee te doen. De Litecoin wordt gezien als het nieuwe Bitcoin en het is dan ook erg goed als u hier op de één of andere manier aan kunt meedoen. Toch vinden veel beleggers het lastig om de juiste broker of site te vinden om de Litecoins te kopen. Aandelenkopen.nl biedt u nu een oplossing hiervoor. Lees snel verder!

Handelen in litecoins? Begin hier direct! *CFD service. 80,6% verliest geld

 

Waar kunt u Litecoins kopen?

Interesse om litecoins te kopen? Groot gelijk! Het is dan wel belangrijk dat u een goede plaats vind waar u in deze cryptovaluta kunt beleggen. Het is gelukkig bij de CFD broker Plus500 erg makkelijk om te handelen in Litecoins. Litecoins kopen kan erg eenvoudig bij de broker. De koers van de Litecoin kan 24/7 worden bekeken en wanneer u de juiste analyses maakt, is het mogelijk om mooie rendementen te realiseren. Het is bij de broker ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Litecoins! *CFD service. 80,6% verliest geld

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.