Air France-KLM aandeel geplande beursgang

Air France-KLM zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de [beurs onbekend]. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze wordt met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders. Vele speculaties voor de Air France-KLM prijs vinden al plaats.

Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd, lijkt de algemene interesse net als de resultaten van Air France-KLM gestaag te stijgen. Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.

Air France-KLM

Air France-KLM IPO kopen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek IPO Air France-KLM

Vind de IPO Air France-KLM binnen het handelsplatform

4

Air France-KLM IPO kopen

Start met handelen in Air France-KLM aandelen!

Air France-KLM IPO kopen of andere aandelen kopen? Start met DEGIRO!

Over Air France-KLM

Air France-KLM is een Frans-Nederlandse multinational. Het hoofdkantoor bevindt zich bij Parijs. Wanneer er wordt gekeken naar omzet, is het de grootste luchtvaartonderneming ter wereld. Verder is het de grootste vrachtvervoerder ter wereld en de derde in de wereld als het gaat over passagiersvervoer. 

In mei 2004 zijn Air France en KLM Royal Dutch Airlines samengevoegd tot de grootste Europese luchtvaartgroep. In 2019 vervoerde deze luchtvaartgroep samen 104 miljoen passagiers. Ze beschikken over 548 vliegtuigen die naar 318 verschillende bestemmingen in 118 landen vliegen. 

Oudste luchtvaartmaatschappij

KLM is opgericht op 7 oktober 1919 en is hiermee de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. De thuisbasis van KLM is Schiphol in Amsterdam. Air France werd op 7 oktober 1933 opgericht. De thuisbasis van Air France is de luchthaven Charles de Gaulle in Parijs. 

Air France-KLM is dus een enorme onderneming met veel internationale betrekkingen en belangen. De multinational heeft ongeveer 100.000 fte en behaalde een omzet van €26 miljard in 2015. Oorspronkelijk is Air France-KLM is ontstaan uit een fusie tussen Air France en KLM op 30 september 2003. De multinational heeft in 2007/2008 Martinair en het Belgische VLM overgenomen. Deze uitbreidingen zorgden ervoor dat de onderneming een groter bereik heeft en beter kan omgaan met verschillende ontwikkelingen.

Verwachte beursgang van Air France-KLM IPO?

Op dit moment staat de beursgang van Air France-KLM in de planning voor [datum onbekend]. Vanaf deze datum zullen de aandelen Air France-KLM te koop zijn bij de verschillende brokers zoals DEGIRO en eToro.

Investeerders kunnen echter de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief, aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. 

Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

Air France-KLM koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel Air France-KLM wordt uitgekeken, echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt met de Air France-KLM prijs. Laat je niet alleen verleiden door de hype, maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van Air France-KLM. Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De beursgang van Air France-KLM

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor Air France-KLM aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van Air France-KLM. Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggingsportfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Voorbereiden op de Air France-KLM aandelen

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen. Er zijn veel internationale websites zoals Morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan. Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen. 

Hou rekening met het feit dat Air France-KLM zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft. Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan, heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

Air France-KLM aandelen kopen na de beursgang

Wanneer de beursgang van de Air France-KLM IPO voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop en kun je dus Air France-KLM IPO kopen. Betrouwbare brokers om de Air France-KLM aandelen te kopen zijn DEGIRO en eToro.

Veelgestelde vragen

Air France-KLM staat gepland voor beursgang op [datum onbekend].

Of de Air France-KLM prijs gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelen koers van een nieuwe beursgang hangt af van vele factoren. Houd het bedrijf achter de [naam] aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

[naam] IPO aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook [naam] IPO kopen.

Air France-KLM IPO koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Air France-KLM.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.