Adidas aandeel geplande beursgang

Adidas zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de [beurs onbekend]. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze wordt met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders. Vele speculaties voor de Adidas prijs vinden al plaats.

Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd, lijkt de algemene interesse net als de resultaten van Adidas gestaag te stijgen. Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.

Adidas

Adidas IPO kopen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek IPO Adidas

Vind de IPO Adidas binnen het handelsplatform

4

Adidas IPO kopen

Start met handelen in Adidas aandelen!

Adidas IPO kopen of andere aandelen kopen? Start met DEGIRO!

Over Adidas

In 1920 begon Adolf Dassler met het maken van sportschoenen in de buurt van Neurenberg (Beieren). De schoenen bleken aan te slaan wekte de interesse van veel sportfanaten. Het is interessant om te weten dat de broer van Adolf Dassler de oprichter van Puma is geworden. Op 18 september 1949 werd ondanks de concurrentie van Puma de onderneming Adidas AG opgericht. Adidas leverde in 1954 de schoenen aan het Duitse voetbalelftal. De noppen van de voetbalschoenen konden verwisseld worden en hiermee leverde Adidas een revolutionair product. 

Momenteel is Adidas kledingsponsor van veel professionele sporters en sportclubs. Het Adidas concern beschikt ook over de merken Reebok en TaylorMade. Eén van de grootste concurrenten van Adidas is Nike. Nike richt zich namelijk op dezelfde markt en zowel Adidas.

Een leuk nieuw feitje is dat Adidas schoenen op de markt gaat brengen die worden gemaakt met een 3D-printer. De zool van de schoen kan met behulp van 3D-printing volledig worden afgestemd op het gewicht, de loopstijl en andere voorkeuren van de sporter. De schoen zal de naam: FutureCraft 4D gaan krijgen. Het is de bedoeling om eerst een klein aantal schoenen op de markt te brengen. Vervolgens moet de schoen voor iedereen beschikbaar worden gesteld. Innovaties zijn in ieder geval belangrijk voor deze multinational. Meer weten? Bekijk ook de onderstaande commercial.

Verwachte beursgang van Adidas IPO?

Op dit moment staat de beursgang van Adidas in de planning voor [datum onbekend]. Vanaf deze datum zullen de aandelen Adidas te koop zijn bij de verschillende brokers zoals DEGIRO en eToro.

Investeerders kunnen echter de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief, aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. 

Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

Adidas koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel Adidas wordt uitgekeken, echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt met de Adidas prijs. Laat je niet alleen verleiden door de hype, maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van Adidas. Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De beursgang van Adidas

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor Adidas aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van Adidas. Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggingsportfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Voorbereiden op de Adidas aandelen

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen. Er zijn veel internationale websites zoals Morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan. Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen. 

Hou rekening met het feit dat Adidas zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft. Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan, heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

Adidas aandelen kopen na de beursgang

Wanneer de beursgang van de Adidas IPO voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop en kun je dus Adidas IPO kopen. Betrouwbare brokers om de Adidas aandelen te kopen zijn DEGIRO en eToro.

Veelgestelde vragen

Adidas staat gepland voor beursgang op [datum onbekend].

Of de Adidas prijs gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelen koers van een nieuwe beursgang hangt af van vele factoren. Houd het bedrijf achter de Adidas aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

Adidas IPO aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook Adidas IPO kopen.

Adidas IPO koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Adidas.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.