Aandelen kopen

Aandelen kopen ontdek de mogelijkheden?

Beursplein 5 in AmsterdamAandelen kopen en verkopen is erg populair, omdat het erg winstgevend kan zijn. Er zijn daarom in Nederland alleen al zo’n 1 miljoen mensen die aan deze vorm van beleggen doen. Het mag duidelijk zijn dat sparen echt helemaal niks meer oplevert en beleggen in aandelen is voor steeds meer mensen dus ook de enige manier om nog goede rendementen te maken.

Aandelen zijn niet moeilijk om te begrijpen en in tegenstelling tot wat velen denken is het al in een hele korte termijn mogelijk om te snappen waarom een aandeel stijgt of daalt. Als u doorheeft hoe de aandelenmarkt in elkaar zit is het mogelijk om uw geld aan het werk te zetten i.p.v. geld dat u aan het werk zet!

 

Direct aandelen kopen?

Het is erg slim om een account aan te maken bij een betrouwbare broker zoals bijvoorbeeld Binckbank.  Het is dan al binnen 5 minuten mogelijk om uw eerste aandelen te kopen!

  • Open gratis een oefen-account
  • Stort het minimale bedrag van €100,-
  • Handel in aandelen zoals Shell, Facebook, Apple, Google…alles kan!
 

Aandelen kopen is hier direct mogelijk!

 

Wat zijn aandelen?

Elk bedrijf heeft de ambitie om te groeien, winstgevender te worden en marktaandeel te veroveren. Om deze ambities waar te maken is er vrijwel altijd kapitaal (geld) nodig. Een aantrekkelijke manier om aan kapitaal te komen is via een beursgang. Als het bedrijf eenmaal beursgenoteerd is, kan het aandelen uitgeven. Iedereen kan op deze manier een stukje eigenaar worden van het bedrijf.

   

Hoe kunt u aandelen kopen?

Aandelen worden verhandeld op de beurs. De Nederlands beurs bevindt zich op Beursplein 5 in Amsterdam. Het heeft als particulier echter geen zin om hier naartoe te gaan om zo aandelen te kopen. Op Beursplein 5 zijn eigenlijk alleen nog maar grote financiële instellingen aanwezig. Deze financiële instellingen worden ook wel brokers genoemd. Brokers zijn partijen waar beleggers hun aandelen bij kunnen kopen. De afgelopen jaren is de populariteit van online brokers snel toegenomen en het is nu dus voor iedereen mogelijk om op een eenvoudige manier aandelen te kopen.

 

Geef een reactie