Aandelen kopen zonder commissie kosten bij Freestoxx

Freestoxx is een commissievrije dienst voor de handel in Amerikaanse aandelen. Freestoxx is eigendom van WH SelfInvest, een bekroonde gereguleerde makelaar die sinds 1998 handelaren in de EU en Zwitserland bedient. Deze gewaardeerde financiële instelling heeft kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Duitsland.

Freestoxx biedt handelaren een Multi platform software aan die toegankelijk is via het web of via een mobiele app. Freestoxx biedt zijn klanten 91 technische analyse indicatoren, geavanceerde tools voor risicobeheer en grafiektools aan. Zij die twijfelen kunnen de dienst proberen via een gratis demo rekening die geleverd wordt met het Full Services pack. 

Aanbod Freestoxx

Op het moment van schrijven biedt Freestoxx toegang tot 6.173 aandelen van ’s werelds grootste beurzen (NASDAQ, NYSE,…). Het grote aanbod kan opgezocht worden op aandeel, ticker of ISIN.

Bij Freestoxx kun je als belegger kiezen tussen twee soorten rekeningen. Je kunt ervoor kiezen om een zero commissie model of een mini commissie model rekening te openen. 

Zero commissie model

Beleggers betalen 0,00 $ commissie
Smart order routing naar alle beschikbare uitvoeringsplaatsen 
Orders worden altijd uitgevoerd tegen de beste bied- of laatprijs beschikbaar (NBBO-regel)
Geen maandelijkse inactiviteitskost

Mini commissie model

Order routing wordt prioritair naar NYSE en NASDAQ gestuurd
Beleggers betalen een kleine commissie (0,0035 $ per aandeel, minimum 0,89 $)
Orders worden altijd uitgevoerd tegen de beste bied- of laatprijs beschikbaar (NBBO-regel)
Geen maandelijkse inactiviteitskost

Daarnaast kiest u ook nog het dienstenpakket. Ook hier heeft u 2 keuzemogelijkheden, namelijk het Free Services pack (gratis) of het Full Services pack (9,99€ per maand).

Free Service pack

Short selling
Geen negatieve rente
Overflow hefboom
Gratis historische data en grafieken vanaf 1 order per maand

Full Service pack

Naast de geleverde service van het Free Service pack, biedt dit pack interessant extra services aan:

Volledige hefboom (4:1 intraday en 2:1 overnight)
Bespaar op de margin rente
Permanente demo rekening

Platform Freestoxx

Freestoxx heeft een uitgebreid platform, wat zeer gebruiksvriendelijk is voor alle soorten beleggers. Je kunt kiezen uit 13 verschillende grafieken en tools, met 91 technische analyse indicatoren. Dit zorgt dat beleggers diepgaande analyses kunnen uitvoeren, en zo een doordachte keuze kunnen maken voor hun beleggingsportefeuille.

 Veiligheid Freestoxx

De depotbank van Freestoxx is de Bank of Montreal Harris Bank, met een uitstekend credit rating van Fitch AA-. 

Elk order wordt uitgevoerd aan de beste prijs die beschikbaar is op de beurzen en alle andere uitvoeringsplaatsen. Freestoxx houdt zich bij het uitvoeren van orders aan de voorgeschreven SEC NBBO regel, wat de particuliere belegger beschermd.

“De National Best Bid and Offer (NBBO) is een voorschrift van de Securities Exchange Commission (SEC) dat brokers verplicht te handelen tegen de best beschikbare (laagste) vraagprijs en de best beschikbare (hoogste) biedprijs bij het kopen en verkopen van effecten voor klanten. De nationale beste bied- en laatkoers is de bied- of laatkoers die de gemiddelde klant te zien krijgt. De Securities and Exchange Commission’s Regulation NMS vereist dat brokers hun klanten deze prijs garanderen.” Freestoxx.com

Voordelen Freestoxx

0,00 $ ordercommissies
Snelle orderuitvoering
NBBO regel
Eenvoudig platform voor elk type belegger
GEEN ordercommissies. GEEN wisselkost per order. GEEN inactiviteitskost. GEEN maandelijks minimum. GRATIS real-time koersen na 1 order.

Klantenservice Freestoxx

Elke belegger weet hoe belangrijk het is professioneel geholpen te worden. Freestoxx herkent het belang hiervan, en biedt een zeer uitgebreide klantenservice aan. Je kunt hier namelijk in meerdere talen terecht via een live chat (Nederlands, Frans, Duits of Engels). Ook kun je een verzoek indienen om gebeld te worden of een email te sturen. Contacteren kan van 8.00 tot 22.00 uur. En hier krijg je nog steeds een mens aan de lijn.

Conclusie

Een handelsplatform dat toegang biedt tot de grootste Amerikaanse beurzen zonder enige commissie te betalen is uniek. Met het grote aanbod aan aandelen, een uitgebreid handelsplatform en mobiele app, en een jarenlange ervaring in de beleggingswereld lijkt Freestoxx een goede keuze voor elke type belegger. Wanneer je hier nog over twijfelt kun je gebruik maken van hun gratis demo rekening om het aanbod zelf te testen. 

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

april 7, 2024

In de wereld van cryptocurrencies is het essentieel om te begrijpen hoe je je digitale activa veilig en efficiënt kunt beheren. Als je betrokken