Aandelen kopen, of toch crypto?

Wanneer het aankomt op investeren zijn er een aantal mogelijkheden die bekeken dienen te worden. Het is een keuze die niet eenvoudig te maken is omdat ze allemaal zo aantrekkelijk lijken. Door echter te kijken naar de feiten en de mogelijke voordelen, zeker wanneer het gaat om aandelen of crypto, moet het besluit weloverwogen genomen kunnen worden.

Wat zijn de verwachtingen?

De investeringen die er gepleegd worden in aandelen of crypto moeten wel van dien aard zijn dat de winstverwachtingen hoog genoeg zijn. Nu zijn de ontwikkelingen wel zo dat de cryptomarkt veel hogere winstverwachtingen biedt en dat het daarom zo aantrekkelijk is om daarin te investeren. Het is echter belangrijk om eerst af te wegen wat niet alleen de verwachtingen zijn, maar ook de risico’s. Aandelen zijn namelijk minder gevoelig voor veranderingen van de koersen en kan dat opgevat worden als een teken dat de investering niet onderhevig is aan veel risico’s. Wie meer over de risico’s van investeren in crypto te weten wil komen, kan een kijkje nemen op Cryptobeginner.

Met crypto moeten de ontwikkelingen steeds gevolgd worden

Waar er bij aandelen gesproken kan worden over een relatief rustige markt, is het anders gesteld met de cryptomarkt. Daar is de toegankelijkheid voor het kopen en verkopen van crypto ook veel eenvoudiger, mede door de vele handelsplatformen die het mogelijk maken. Ook kan de koers bij sommige cryptomunten binnen een paar weken snel stijgen en is de investering al gauw terugverdiend met een dikke winst erbij. Dat trekt velen aan, maar zijn de risico’s wel veel groter. Door de beste cryptomunten 2021 ontdekken kan er beter een inschatting worden gemaakt van winsten die er mee verdiend kunnen worden. Het biedt een prima alternatief voor het kopen van aandelen of kan er ook voor gekozen worden om te investeren in beide.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu tot wel 12% aan rente door het staken van cryptomunten. 

Dit kan bij onze favoriete aanbieders:

Nieuw in de wereld van Bitcoin en Ethereum? Leer er meer over en zet je eerste stappen op de Nederlandse exchange Bitvavo.