Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Yandex aandelen

Yandex NV, beter bekend als Yandex, is gevestigd in Nederland aan Schiphol Boulevard 165, 1118 BG, te Schiphol. Er werken 10.227 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Arkady Volozh.

 

Het Yandex NV-aandeel had op 19-04-2021 een openingskoers van $61,93, de hoogste koers was $62,01 en de laagste koers was $60,89. De slotkoers was $61,06 en is daarmee met 1,40% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Yandex cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Yandex-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Yandex kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Yandex-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Yandex? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Yandex-koers, de verwachtingen en toekomst van Yandex en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Yandex -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Yandex-aandelen. Als je het Yandex-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Yandex Koers - Wat is de waarde van aandelen Yandex?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Yandex was. Het aandeel Yandex is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is YNDX.

Beurskoers Yandex | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Yandex verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Yandex verwachtingen – De toekomst van Yandex

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Yandex verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Yandex

Yandex is een bedrijf in Europa, om precies te zijn op Schiphol in Nederland. Het bedrijf is echter door heel Europa actief en speelt daarnaast ook in Rusland een belangrijke rol. Het is wat dat betreft niet vreemd dat Yandex vooral Russische bestuurders kent, die de markt in Rusland op een uitstekende manier kennen en daar bijvoorbeeld hun contacten hebben. Ze zorgen er echter ook elders in Europa voor dat ze hoogwaardige internetdiensten aan kunnen bieden. Yandex heeft ongeveer 4.900 werknemers en is daarmee een behoorlijke onderneming binnen de technologie. Men richt zich volledig op het internet en de computerdienstverlening, waarmee het een modern bedrijf is dat de komende jaren behoorlijk verder uit kan groeien. Het is in dat geval een interessant moment om te investeren in Yandex en in te stappen. Indien het bedrijf een volgende stap weet te zetten is de kans groot dat de waarde van het aandeel verder toe zal nemen en de belegger kan rekenen op een aantrekkelijk positief rendement. Aan de andere kant brengen dergelijke ondernemingen risico’s met zich mee, zolang er weinig tastbare producten beschikbaar zijn. De Russische zoekmachine van Yandex speelt een belangrijke rol bij het bieden van zekerheden.

Yandex aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Yandex-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Yandex-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie