Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wereldhave aandelen

Wereldhave NV, beter bekend als Wereldhave, is gevestigd in Nederland aan Schiphol Boulevard 233, 1118 BH, te Schiphol. De CEO van het bedrijf is Matthijs Storm.

Wereldhave NV is een Nederlandse onderneming die zich bezig houdt met vastgoed. Wereldhave is opgericht in 1930 en is dan ook beursgenoteerd. Er werken ongeveer 200 werknemers bij Wereldhave. De onderneming richt zich op beleggingen in verschillende branches. Denk hierbij aan winkelcentra, woonruimten en kantoren. Wereldhave ontvangt winst van de huuropbrengsten en winst uit eventuele waardestijgingen van de gebouwen. De onderstaande video geeft een beter beeld van winkelcentrum activiteiten van Wereldhave NV.

Het Wereldhave NV-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van €13,60, de hoogste koers was €13,79 en de laagste koers was €13,46. De slotkoers was €13,57 en is daarmee met 0,59% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Inhoudsopgave

Wereldhave cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Wereldhave-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Wereldhave kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Wereldhave aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Wereldhave? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Wereldhave-koers, de verwachtingen en toekomst van Wereldhave en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Wereldhave-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Wereldhave-aandelen. Als je het Wereldhave-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Wereldhave Koers - Wat is de waarde van aandelen Wereldhave

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Wereldhave was. The stock Wereldhave can be found of the abbreviation of the exchange is WHA.

Beurskoers Wereldhave | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Wereldhave verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Wereldhave aandelen Wereldhave aandelen

Wereldhave beschikt over een eigen vermogen per aandeel dat ongeveer gelijk is aan de koers van het aandeel. Als er naar de koers-/winstverhouding en de winst per aandeel wordt gekeken, is er te zien dat Wereldhave eigenlijk erg duur is op dit moment. Er geldt dan ook een hold advies voor deze onderneming. Het is van belang dat er een grotere winst wordt geboekt.

Wereldhave aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Wereldhave-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Wereldhave-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie