Wereldhave aandelen

Wereldhave NV is een Nederlandse onderneming die zich bezig houdt met vastgoed. Wereldhave is opgericht in 1930 en is dan ook beursgenoteerd. Er werken ongeveer 200 werknemers bij Wereldhave. De onderneming richt zich op beleggingen in verschillende branches. Denk hierbij aan winkelcentra, woonruimten en kantoren. Wereldhave ontvangt winst van de huuropbrengsten en winst uit eventuele waardestijgingen van de gebouwen. De onderstaande video geeft een beter beeld van winkelcentrum activiteiten van Wereldhave NV.

Wereldhave aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wereldhave verwachtingen – De toekomst van Wereldhave

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Wereldhave verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

 

Cijfers van Wereldhave

Wereldhave is erg afhankelijk van diverse vastgoedontwikkelingen. Wanneer vastgoedprijzen stijgen, kan Wereldhave hier flink van profiteren. Tegelijkertijd kan Wereldhave in tijden wanneer vastgoedprijzen dalen, juist extra vastgoed aankopen. Over 2015 werd er een omzet behaald van €244 miljoen. De winst bedroeg in 2014 €88 miljoen. Wereldhave vertoond dan ook een gezonde en stabiele winst.

Als er wordt ingezoomd op de balans en ratio’s, is het interessant om op te merken dat Wereldhave NV over €2,2 miljard eigen vermogen beschikt op €3,9 miljard aan balanstotaal. De volgende kerncijfers kunnen ook worden vastgesteld:

  • Eigen vermogen per aandeel: €58,05
  • Koers-/winstverhouding: 21,98
  • Winst per aandeel: €2,35

Wereldhave beschikt over een eigen vermogen per aandeel dat ongeveer gelijk is aan de koers van het aandeel. Als er naar de koers-/winstverhouding en de winst per aandeel wordt gekeken, is er te zien dat Wereldhave eigenlijk erg duur is op dit moment. Er geldt dan ook een hold advies voor deze onderneming. Het is van belang dat er een grotere winst wordt geboekt.

 

Wereldhave aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Wereldhave? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Wereldhave koers, de verwachtingen en toekomst van Wereldhave en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Wereldhave aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Wereldhave aandelen. Als je Wereldhave aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Wereldhave – Wat is de waarde van aandelen Wereldhave?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Wereldhave kost. Het aandeel Wereldhave is te vinden op de AMS, de afkorting op de beurs is WHA.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Wereldhave aandeel te kopen.

Wereldhave kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Wereldhave aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Wereldhave en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Wereldhave. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Wereldhave kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Wereldhave aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.