Twitter aandeel koers

Twitter Inc, beter bekend als Twitter, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1355 Market St Ste 900, 94103-1337, te San Francisco. De CEO van het bedrijf is Jack Dorsey.Het Twitter Inc-aandeel had op 27-10-2022 een openingskoers van $53,91, de hoogste koers was $54,00 en de laagste koers was $53,70. De slotkoers was $53,70 en is daarmee met 0,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Start met beleggen in Twitter via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek aandeel Twitter

Vind het aandeel Twitter binnen het handelsplatform

4

Handelen in aandeel Twitter

Start met handelen in Twitter aandelen!

Klaar om te beleggen in aandeel Twitter of andere aandelen over heel de wereld? Start met DEGIRO!

Over Twitter

Twitter werd in 2006 als onderzoeksproject gestart door het bedrijf Obvious te San Francisco. Niet wetende dat Twitter vier jaar later al ruim 175 miljoen gebruikers telde. Twitter maakte de daaropvolgende jaren flinke sprongen. Dit kwam mede door de snelle verslaglegging van rampen en andere actuele gebeurtenissen. Vandaag de dag speelt Twitter daar nog steeds goed op in en is het een opvallend voordeel in tegenstelling tot andere media platforms. Helaas heeft Twitter duidelijk ook mindere jaren gekend. Verderop vertellen we u daar wat meer over. Het bedrijf werd opgericht in 2006 door een aantal mannen. Het gaat om Jack Dorsey, Christopher Isaac Stone, Jeremy LaTrasse, Evan Williams en Noah E. Glass. Dat jaar werd Twitter als een onderzoeksproject gestart door het bedrijf Obvious. Vier jaar later telde het platform al ruim 175 miljoen gebruikers. De daaropvolgende jaren maakte het bedrijf flinke sprongen. Nog steeds wordt er slim ingespeeld op het laatste nieuws in de wereld. Dat is een groot voordeel in tegenstelling tot andere social mediakanalen.

Het hoofdkantoor van Twitter staat in Californië, in San Francisco. Veel bekende personen maken op dit moment gebruik van Twitter. Denk aan sporters, politici, artiesten en andere mediafiguren. Een van ’s werelds meest prominente twitteraars op dit moment is Donald Trumpp. In Nederland is Geert Wilders een van de meest bekende twitteraars. Namen die u vast niet zijn ontgaan. Er zijn vandaag zo’n 315 miljoen actieve gebruikers. Een opvallende mijlpaal was een totale hoeveelheid van ongeveer 500 miljoen tweets per dag in het jaar 2014. Vandaag de dag gebruiken miljoenen mensen Twitter. Het platform heeft een aantal opvallende voordelen. Zo is het eenvoudig te gebruiken. En er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo kan de gebruiker o.a. in realtime naar krantenkoppen en video’s duiken. Persoonlijke interesses kunnen eenvoudig gevolgd worden. Ook kunnen foto’s en video’s gemakkelijk worden gedeeld. Met een eigen tweet, retweet, share of reply doet u op simpele wijze mee aan het gesprek.

Netwerk onderhouden en uitbreiden

Het logo van Twitter is een vogeltje. Het gaat om een combinatie van instant messaging en webloggen. Een bericht wat via Twitter gestuurd wordt, wordt een Tweet genoemd. Je kunt gratis een account aanmaken, welke je kunt koppelen aan andere profielen. Zo kun je makkelijk het netwerk onderhouden en uitbreiden. Een geplaatst bericht komt dan terecht bij de mensen die jou volgen. Anderzijds ontvang je tweets van mensen die je zelf volgt.

Overal te gebruiken

Twitter kun je gebruiken met een smartphone en ook met een desktop of tablet. Over elk denkbaar onderwerp kan getweet worden. Het is bovendien een snelle nieuwsdienst. Het gebruik van Twitter is vrij eenvoudig. Er zijn daarnaast nog een aantal andere opvallende voordelen voor het gebruik van Twitter. Zo kan het gebruik ervan erg gezellig zijn.

Gratis miniblog

Je krijgt een gratis miniblog en kunt contact houden met iedereen die je volgt. Ook kun je gemakkelijk nieuwe mensen leren kennen met dezelfde hobby’s en interesses. Twitter is daarnaast niet alleen voor privé, maar zeker ook voor zakelijk gebruik handig. Het wordt dan gebruikt om contact met de doelgroep te onderhouden en voor het ontwikkelen van naamsbekendheid.

Missie Twitter

Twitter geloofd erin dat de open uitwisseling van informatie een positieve invloed kan hebben op de wereld. De missie is om de wereld een betere plek te maken. En dat door gebruik te maken van de positieve kracht van Twitter. Dit doel wordt omarmd door middel van maatschappelijke betrokkenheid en vrijwilligerswerk. Daarnaast door partnerschappen aan te gaan met liefdadigheidsinstellingen over de hele wereld.

Twitteradvertenties

Nu bent u hoogstwaarschijnlijk nieuwsgierig hoe Twitter aan haar inkomsten komt. Met andere woorden, hoe verdient dit platform geld? Twitter biedt o.a. op maat gemaakte oplossingen voor advertenties. Of de gebruiker nu een product lanceert of een merkverhaal promoot, de advertenties van Twitter helpen om doelen te bereiken. De gebruiker kan met een Twitteradvertentie op simpele wijze een campagne op maat maken. Denk aan doelen, doelgroepen en het budget. U begrijpt vast wel hoe waardevol dat kan zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

Voordelen advertenties

Er zijn bij Twitter geen minimumuitgaven. In tegenstelling tot Facebook. De gebruiker betaald alleen voor de specifieke resultaten die nodig zijn. Denk aan nieuwe accountvolgers of het verzenden van verkeer naar een bepaalde website. Ook zijn er flexibele beheeropties. Met Twitteradvertenties kan de gebruiker meer likes krijgen. Het bericht kan worden vergroot en de gebruiker kan meer mensen laten praten over dingen die voor hem/haar het belangrijkste zijn. Denk aan een doel, project, bedrijf of merk. Er kan zo eenvoudig verbinding worden gemaakt met nieuwe doelgroepen.

Twitter Promote-modus

Net als heel veel mensen geen tijd of geen zin om een Twitteradvertentie te beheren? Echter wel een altijd-aan-promotie-oplossing nodig? In dat geval is de Twitter Promote-modus ideaal. Het is een maandabonnement van 99 dollar waarmee Tweets en de account automatisch gepromoot worden. Kijk voor een uitgebreid overzicht zeker even op de website van Twitter. Dat is absoluut de moeite waard.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het dan precies? Wanneer de bovenstaande modus is ingeschakeld, worden de organische tweets die de kwaliteitsfilter passeren, automatisch toegevoegd aan een dagelijkse campagne die is gericht op de door de gebruiker geselecteerde doelgroep. Daarnaast voert de Promote-modus ook een campagne met gesponsorde account-items uit om bezoekers naar de profielpagina te halen. Evenals nieuwe volgers aan te trekken.

Twitter Analytics

Met de analyses van Twitter Analytics krijgt de gebruiker inzicht in de manier waarop de content die op Twitter wordt gedeeld, de groei van het bedrijf stimuleert. Wel zo handig natuurlijk. Enerzijds vindt de gebruiker op de startpagina van het account een algemeen overzicht van de statistieken. Deze worden van maand tot maand bijgehouden. Bovendien is daar te zien waar de gebruiker het beste gescoord heeft. Zo zijn de best presterende tweets te zien en kunnen de invloedrijke mensen in het netwerk ontdekt worden.

Dashboards

In het dashboard voor tweetactiviteit vindt de gebruiker de variabelen voor de afzonderlijke tweets. Daar is precies te zien hoe vaak Twittergebruikers elke tweet gezien hebben. Evenals geretweet, beantwoord en geliked hebben. Tot slot bevat het dashboard met doelgroep inzichten waardevolle informatie over de mensen die de gebruiker op Twitter volgen. Bovendien is daar de groei van het aantal volgers bij te houden. Zo komt de gebruiker meer te weten over de interesses en demografische kenmerken van de volgers.

Twitteradvertenties voor bureaus

En dan zijn er ook nog speciale Twitteradvertenties voor bureaus. Deze helpen drukke bureaus bij het maken, beheren en behalen van de beste resultaten. En dat uit meerdere campagnes. Er is een toegewijde ondersteuning en er zijn geavanceerde hulpmiddelen beschikbaar. Wel geldt er een minimale uitgave van 1.000 dollar per kwartaal. De gebruiker kan dit programma gebruiken om betere resultaten voor de klanten te behalen.

Twitter koers

Datum 27 oktober 2022
Slotkoers $53,70 0,39%
Handelsvolume 140.831.508
Openingskoers $53,91
Hoogste koers $54,00
Laagste koers $53,70
Koersbereik $0,30
Ticker TWTR
Exchange New York Stock Exchange Inc

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

Twitter koers historie

Benieuwd naar wat de Twitter koers in het verleden deed? Bekijk het hieronder!

Waarom Twitter kopen?

Er zijn genoeg redenen om Twitter aandelen te kopen. De Twitter aandelen zijn interessant vanwege de groeimogelijkheden van het bedrijf. Met Jack Dorsey als CEO en momenteel werknemers is het plafond nog lang niet bereikt. Ook als we kijken naar de sector van het bedrijf ‘Information’, en de ‘Software Publishers’ industrie, zijn de verwachtingen voor de Twitter zeer optimistisch.

Er zijn genoeg redenen om Twitter aandelen te kopen. De Twitter aandelen zijn interessant vanwege de groeimogelijkheden van het bedrijf. Met Jack Dorsey als CEO en momenteel werknemers is het plafond nog lang niet bereikt. Ook als we kijken naar de sector van het bedrijf ‘Information’, en de ‘Software Publishers’ industrie, zijn de verwachtingen voor de Twitter zeer optimistisch.

Twitter koers verwachting

Een veelgestelde vraag door investeerders is uiteraard of de koers van Twitter gaat stijgen of niet. Helaas kan niemand de koers van Twitter accuraat voorspellen. Wel kunnen er technische analyses worden uitgevoerd en op basis hiervan verwachtingen worden opgesteld. Dit is wat vele beleggers en aandelen-experts dan ook doen.

Ons team geeft dan ook altijd aan: doe altijd je eigen onderzoek. Als potentiële investeerder wil je weten waar je jouw welverdiende geld in investeert. Bestudeer daarom het bedrijf achter Twitter uitgebreid. Kijk naar verschillende data zoals de koershistorie, de visie en toekomstplannen van het bedrijf en hoe ze er momenteel voor staan. Kijk naar al deze factoren en beslis op basis hiervan, of je wilt investeren of niet. 

Bekijk hieronder nog eens wat Twitter koersdata van de afgelopen vijf dagen:

Beurskoersen Twitter over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
27 oktober 2022 $53,70 0,39% 140.831.508 $53,91 $54,00 $53,70
26 oktober 2022 $53,35 +0,76% 28.064.973 $52,95 $53,50 $52,77
25 oktober 2022 $52,78 +0,73% 35.077.848 $52,40 $53,18 $52,20
24 oktober 2022 $51,52 +1,60% 22.987.553 $50,71 $51,86 $50,52
21 oktober 2022 $49,89 0,22% 51.209.029 $50,00 $50,75 $49,55

*De data is met zorg samengesteld door Aandelenkopen.nl. Iedere 24 uur vind je de laatste data over het aandeel op onze website. Wij tonen geen live data. Data wordt getoond ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Twitter aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Twitter-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Twitter-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Andere aandelen

Naam Exchange Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste
Galaxy Entertainment Group HKEX HKD 51,60 30-03-2023 0,58% HKD 6.060.000 HKD 51,90 HKD 51,90 HKD 51,10
Computer and Technologies Holdings HKEX HKD 2,35 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Hang Lung Properties HKEX HKD 14,70 30-03-2023 +1,10% HKD 1.650.000 HKD 14,54 HKD 14,80 HKD 14,54
Hong Kong Food Investment Holdings HKEX HKD 0,54 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Swire Pacific HKEX HKD 60,30 30-03-2023 +0,84% HKD 1.190.000 HKD 59,80 HKD 60,80 HKD 59,65
Sunway International Holdings HKEX HKD 0,11 30-03-2023 0,00% HKD 30.000 HKD 0,11 HKD 0,11 HKD 0,11
Cinda International Holdings HKEX HKD 0,34 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Great Eagle Holdings HKEX HKD 15,80 30-03-2023 0,38% HKD 22.800 HKD 15,86 HKD 15,86 HKD 15,72
Asia Commercial Holdings HKEX HKD 0,21 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Cross-Harbour (Holdings) HKEX HKD 10,40 30-03-2023 2,80% HKD 29.210 HKD 10,70 HKD 10,70 HKD 10,40
Henderson Investment HKEX HKD 0,28 30-03-2023 0,00% HKD 5.000 HKD 0,28 HKD 0,28 HKD 0,28
Tai Sang Land Development HKEX HKD 3,95 30-03-2023 0,25% HKD 13.000 HKD 3,96 HKD 3,96 HKD 3,88
Mexan HKEX HKD 0,08 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Xingfa Aluminium Holdings HKEX HKD 7,05 30-03-2023 0,00% HKD 4.000 HKD 7,05 HKD 7,05 HKD 7,05
Lee Hing Development HKEX HKD 0,52 16-03-2021 13,33% HKD 7.000 HKD 0,60 HKD 0,60 HKD 0,52
China New Economy Fund HKEX HKD 0,18 30-03-2023 3,26% HKD 1.480.000 HKD 0,18 HKD 0,18 HKD 0,17
Far East Hotels and Entertainment HKEX HKD 0,70 30-03-2023 0,00% HKD 562.000 HKD 0,70 HKD 0,71 HKD 0,69
Oriental Press Group HKEX HKD 0,62 30-03-2023 0,00% HKD 192.000 HKD 0,62 HKD 0,62 HKD 0,61
Harbour Centre Development HKEX HKD 7,38 30-03-2023 0,00% HKD 4.000 HKD 7,38 HKD 7,38 HKD 7,38
China Aerospace International Holdings HKEX HKD 0,44 30-03-2023 +2,33% HKD 256.000 HKD 0,43 HKD 0,44 HKD 0,43
Lerthai Group HKEX 31-03-2023
Amber Hill Financial Holdings HKEX HKD 2,22 30-03-2023 +8,29% HKD 2.530.000 HKD 2,05 HKD 2,22 HKD 2,00
Power Assets Holdings HKEX HKD 42,00 30-03-2023 +0,72% HKD 2.500.000 HKD 41,70 HKD 42,15 HKD 41,70
MTR Corporation HKEX HKD 37,95 30-03-2023 +0,26% HKD 1.610.000 HKD 37,85 HKD 38,15 HKD 37,80
Wong`s International Holdings HKEX HKD 1,85 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Guoco Group HKEX HKD 68,00 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
New World Development HKEX HKD 21,15 30-03-2023 +0,24% HKD 4.630.000 HKD 21,10 HKD 21,30 HKD 20,85
Hong Kong & China Gas HKEX HKD 6,93 30-03-2023 +0,58% HKD 8.610.000 HKD 6,89 HKD 6,97 HKD 6,89
GR Properties HKEX HKD 0,96 30-03-2023 1,03% HKD 710.000 HKD 0,97 HKD 0,99 HKD 0,96
Tai Cheung Holdings HKEX HKD 4,10 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
LVGEM (China) Real Estate Investment Company HKEX HKD 1,51 30-03-2023 +5,59% HKD 5.330.000 HKD 1,43 HKD 1,55 HKD 1,40
C.P. Pokphand HKEX HKD 1,11 30-11-2021 0,00% HKD 83.420.000 HKD 1,11 HKD 1,13 HKD 1,11
Elate Holdings HKEX HKD 0,29 30-03-2023 5,00% HKD 453.060 HKD 0,30 HKD 0,30 HKD 0,29
Miramar Hotel & Investment HKEX HKD 11,78 30-03-2023 0,00% HKD 10.000 HKD 11,78 HKD 11,80 HKD 11,78
China Motor Bus HKEX HKD 75,00 30-03-2023 +0,27% HKD 600 HKD 74,80 HKD 75,00 HKD 74,80
Modern Media Holdings HKEX HKD 0,96 30-03-2023 0,00% HKD 5.720.000 HKD 0,96 HKD 1,10 HKD 0,94
Henderson Land Development HKEX HKD 27,05 30-03-2023 +0,19% HKD 1.810.000 HKD 27,00 HKD 27,25 HKD 26,80
Yusei Holdings HKEX HKD 0,53 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Keyne HKEX HKD 0,02 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
CLP Holdings HKEX HKD 56,80 30-03-2023 +0,26% HKD 1.410.000 HKD 56,65 HKD 57,00 HKD 56,40
Wharf (Holdings) HKEX HKD 18,22 30-03-2023 +1,22% HKD 796.000 HKD 18,00 HKD 18,26 HKD 17,92
First Tractor HKEX HKD 3,96 30-03-2023 0,50% HKD 1.440.000 HKD 3,98 HKD 4,04 HKD 3,92
Far East Consortium International HKEX HKD 1,92 30-03-2023 +0,52% HKD 229.930 HKD 1,91 HKD 1,93 HKD 1,89
Termbray Industries International (Holdings) HKEX HKD 0,53 30-03-2023 0,00% HKD 142.000 HKD 0,53 HKD 0,54 HKD 0,52
Sun Hung Kai Properties HKEX HKD 110,60 30-03-2023 +1,00% HKD 4.340.000 HKD 109,50 HKD 110,60 HKD 109,20
Skyfame Realty (Holdings) HKEX HKD 0,03 30-03-2023 6,90% HKD 21.450.000 HKD 0,03 HKD 0,03 HKD 0,03
Get Nice Holdings HKEX HKD 0,15 30-03-2023 0,00% HKD 288.000 HKD 0,15 HKD 0,15 HKD 0,15
Bank of East Asia HKEX HKD 9,80 30-03-2023 0,00% HKD 675.350 HKD 9,80 HKD 9,89 HKD 9,77
Stelux Holdings International HKEX HKD 0,07 30-03-2023 10,81% HKD 6.000 HKD 0,07 HKD 0,08 HKD 0,07
AMS Public Transport Holdings HKEX HKD 0,63 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Neway Group Holdings HKEX HKD 0,32 30-03-2023 +3,28% HKD 40.000 HKD 0,31 HKD 0,32 HKD 0,31
Chevalier International Holdings HKEX HKD 6,98 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Automotive Interior Decoration Holdings HKEX HKD 0,36 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Beidahuang Industry Group Holdings HKEX HKD 0,21 29-03-2023 5,41% HKD 23.270.000 HKD 0,22 HKD 0,22 HKD 0,20
Shougang Concord Century Holdings HKEX HKD 0,19 30-03-2023 +0,54% HKD 282.000 HKD 0,19 HKD 0,19 HKD 0,19
Rich Goldman Holdings HKEX HKD 0,06 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
PCCW HKEX HKD 3,91 30-03-2023 0,26% HKD 3.570.000 HKD 3,92 HKD 3,92 HKD 3,90
Greenheart Group HKEX HKD 0,07 30-03-2023 0,00% HKD 22.000 HKD 0,07 HKD 0,07 HKD 0,07
China Asia Valley Group HKEX HKD 0,06 30-03-2023 0,00% HKD 100.000 HKD 0,06 HKD 0,06 HKD 0,06
China Fortune Holdings HKEX HKD 0,30 30-03-2023 0,00% HKD 16.000 HKD 0,30 HKD 0,30 HKD 0,30
Grand Ocean Advanced Resources Company HKEX HKD 0,33 30-03-2023 4,41% HKD 152.700 HKD 0,34 HKD 0,34 HKD 0,32
Shangri-La Asia HKEX HKD 7,12 30-03-2023 1,11% HKD 475.600 HKD 7,20 HKD 7,24 HKD 7,11
Sino Land HKEX HKD 10,52 30-03-2023 2,41% HKD 5.340.000 HKD 10,78 HKD 10,78 HKD 10,42
Hong Kong & Shanghai Hotels HKEX HKD 7,80 30-03-2023 0,76% HKD 65.000 HKD 7,86 HKD 7,86 HKD 7,70
Summit Ascent Holdings HKEX HKD 0,18 30-03-2023 4,37% HKD 2.820.000 HKD 0,18 HKD 0,18 HKD 0,17
Sichuan Expressway HKEX HKD 1,89 30-03-2023 +1,07% HKD 738.000 HKD 1,87 HKD 1,89 HKD 1,87
Champion Technology Holdings HKEX HKD 0,07 30-03-2023 2,90% HKD 168.000 HKD 0,07 HKD 0,07 HKD 0,07
Sun Hung Kai & Co. HKEX HKD 3,01 30-03-2023 1,95% HKD 82.000 HKD 3,07 HKD 3,07 HKD 3,01
V1 Group HKEX HKD 0,22 30-03-2023 1,36% HKD 2.200.000 HKD 0,22 HKD 0,22 HKD 0,21
Green Leader Holdings Group HKEX HKD 0,13 30-03-2023 0,00% HKD 80.000 HKD 0,13 HKD 0,13 HKD 0,13
Northeast Electric Development HKEX HKD 0,29 30-03-2023 0,00% HKD 20.000 HKD 0,29 HKD 0,29 HKD 0,29
Regal Hotels International Holdings HKEX HKD 3,15 30-03-2023 0,00% HKD 10.000 HKD 3,15 HKD 3,15 HKD 3,15
Dynamic Holdings HKEX HKD 10,00 29-03-2023 0,00% HKD 144.000 HKD 10,00 HKD 10,66 HKD 10,00
China Lumena New Materials HKEX 31-03-2023
Hong Kong Ferry (Holdings) HKEX HKD 7,09 30-03-2023 1,12% HKD 962.000 HKD 7,17 HKD 7,17 HKD 7,05
Golden Century International Holdings Group HKEX HKD 0,02 30-03-2023 0,00% HKD 2.080.000 HKD 0,02 HKD 0,02 HKD 0,02
Herald Holdings HKEX HKD 0,46 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
CK Hutchison Holdings HKEX HKD 48,60 30-03-2023 +0,62% HKD 3.740.000 HKD 48,30 HKD 48,80 HKD 48,30
Dickson Concepts (International) HKEX HKD 4,01 30-03-2023 1,47% HKD 44.000 HKD 4,07 HKD 4,07 HKD 4,01
China Electronics Huada Technology Company HKEX HKD 1,44 30-03-2023 0,00% HKD 1.790.000 HKD 1,44 HKD 1,45 HKD 1,40
Gold Peak Industries (Holdings) HKEX HKD 0,56 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Y.T.Realty Group HKEX HKD 0,53 30-03-2023 +9,28% HKD 22.000 HKD 0,49 HKD 0,49 HKD 0,48
Far East Holdings International HKEX HKD 0,10 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Puxing Energy HKEX HKD 0,63 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Chen Hsong Holdings HKEX HKD 1,86 30-03-2023 +0,54% HKD 52.000 HKD 1,85 HKD 1,86 HKD 1,81
Associated International Hotels HKEX HKD 9,37 30-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Ban Loong Holdings HKEX HKD 0,25 20-06-2022 +0,40% HKD 22.000 HKD 0,25 HKD 0,25 HKD 0,25
Hong Kong Finance Investment Holding Group HKEX HKD 0,12 30-03-2023 +0,85% HKD 1.950.000 HKD 0,12 HKD 0,12 HKD 0,11
Hang Lung Group HKEX HKD 13,58 30-03-2023 0,00% HKD 236.000 HKD 13,58 HKD 13,60 HKD 13,38
Kowloon Development HKEX HKD 8,44 30-03-2023 0,71% HKD 52.000 HKD 8,50 HKD 8,50 HKD 8,40
Swire Pacific HKEX HKD 9,59 30-03-2023 +0,74% HKD 1.070.000 HKD 9,52 HKD 9,68 HKD 9,45
Great China Properties Holdings HKEX HKD 0,11 30-03-2023 +5,00% HKD 270.000 HKD 0,10 HKD 0,11 HKD 0,10
Fairwood Holdings HKEX HKD 11,70 30-03-2023 0,17% HKD 16.000 HKD 11,72 HKD 11,80 HKD 11,70
Transport International Holdings HKEX HKD 10,60 30-03-2023 0,19% HKD 68.010 HKD 10,62 HKD 10,66 HKD 10,30
Century Legend (Holdings) HKEX HKD 0,09 30-03-2023 +3,53% HKD 240.000 HKD 0,09 HKD 0,09 HKD 0,08
China Overseas Grand Oceans Group HKEX HKD 3,35 30-03-2023 +2,45% HKD 4.520.000 HKD 3,27 HKD 3,38 HKD 3,18
Hysan Development HKEX HKD 22,35 30-03-2023 +2,52% HKD 1.000.000 HKD 21,80 HKD 22,50 HKD 21,70
Tian An China Investments HKEX HKD 4,38 30-03-2023 0,45% HKD 371.000 HKD 4,40 HKD 4,51 HKD 4,28
Hang Seng Bank HKEX HKD 112,70 30-03-2023 +0,90% HKD 1.370.000 HKD 111,70 HKD 113,10 HKD 111,70
Hop Hing Group Holdings HKEX HKD 0,08 30-11-2021 0,00% HKD 8.420.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08

Veelgestelde vragen

Of de Twitter koers gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelenkoers hangt af van vele factoren. Hierboven kun je de Twitter koers uitgebreid bestuderen en zelf een verwachting maken. Houd het bedrijf achter de Twitter aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

Twitter aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook Twitter aandelen kopen.

Twitter aandelen koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Twitter.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.

Frans van Jongen
Frans van Jongen

Hallo! Mijn naam is Frans en ben al 8+ jaar aan beleggen en verantwoordelijk voor inhoud over aandelen en beleggen op de website. Met een achtergrond in internationale economie ben ik zelf al jaren actief in de aandelenmarkt, zowel als belegger als in het begeleiden van beleggers. In mijn dagelijks werk help ik beginnende beleggers hun eerste stappen te zetten in de complexe wereld van aandelen. Heb je vragen over een aandeel? Of over beleggen in het algemeen? Neem dan gerust contact op!