Starbucks aandelen

Starbucks slaagt er steeds beter in om bekend te worden bij het grote publiek, zoals ook McDonalds en Coca Cola daarin geslaagd zijn. Het bedrijf heeft in Amerika inmiddels bijna 7.000 vestigingen en heeft er in de meer dan 35 landen waarin men actief is nog eens 3.000. Dat betekent dat het over heel de wereld op meer dan 10.000 plaatsen mogelijk is om een Starbucks koffie te kopen, terwijl het bedrijf pas sinds een aantal jaren bezig is met de enorme uitbreiding. Uiteindelijk probeert men in iedere stad een Starbucks te openen en er op die manier voor te zorgen dat we allemaal een heerlijke koffiebeleving kunnen ervaren.

Starbucks aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Starbucks verwachtingen – De toekomst van Starbucks

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Starbucks verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Starbucks

Starbucks maakt vooral gebruik van eigen vestigingen, maar werkt daarnaast op basis van franchise. Ongeveer 25% van de vestigingen werkt onder een licentie en is daarmee geen eigendom van de eigen keten. Starbucks werd in 1971 opgericht als detailonderneming, met in het assortiment hoogwaardige koffiebonen. Men brandde de bonen en verkocht deze, om consumenten een fijne koffie-ervaring aan te kunnen bieden. De hoge kwaliteit van de koffie staat bij Starbucks nog altijd hoog in het vaandel, waarmee men zich kan onderscheiden van veel andere aanbieders.

Starbucks is aanbieder van een groot aantal verschillende koffies, maar het gaat volgens het bedrijf vooral om de beleving die het weet te creëren. De inrichting van de winkels draagt enorm bij aan de waarde van het merk en zorgt dat consumenten er graag plaatsnemen en flink betalen voor hun drankje. Wat dat betreft speelt Starbucks in op de nieuwe belevingen die we graag ervaren en is het een zeer innovatief bedrijf. Als belegger kunt u rekenen op een waardevaste belegging, die kan fluctueren op het moment dat er een concurrent ontstaat, of wanneer Starbucks erin slaagt om weer een nieuwe markt te veroveren.

Starbucks aandelen

Het aandeel van Starbucks heeft zich de laatste jaren op een onstuimige manier ontwikkeld en is op die manier aanbeland op een koers van ongeveer €70. Een jaar geleden bedroeg de waarde van het aandeel nog ongeveer €64, waardoor er sprake is van een aantrekkelijk rendement voor de beleggers. Houd er echter rekening mee dat er in de tussentijd een piek heeft plaatsgevonden, die het aandeel helaas niet vast heeft kunnen houden. De waarde van het aandeel Starbucks stijgt geregeld flink, bijvoorbeeld op het moment dat er nieuwe winkels worden geopend of men met nieuwe producten naar voren komt.

Starbucks aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Starbucks? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Starbucks koers, de verwachtingen en toekomst van Starbucks en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Starbucks aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Starbucks aandelen. Als je Starbucks aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Starbucks – Wat is de waarde van aandelen Starbucks?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Starbucks kost. Het aandeel Starbucks is te vinden op de Starbucks, de afkorting op de beurs is Starbucks.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Starbucks aandeel te kopen.

Starbucks kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Starbucks aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Starbucks en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Starbucks. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Starbucks kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Starbucks aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.