Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

aandelen

 

 

Inhoudsopgave

cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de -cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het -aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de -koers, de verwachtingen en toekomst van en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in -aandelen. Als je het -aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers - Wat is de waarde van aandelen ?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers was. Het aandeel is te vinden op de Hong Kong Exchanges And Clearing Ltd, de afkorting op de beurs is 04337.

Beurskoers | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Starbucks verwachtingen – De toekomst van Starbucks

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Starbucks verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Starbucks

Starbucks aandelen Starbucks slaagt er steeds beter in om bekend te worden bij het grote publiek, zoals ook McDonalds en Coca Cola daarin geslaagd zijn. Het bedrijf heeft in Amerika inmiddels bijna 7.000 vestigingen en heeft er in de meer dan 35 landen waarin men actief is nog eens 3.000. Dat betekent dat het over heel de wereld op meer dan 10.000 plaatsen mogelijk is om een Starbucks koffie te kopen, terwijl het bedrijf pas sinds een aantal jaren bezig is met de enorme uitbreiding. Uiteindelijk probeert men in iedere stad een Starbucks te openen en er op die manier voor te zorgen dat we allemaal een heerlijke koffiebeleving kunnen ervaren. Starbucks maakt vooral gebruik van eigen vestigingen, maar werkt daarnaast op basis van franchise. Ongeveer 25% van de vestigingen werkt onder een licentie en is daarmee geen eigendom van de eigen keten. Starbucks werd in 1971 opgericht als detailonderneming, met in het assortiment hoogwaardige koffiebonen. Men brandde de bonen en verkocht deze, om consumenten een fijne koffie-ervaring aan te kunnen bieden. De hoge kwaliteit van de koffie staat bij Starbucks nog altijd hoog in het vaandel, waarmee men zich kan onderscheiden van veel andere aanbieders. Starbucks is aanbieder van een groot aantal verschillende koffies, maar het gaat volgens het bedrijf vooral om de beleving die het weet te creëren. De inrichting van de winkels draagt enorm bij aan de waarde van het merk en zorgt dat consumenten er graag plaatsnemen en flink betalen voor hun drankje. Wat dat betreft speelt Starbucks in op de nieuwe belevingen die we graag ervaren en is het een zeer innovatief bedrijf. Als belegger kunt u rekenen op een waardevaste belegging, die kan fluctueren op het moment dat er een concurrent ontstaat, of wanneer Starbucks erin slaagt om weer een nieuwe markt te veroveren.

aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de -kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste -nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.