Square aandelen

Square, Inc. (SQ) – opgericht in 2009 – is een e-Commerce dienstverlener welke een technologie heeft gecreërt om verkoop en mobiele betalingen samen te voegen tot een enkele gebruiks vriendelijke dienst.

Het bedrijf combineert software met hardware om verkopers in staat te stellen mobiele apparaten en computer apparatuur om te zetten in betalingen en point-of-sale-oplossingen. De produktlijnen omvatten Square Cash welke sinds een paar jaar ook Bitcoin ondersteund en Square Point-of-Sale, een gratis applicatie waarmee handelaars betalingen via smartphone kunnen verwerken. Ondertussen is Square nu ongeveer 35 miljoen keer gedownload door kleine bedrijven die het gebruiken om creditcard betalingen te accepteren, inventaris bij te houden en zelfs financiering te verkrijgen.

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Het business model van Square

Square rekent gebruikers 2,60% van de verkoopprijs plus 10 cent van elke transactie die ze digitaal verwerken en het rekent 3,5% plus 15 cent voor elke handmatig ingetoetste transactie. Met Square POS kunnen klanten betalen, fooien geven en zich aanmelden op de mobiele telefoon of tablet van een handelaar, en kunnen handelaren betalingen verwerken die zijn gedaan met creditcards, cadeaubonnen en contant geld.

Bedrijfseigenaren kunnen de app ook gebruiken om fakturen te verzenden, produkten aan te passen, ontvangstbewijzen te e-mailen, kortingen toe te passen, restituties te beheren, toegang te krijgen tot realtime verkoopgegevens en voorraad in realtime bij te houden.

Met Square Stand, één van de weinige fysieke producten van het bedrijf, kunnen gebruikers van een iPad een complete tool voor verkoop punten maken. Het bedrijf is ook uitgegroeid tot het financieren van kleine bedrijven, met producten zoals Square Capital, dat voorschotten in contanten verstrekt aan handelaren, zonder ze vast te houden aan terugbetalingsschema’s.

Square aandelen : Beleggen in Square

Square aandelen namen de afgelopen tijd een hoge vlucht. Gestimuleerd door de opkomst van digitale betalingen en de toenemende acceptatie van de Cash App, zorgden talloze beleggers het hele jaar door dat de aandelen massaal omhoog bleven gaan.

Wat een belangrijke overweging is voordat men zich in Square aandelen stort is dat het succes van Square word gestimuleerd door Bitcoin (BTC). De enorme investering door Square met betrekking tot de aankoop van een deel van BTC lijkt daardoor een groot deel van de aantrekkingskracht van de Cash App mede dankzij de eenvoudige manier waarop gebruikers bitcoins kunnen kopen en verkopen. Met de toonaangevende cryptocurrency die bijna wekelijks nieuwe hoogtepunten doorbreekt, lijkt Square te blijven oogsten echter, zoals inmiddels bekend, is BTC geneigd om veel te stijgen maar worden deze euforische periodes meestal gevolgd door periodes van ernstige terugval.

Qua belegging lijkt Square misschien overgewaardeerd met zijn relatief lage maar het is eigenlijk minder riskant dan het lijkt. Er bestaat een risico op korte termijn. Maar op de lange termijn zou het grotere risico kunnen zijn dat dit aandeel aan je voorbij gaat aangezien het nog steeds het vermogen heeft om aanzienlijk hoger te scoren.

Square aandelen lijken een geweldige koop omdat dit het meest meedogenloos innovatieve bedrijf is dat zich bovendien op het kruispunt bevindt van de mega trend om zonder contant geld te handelen en dan vooral in combinatie met alternatieve digitale valuta. De groei vooruitzichten van het bedrijf zijn daarom enorm gunstig. Hou alleen dus wel rekening met wat er gebeurt als een toekomstige Bitcoin-bubbel barst en welke impact dat eventueel heeft op het aandeel Square.

Square verwachtingen – De toekomst van Square

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.
Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Square verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Square aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Square? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Squarekoers, de verwachtingen en toekomst van Square en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Square aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Square aandelen. Als je Square aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Square- Wat is de waarde van aandelen Square?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Square kost. Het aandeel Square is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Square aandeel te kopen.

Square- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Square aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Square en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Square. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Squarekopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

F

Square aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.