Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Signify aandelen

Signify NV, beter bekend als Signify, is gevestigd in Nederland aan 48 High Tech Campus, 5656 AE, te Eindhoven. De CEO van het bedrijf is Eric Rondolat.

 

Het Signify NV-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €34,69, de hoogste koers was €35,19 en de laagste koers was €34,31. De slotkoers was €34,67 en is daarmee met 0,58% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Signify cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Signify-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Signify kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Signify aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Signify? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Signify-koers, de verwachtingen en toekomst van Signify en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Signify-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Signify-aandelen. Als je het Signify-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Signify Koers - Wat is de waarde van aandelen Signify

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Signify was. The stock Signify can be found of the abbreviation of the exchange is LIGHT.

Beurskoers Signify | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Signify verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Signify verwachtingen – De toekomst van Signify

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Signify verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Signify

Signify logoPhilips Lighting maakte in maart 2018 bekend dat het bedrijf overging naar een andere naam. Het bedrijf heet vanaf dat moment Signify. De keuze voor deze nieuwe bedrijfsnaam komt voort uit het feit dat licht een intelligente taal wordt, die meer verbinding maakt en de betekenis goed overdraagt. Signify is een duidelijke uitdrukking van de strategische visie en biedt een fantastische kans om een nieuwe zakelijke feel en look te introduceren. Het Philips merk zal nog gewoon gebruikt blijven voor de producten. Alleen het bedrijf is dus verandert van naam.

In dit artikel vertellen we je meer over dit wereldwijd bekende bedrijf op het gebied van conventionele en LED- en aangesloten verlichting. De vraag naar licht en dan ook vooral led licht neemt nog steeds toe. Mensen vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen en het zicht wil ook wat. Het kopen van Signify-aandelen kan dus zeker interessant zijn.

Meer dan 125 jaar historie

Frederik en Gerard Philips richtte Philips Lighting in 1891 op in Eindhoven. De historie van het bedrijf gaat dus al meer dan 125 jaar terug. Nog steeds staat daar het hoofdkantoor. Het bedrijf heeft in de geschiedenis een belangrijke rol vervuld in de ontwikkelingen van de verlichtingsindustrie. Het succesverhaal van Philips Lighting begon met een gloeilampenfabriek.

Leiden op wereldwijd niveau

Inmiddels leidt Signify op wereldwijd niveau in conventionele en LED- en aangesloten verlichting. Het bedrijf heeft het grootste netwerk met connected lights ter wereld. Met andere woorden, Signify staat al meer dan 120 jaar voorop als het gaat om innovatie. Een van de grotere concurrenten van Signify is het bedrijf Osram.

Amuseren, inspireren en informeren

Het bedrijf gebruikt alle verschillende mogelijkheden van licht om ervoor zorg te dragen dat mensen productiever zijn en zich meer comfortabel voelen. En dat is ook hetgeen wat veel mensen graag willen. Dit doen ze door licht te laten amuseren, inspireren en informeren. Ze maken steden levendiger en het licht voldoet beter aan de alledaagse behoeften van de mensen.

Signify aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Signify-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Signify-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie