Signify aandelen

Philips Lighting maakte in maart 2018 bekend dat het bedrijf overging naar een andere naam. Het bedrijf heet vanaf dat moment Signify. De keuze voor deze nieuwe bedrijfsnaam komt voort uit het feit dat licht een intelligente taal wordt, die meer verbinding maakt en de betekenis goed overdraagt. Signify is een duidelijke uitdrukking van de strategische visie en biedt een fantastische kans om een nieuwe zakelijke feel en look te introduceren. Het Philips merk zal nog gewoon gebruikt blijven voor de producten. Alleen het bedrijf is dus verandert van naam.

In dit artikel vertellen we je meer over dit wereldwijd bekende bedrijf op het gebied van conventionele en LED- en aangesloten verlichting. De vraag naar licht en dan ook vooral led licht neemt nog steeds toe. Mensen vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen en het zicht wil ook wat. Het kopen van Signify-aandelen kan dus zeker interessant zijn. Dit kunt u doen door uzelf aan te melden bij een betrouwbare broker. De CFD-aanbieder Plus500 maakt het mogelijk om te handelen in CFD’s.

Signify logo

 

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Signify verwachtingen – De toekomst van Signify

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Signify verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Meer dan 125 jaar historie

Frederik en Gerard Philips richtte Philips Lighting in 1891 op in Eindhoven. De historie van het bedrijf gaat dus al meer dan 125 jaar terug. Nog steeds staat daar het hoofdkantoor. Het bedrijf heeft in de geschiedenis een belangrijke rol vervuld in de ontwikkelingen van de verlichtingsindustrie. Het succesverhaal van Philips Lighting begon met een gloeilampenfabriek.

Leiden op wereldwijd niveau

Inmiddels leidt Signify op wereldwijd niveau in conventionele en LED- en aangesloten verlichting. Het bedrijf heeft het grootste netwerk met connected lights ter wereld. Met andere woorden, Signify staat al meer dan 120 jaar voorop als het gaat om innovatie. Een van de grotere concurrenten van Signify is het bedrijf Osram.

Amuseren, inspireren en informeren

Het bedrijf gebruikt alle verschillende mogelijkheden van licht om ervoor zorg te dragen dat mensen productiever zijn en zich meer comfortabel voelen. En dat is ook hetgeen wat veel mensen graag willen. Dit doen ze door licht te laten amuseren, inspireren en informeren. Ze maken steden levendiger en het licht voldoet beter aan de alledaagse behoeften van de mensen.

Eerstekwartaalcijfers 2018

We zitten inmiddels in de maand april en de eerstekwartaalcijfers van 2018 zijn bekend. Het eerste kwartaal van dit jaar begon Signify met een zachte start van het jaar. Dit kwam vooral door de zwakke prestatie in Home, met name in de VS. De andere drie bedrijven verbeterde hun operationele winstgevendheid, waaronder Professional.

Een lichtpuntje

Signify ziet toch een lichtpuntje. De flinke prijsdaling van de ledlampen gaat door de grote concurrentie inmiddels wat langzamer. Steeds sterker is het bedrijf afhankelijk van de verkoop van led licht. Met een omzetpercentage van maar liefst 68% is dat een erg groot aandeel. Het Eindhovense verlichtingsconcern rekent voor heel 2018 op betere cijfers. Instappen kan dus interessant zijn!

Eric Rondolat tevreden

CEO van Signify (Eric Rondolat) is erg tevreden met de vooruitgang die is geboekt aan de kostenkant. Zeker met een daling van 13% op de indirecte kostenbasis en met de vrije kasstroomprestaties na een sterk vierde kwartaal van 2017. De focus blijft nu liggen op de uitvoering van de strategie voor de verschuiving naar led, System en Services. Aldus de topman van Signify.

Wat zeggen de cijfers?

Kijkend naar de cijfers van Signify is er vanaf 2017 een meer stabiele omzet, zo verwachten de analisten. Ook de nettowinst zal vrij stabiel blijven. Met een koers/winstverhouding van rond de 13 laat het bedrijf zeker wat groeipotentieel zien. Langere tijd vasthouden kan een slimme zet zijn. Met een dividendrendement van een ruime 4% kan het absoluut een slimme belegging zijn. Wetende dat de banken op dit moment de 1% bij lange na niet halen.

 20162017201820192020
Omzet7 1156 9656 6726 6696 535
Nettowinst189294268269257
Koers/winst verhouding18,61513,112,212,6
Winst per aandeel ( € )1,262,042,012,182,1
Dividend per aandeel ( € )1,251,281,271,31
Dividendrendement4,08%4,84%4,81%4,95%

Signify-aandelen kopen

Het kopen van Signify-aandelen kan interessant zijn. Wij helpen u graag om dit op eenvoudige wijze te kunnen doen. Het hanteren van de buy en hold strategie kan een slimme keuze zijn, aangezien het dividendrendement er behoorlijk goed uitziet. Het is een mooi rendement wat u terugkrijgt voor uw geld. Neem altijd uw eigen beslissingen. Beleg alleen met geld wat u kunt missen. Een goede nachtrust is wel zo prettig.

Handelen in Signify

Binnen enkele minuten kunt u al meedoen met het handelen in Signify-CFD’s. Dit kan simpelweg door een account aan te maken bij een broker. Met de CFD-broker Plus500 kunt u eenvoudig handelen in de Signify-CFD’s. Op dit moment kost een Signify-aandeel 26 euro. Een prijs die toch wat ondergewaardeerd is. Dat kan een reden zijn om Signify-CFD’s aan te schaffen in uw beleggingsportefeuille. Het aanschaffen in euro’s in extra makkelijk. Tevens loopt u geen risico op valutarisico. *76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

Verdiepen in Signify

Lees u van tevoren goed in door in de jaarrekening van Signify te duiken. Houd er rekening mee dat er nog veel informatie te vinden is op de naam Philips Lighting. Verdiep u goed in de jaarcijfers. Zo kunt u de beste strategie bepalen. Analyseer ook zeker het management. Weet u precies wat de concurrentie doet (bijvoorbeeld Osram)? Ga dit na om te zorgen dat u het huiswerk volledig op orde heeft. Interesse om Signify-CFD’s te handelen? Doe het op een verstandige manier en maak ook zeker gebruik van de technische- en fundamentele analyse.

Signify aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Signify? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Signify koers, de verwachtingen en toekomst van Signify en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Signify aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Signify aandelen. Als je Signify aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Signify – Wat is de waarde van aandelen Signify?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Signify kost. Het aandeel Signify is te vinden op de Signify, de afkorting op de beurs is Signify.


 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Signify aandeel te kopen.

Signify kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Signify aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Signify en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Signify. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Signify kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Signify aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.