Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Pharvaris aandelen

 

Het Pharvaris NV-aandeel had op 15-10-2021 een openingskoers van $15,76, de hoogste koers was $16,01 en de laagste koers was $15,51. De slotkoers was $15,80 en is daarmee met 0,17% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Pharvaris cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Pharvaris-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Pharvaris kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Pharvaris aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Pharvaris? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Pharvaris-koers, de verwachtingen en toekomst van Pharvaris en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Pharvaris-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Pharvaris-aandelen. Als je het Pharvaris-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Pharvaris Koers - Wat is de waarde van aandelen Pharvaris

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Pharvaris was. The stock Pharvaris can be found of the abbreviation of the exchange is PHVS.

Beurskoers Pharvaris | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Pharvaris verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Pharvaris aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Pharvaris-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Pharvaris-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie