Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Nano Dimension aandelen

Nano Dimension Ltd, beter bekend als Nano Dimension, is gevestigd in Israël, 7403635, te 2 Ilan Ramon St Science Park. De CEO van het bedrijf is Yoav Stern.

 

Het Nano Dimension Ltd-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $2,75, de hoogste koers was $2,99 en de laagste koers was $2,74. De slotkoers was $2,82 en is daarmee met 3,30% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Nano Dimension cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Nano Dimension-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Nano Dimension kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Nano Dimension aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Nano Dimension? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Nano Dimension-koers, de verwachtingen en toekomst van Nano Dimension en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Nano Dimension-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Nano Dimension-aandelen. Als je het Nano Dimension-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Nano Dimension Koers - Wat is de waarde van aandelen Nano Dimension

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Nano Dimension was. The stock Nano Dimension can be found of the abbreviation of the exchange is NNDM.

Beurskoers Nano Dimension | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Nano Dimension verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Nano Dimension?

Nano Dimension Ltd is een in Israël gevestigde leverancier van additieve elektronica die actief is in de technologiesector. Met zijn 3D-printtechnologie voor gedrukte elektronica richt het bedrijf zich op de groeiende vraag naar elektronische apparaten die geavanceerde functies vereisen en afhankelijk zijn van ingekapselde sensoren, antennes en printplaten (PCB's). Het PCB Jet-printersysteem van het bedrijf is een hulpmiddel voor het afzetten van inkjet printers voor het thuis of op kantoor printen van meerlaagse printplaten. Het maakt gebruik van hardware, software, printkopbeheer en nanochemie voor onderzoek en ontwikkeling (R&D), prototyping en aangepaste productieprojecten. Het bedrijf richt zich op een reeks industriële sectoren, zoals consumentenelektronica, medische apparatuur en defensie, lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, Internet of Things (IoT) en telecom.

Wat gaat Nano Dimension doen in de toekomst?

Nano Dimension overbrugt de kloof tussen PCB's en geïntegreerde halfgeleidercircuits. Een revolutie met één druk op de knop: van CAD naar een functioneel, krachtig AME-apparaat in uren, uitsluitend ten koste van de verbruiksmaterialen.

  • Nano Dimension schakelt CarlSquare in

Nano Dimension Ltd., een toonaangevende leverancier van Additively Manufactured Electronics (AME) / PE (Printed Electronics), heeft aangekondigd dat het CarlSquare heeft ingeschakeld (https://www.carlsquare.com/), naast Needham & Co., om te adviseren over acquisities in Europa. CarlSquare is een investeringsbank met kantoren in Berlijn, Kopenhagen, Hamburg, Londen, München en Stockholm. CarlSquare ondersteunt bedrijven en hun aandeelhouders bij het implementeren van hun M&A-doelstellingen. CarlSquare heeft Nano Dimension al geïntroduceerd bij verschillende aantrekkelijke doelwitten in Europa.

  • Machine Learning

Nano Dimension Ltd., heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst voor de overname van DeepCube Ltd. ("DeepCube") (https://www.deepcube.com), een wereldleider in Machine Learning / Deep Learning (ML / DL) –technologie, heeft ondertekend. Nano Dimension zal de aandeelhouders van DeepCube ongeveer 40 miljoen dollar in contanten betalen en 30 miljoen dollar in American Depositary Shares (ADS'en) van Nano Dimension, die onderhevig zijn aan stilstand gedurende verschillende perioden van maximaal 3 jaar na afronding van deze transactie.

DeepCube-technologie past talloze gepatenteerde baanbrekende algoritmen toe om gegevensanalyse en implementaties van geavanceerde op Deep Learning gebaseerde kunstmatige intelligentie (AI) -systemen te verbeteren. De Machine Learning-applicatie omvat snellere en nauwkeurigere training van deep learning-modellen en verbetert de inferentieprestaties en realtime statistieken drastisch. Het eigen framework kan op elke hardware worden geïmplementeerd, met name op randapparatuur en real-time applicaties. De AI / ML / DL-oplossingen van DeepCube demonstreren 10 keer snelheidsverbeteringen en geheugenvermindering, waardoor het de enige technologie is die een efficiënte inzet van diepgaande modellen op randapparatuur en voor realtime toepassingen mogelijk maakt.

  • DragonFly LDM®-systeem

Het DragonFly LDM®-systeem van Nano Dimension is een totaaloplossing voor flexibele hardware ontwikkeling en innovatief circuitontwerp in een breed scala van industrieën. Het stelt bedrijven in staat om op een veilige manier volledige ontwikkelingscycli te controleren door interne additieve productie van PCB's en niet-vlakke elektronica met snelheid en precisie, terwijl de R&D-kosten worden verlaagd. Met zijn Lights-Out Digital Manufacturing (LDM®) -printtechnologie is dit het enige uitgebreide fabricageprintplatform in de branche voor 24-uurs 3D-printen van elektronische schakelingen.

Wat kunnen we verwachten van de Nano Dimension aandelen?

Het benutten van digitale productie en Industry 4.0-gereedheid staat bovenaan de strategische agenda in de meeste hightech-organisaties. Als je over de meest flexibele ontwikkeltools beschikt, kun je een waardevolle voorsprong op de concurrentie krijgen. De precisie-additieve fabricagetechnologie van Nano Dimension voor gedrukte elektronica stelt ingenieurs en ontwerpers in staat om deze broodnodige behendigheid in de wereld van hardware te brengen. Met het DragonFly-systeem helpen flexibele workflows teams over de hele wereld om het hoge tempo van de huidige productlevenscycli te halen.

Nano Dimension aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Nano Dimension-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Nano Dimension-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie