Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Li Auto aandelen

 

Het Li Auto Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $21,99, de hoogste koers was $22,87 en de laagste koers was $21,58. De slotkoers was $22,59 en is daarmee met 2,21% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Li Auto cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Li Auto-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Li Auto kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Li Auto aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Li Auto? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Li Auto-koers, de verwachtingen en toekomst van Li Auto en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Li Auto-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Li Auto-aandelen. Als je het Li Auto-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Li Auto Koers - Wat is de waarde van aandelen Li Auto

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Li Auto was. The stock Li Auto can be found of the abbreviation of the exchange is LI.

Beurskoers Li Auto | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Li Auto verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

LI AUTO INC verwachtingen – De toekomst van LI AUTO INC 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de LI AUTO INC verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Li Auto inc.?

Li Auto Inc. is een innovator op de Chinese markt voor nieuwe energievoertuigen. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige slimme elektrische voertuigen. Door innovaties in product, technologie en bedrijfsmodel biedt het bedrijf gezinnen veilige, gemakkelijke en verfijnde producten en diensten. Li Auto is een pionier in het succesvol commercialiseren van elektrische voertuigen met een groter bereik in China. Het eerste model, Li ONE, is een grote premium elektrische SUV met zes zitplaatsen, uitgerust met een range-uitbreidingssysteem en geavanceerde slimme voertuigoplossingen.

Het bedrijf is in november 2019 begonnen met de volumeproductie van Li ONE en heeft op 31 december 2020 meer dan 33.500 Li ONE's geleverd. Het bedrijf maakt gebruik van technologie om waarde te creëren voor zijn gebruikers. Het concentreert zijn in-house ontwikkelingsinspanningen op zijn gepatenteerde range-uitbreidingssysteem, de volgende generatie elektrische voertuigtechnologie en slimme voertuigoplossingen. Naast Li ONE wil het bedrijf zijn productlijn uitbreiden door nieuwe voertuigen te ontwikkelen, waaronder BEV's en EREV's, om zich te richten op een bredere consumentenbasis.

Wat gaat Li Auto inc. doen in de toekomst?

Eind maart 2021 had het bedrijf 65 winkels in 49 steden, 135 servicecentra en door Li Auto geautoriseerde carrosserie- en lakbedrijven in 98 steden. Als reactie op de robuuste vraag naar Li ONE's en in afwachting van de lancering van nieuwe modellen in 2022 en daarna, is Li Auto van plan zijn directe verkoop- en servicenetwerk verder te versterken.

Notes

Li Auto Inc. heeft aangekondigd dat het voorstelt om tot 750 miljoen dollar te bieden in totale hoofdsom van converteerbare senior notes met vervaldatum in 2028, afhankelijk van marktomstandigheden en andere factoren. De initiële omrekeningskoers, rentevoet en andere voorwaarden van de Notes zijn nog niet definitief en zullen worden bepaald op het moment van prijsstelling van het Aanbod van Notes. De Vennootschap is van plan om de eerste kopers van het Aanbod van Notes een 13-daagse optie te verlenen om tot een totaalbedrag van 112,5 miljoen dollar in hoofdsom van de Notes te kopen.

Industrie trends 2030

China streeft ernaar om zijn totale CO2-uitstoot rond 2030 tot een hoogtepunt te brengen, wat de ontwikkeling van de nieuwe energieauto-industrie op een positieve manier zal bevorderen. Zowel de Verenigde Staten als de Europese Unie hebben hogere eisen gesteld aan de toekomstige koolstofemissies en het tijdschema voor het verbieden van de verkoop van brandstofvoertuigen. De wereldwijde verkoopgroei van nieuwe energievoertuigen zal waarschijnlijk de prognoses van de meeste instellingen overtreffen. Geschat wordt dat de verkoop van nieuwe personenauto's op het gebied van energie in 2030 goed zal zijn voor 60%, en dat cijfer zal zelfs nog hoger zijn op de Chinese markt. Nieuwe energievoertuigen zullen zich de komende jaren extreem snel ontwikkelen.

Ontwikkelingen

In het komende decennium zal autonoom rijden zich snel ontwikkelen. In 2030 zal zowel de rekenkracht aan boord als de resolutie van sensoren honderden keren verbeterd zijn. Met voldoende data en voldoende R & D-investeringen kunnen de toonaangevende bedrijven van slimme elektrische voertuigen niveau 4 autonoom rijden bereiken. Autonoom rijden wordt het besturingssysteem van slimme elektrische voertuigen in plaats van functionele configuratie. Li Auto inc. gelooft dat autonoom rijden op niveau 4 tegen 2030 de standaardconfiguratie van elke slimme elektrische auto zal worden. Op dat moment kopen gebruikers geen slimme elektrische auto zonder autonoom te rijden.

Wat kunnen we verwachten van de Li Auto inc. aandelen?

Li Auto zal vasthouden aan zijn missie: een gemobiliseerd huis, een gelukkig huis, een exclusieve ruimte van autonoom rijden creëren voor meer gezinnen, geluk creëren en trouw zijn aan hun eigen merkmissie.

Li Auto aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Li Auto-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Li Auto-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie