Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

JDE Peet`s aandelen

JDE Peet`s N.V., beter bekend als JDE Peet`s, is gevestigd in Nederland aan 80 Oosterdoksstraat, 1011 DK, te Amsterdam.

 

Het JDE Peet`s N.V.-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €28,18, de hoogste koers was €28,54 en de laagste koers was €27,88. De slotkoers was €28,26 en is daarmee met 1,65% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is JDE Peet`s ?

JDE Peets NV is een in Nederland gevestigd bedrijf dat koffie- en theedranken produceert en levert. Het bedrijf brengt zijn producten en oplossingen op de markt via een go-to-market-benadering via de consumenten verpakte goederen (CPG), out-of-home, detailhandel en online verkoopkanalen. Het portfolio omvat onder meer Jacobs, Tassimo, Gevalia, Maxwell House, Prima, Ali, Cafax. Bovendien is JDE Peets ’s werelds grootste pure-play koffie- en theebedrijf naar omzet en schonk in 2020 ongeveer 4.500 kopjes koffie of thee per seconde.

JDE Peet`s cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de JDE Peet`s-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

JDE Peet`s kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het JDE Peet`s aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in JDE Peet`s? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de JDE Peet`s-koers, de verwachtingen en toekomst van JDE Peet`s en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in JDE Peet`s-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in JDE Peet`s-aandelen. Als je het JDE Peet`s-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

JDE Peet`s Koers - Wat is de waarde van aandelen JDE Peet`s

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange JDE Peet`s was. The stock JDE Peet`s can be found of the abbreviation of the exchange is JDEP.

Beurskoers JDE Peet`s | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een JDE Peet`s verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat JDE Peet`s  doen in de toekomst?

JDE Peet’s opereert in categorieën die bijna elke markt ter wereld raken. Al deze markten hebben hun eigen tradities, trends en smaken, waardoor de categorieën koffie en thee fascinerend, complex en snel in beweging zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat ze deze eindeloze diversiteit respecteren door in te spelen op externe trends en waar mogelijk ook proactief de smaak en gewoonten van de consument vorm te geven.

  • JDE Peet`s online verkoopkanalen

Steeds meer consumenten wenden zich tot online verkoopkanalen voor hun koffie- en theebehoeften. De COVID-19-pandemie heeft het verkoopkanaal in 2020 verder vergroot, dat een explosieve groei kende. De afgelopen jaren hebben ze zwaar geïnvesteerd in dit opkomende verkoopkanaal, waardoor ze een breed portfolio rechtstreeks aan consumenten kunnen aanbieden via merk web shops en via toonaangevende online marktplaatsen van derden.

  • Al-gestuurde modellen

Toegang tot consumentengegevens levert een concurrentievoordeel op in categorieën van consumentenproducten. In combinatie met AI-gestuurde modellen en andere data-analysetechnieken, stelt dit hun in staat om realtime veranderingen in consumentengedrag in kaart te brengen en te identificeren. Ze zijn dan in staat om te reageren met meer gestroomlijnde en e-ciëntere operaties die zorgen voor snellere en gerichtere innovatie, samen met een grotere loyaliteit van de consument. Als onderdeel van hun groeistrategie willen ze directe relaties met de consument opbouwen met hun eigen Direct-to-Consumer-kanalen.

  • SourceUp

JDE Peet’s is het eerste bedrijf dat de nieuwe duurzaamheidsoplossing SourceUp voor de toeleveringsketen gebruikt als onderdeel van hun toewijding aan 100% verantwoord gewonnen koffie tegen 2025. Koffie uit de jurisdictie in de provincies Krong Nang en Dak Lak was geproduceerd met 20% minder water, 14% minder gebruik van kunstmest en geen gebruik van verboden pesticiden. Koffieboeren in het gebied die meer dan 10.000 hectare koffie en tussengewassen produceren, verdienden een 20% hoger inkomen in vergelijking met boeren buiten het gebied.

Wat kunnen we verwachten van de JDE Peet`s  aandelen?

De koffie- en theecategorie is groot, veerkrachtig en één van de snelst groeiende categorieën in de Food & Beverage-sector. Als 's werelds grootste pure-play koffie- en theespeler op basis van omzet, met leidende # 1- of # 2-posities in 43 markten, combineren ze hun expertise en unieke go-to-market-benadering om een uitgebreid assortiment van toonaangevende, hoogwaardige en innovatieve koffie- en theeproducten en -oplossingen via een grote verscheidenheid aan kanalen, technologieën en prijscategorieën via een uniek portfolio van meer dan 50 toonaangevende wereldwijde, regionale en lokale merken. Hun passie voor koffie en thee, respect voor het milieu en zorg voor mensen komt tot uiting in hun doel om tegen 2025 100% verantwoorde groene koffie en thee, 100% recyclebare of composteerbare verpakkingen en genderevenwichtige managementposities te hebben. Het Directiecomité is gepassioneerd gemotiveerd om op lange termijn waarde te creëren voor zijn aandeelhouders door duurzame, winstgevende groei en een hoge vrije kasstroom te stimuleren.

JDE Peet`s aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de JDE Peet`s-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste JDE Peet`s-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie