Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Inpost S.A aandelen

 

Het Inpost S.A-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €7,12, de hoogste koers was €7,31 en de laagste koers was €7,04. De slotkoers was €7,10 en is daarmee met 0,36% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Inpost S.A cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Inpost S.A-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Inpost S.A kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Inpost S.A aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Inpost S.A? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Inpost S.A-koers, de verwachtingen en toekomst van Inpost S.A en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Inpost S.A-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Inpost S.A-aandelen. Als je het Inpost S.A-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Inpost S.A Koers - Wat is de waarde van aandelen Inpost S.A

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Inpost S.A was. The stock Inpost S.A can be found of the abbreviation of the exchange is INPST.

Beurskoers Inpost S.A | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Inpost S.A verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Inpost verwachtingen – De toekomst van Inpost

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Inpost verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Inpost S.A aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Inpost S.A-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Inpost S.A-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie