Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

ING Groep aandelen

ING Groep N.V., beter bekend als ING Groep, is gevestigd in Nederland aan Amsterdamse Poort, Bijlmerplein 888, 1102 MG, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Steven van Rijswijk.Het ING Groep N.V.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €12,70, de hoogste koers was €12,96 en de laagste koers was €12,29. De slotkoers was €12,70 en is daarmee met 5,15% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Inhoudsopgave

ING Groep cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de ING Groep-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

ING Groep kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het ING Groep aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ING Groep? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de ING Groep-koers, de verwachtingen en toekomst van ING Groep en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in ING Groep-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in ING Groep-aandelen. Als je het ING Groep-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

ING Groep Koers - Wat is de waarde van aandelen ING Groep

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange ING Groep was. The stock ING Groep can be found of the abbreviation of the exchange is INGA-NA .

Beurskoers ING Groep | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een ING Groep verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

ING verwachtingen – De toekomst van ING

Er is toch wel wat onzekerheid over wat de toekomst zal brengen in tijden van Corona. Nederlanders zijn daarom ook iets meer geneigd om in deze tijden te gaan sparen. ING wil de beste bank zijn en blijven voor hun klanten, ook in deze tijd.

Over ING

ING aandelenING is natuurlijk een gevestigde waarde in onze bankensector, maar is het ook de moeite om erin te investeren? In dit artikel ontdek je waarom ING niet zomaar een bank is, en waarom een investering op z’n minst jouw overweging waard is.

Het lukt ING aardig, want in het boekjaar 2016 wist de bank een omzet van €51,8 miljard te boeken. De winst bedroeg €4,61 miljard. Al met al is ING een mooie winstgevende multinational. Met een beursnotering in Amsterdam, Brussel en Wall Street zijn er als aandeelhouder genoeg mogelijkheden om deze aandelen in bezit te krijgen. 

De ING Groep N.V. beschikt over een lange geschiedenis die terug gaat naar het jaar 1845. In deze 170 jaren hebben er meerdere fusies plaatsgevonden. Uiteindelijk vond de laatste grote verandering in 1991 plaats door het samengaan van de NMB-Postbank Groep en Nationale-Nederlanden, vanaf toen heette de bank de ING Groep.

Agile werken

Door de introductie van agile kan ING flexibeler, sneller en klantgerichter werken. Bovendien heeft de ING PACE geïntroduceerd waar vaardigheden van design thinking, lean start-up en agile gecombineerd worden om zo in staat te zijn om in te spelen op de behoeften van de klant. Eén van de sterke punten is dat het is niet alleen op bepaalde afdelingen geïmplementeerd is maar door het hele bedrijf.

Innovation is key

Door nieuwe regelgeving, innovaties en nieuwkomers ondervindt de betalingsomgeving enorme veranderingen. Door ons dagelijks gebruik van tablets en mobiele telefoons is goede technologie die gebruikersvriendelijk, perfect werkt en altijd beschikbaar is, essentieel. Je moet een app kunnen gebruiken zonder daarvoor een handleiding te hoeven lezen. Daarom is het belangrijk dat ING de behoeften van hun klanten centraal stellen. Betalingen moeten steeds sneller, veiliger en eenvoudiger daarom is het belangrijk voor de ING om prioriteit te geven aan het stimuleren van veranderingen. ING investeert binnen het bedrijf daarom 800 miljoen euro in digitale transformatie.

Commercial banking

Ondanks de op dit moment zwakke wereldeconomie heeft ING solide financiële resultaten behaald. ING werkt bovendien aan verduurzaming van het bedrijfsmodel en aan nieuwe vormen om de verwachtingen van klanten te overtreffen. ING blijft investeren in processen en systemen om zo betere en snellere service te kunnen verlenen aan hun klanten.

Bij de afdeling Transaction Services spelen operationele verwerking en technologie een belangrijke rol. Zo voert Payments & Cash Management een plan uit om de kostenefficiency te verhogen in de komende jaren en dienstverlening te verbeteren. Nieuwe technologieën worden steeds ingevoerd om zo ook te blijven voldoen aan de wet- en regelgeving.

Concurrentie

Volgens CEO Ralph Hamers van ING is concurrentie op de loer. Maar de grootste dreiging komt niet van start-ups uit de fintech hoek maar van Amazon. Als grote platforms zoals Amazon kiezen voor het bankwezen kunnen ze enorm veel doen. Ze hebben enorme reserves en kunnen kopen wat ze willen, dit zal Hamers niets verbazen. Ook zijn Google en Apple potentiële concurrenten van de ING.

Zoveel meer dan enkel een bank

De ING Groep is niet zomaar een bank. Het is een instelling die heel goed begrepen heeft dat de financiële sector veel verder reikt dan het verwerken van transacties. ING is heel bewust bezig met het verkennen van de “ruime” financiële markt en het uitbreiden van hun eigen aanwezigheid daarin. Zo werkt ING heel gedreven aan digitale oplossingen die het leven van hun gebruikers makkelijker zouden maken. Denk daarbij aan apps om rekeningen te splitsen, technologie om aandelen trades razendsnel uit te voeren via blockchain, etc. Die focus op de noden van de klant, zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Tegelijk blijft ING mee voorop met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Innovatiecultuur

Die drang naar innovatie is eveneens typerend voor ING, want het is een deel van hun bedrijfscultuur. Zo zijn er de talloze investeringen in nieuwe (fintech) start-ups en revolutionaire oplossingen zoals Payconiq, maar ook verbindingen met de finaniële oplossingen van de toekomst Facebook en WeChat.

ING werknemers worden ook gestimuleerd om mee na te denken over mogelijke innovaties tijdens de Innovation Bootcamp. Voor goede, bruikbare ideeën bestaat er een Global Acceleration Programme, waar deze uitgewerkt worden met de financiële steun van het ING innovatiefonds. Het geniale hierachter is dat de ideeën dus van de “gewone” mens komen, en ING hierdoor steeds de eindklant in het centrum houdt.

Sparen?

Sparen, voor veel Nederlanders blijft het toch altijd moeilijk. Gelukkig zijn er steeds meer manier op in inzicht te krijgen in je uitgavenpatroon. Om het sparen nog makkelijker te maken, kunnen consumenten gebruik maken van ING Doelsparen. Deze service van ING biedt consumenten de mogelijkheid om spaardoelen voor zichzelf op te stellen en om tips te geven om het sparen makkelijker te maken. Daarbij kan de consument gebruik maken van de Spaarplanner. Hiermee kan eenvoudig worden berekend hoeveel er gespaard moet worden over een bepaalde periode om de spaardoelen te bereiken. Ben je dus zelf van plan om een nieuwe auto te kopen? Om een verre reis te maken? Of misschien toch die nieuwe televisie in de huiskamer? Ga dan aan de slag met ING Doelsparen om op een verantwoorde manier te sparen voor al jouw wensen.

ING Groep aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de ING Groep-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste ING Groep-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie