Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Hewlett Packard Enterprise aandelen

Hewlett Packard Enterprise Co, beter bekend als Hewlett Packard Enterprise, is gevestigd in Verenigde Staten aan 6280 America Center Dr, 95002-2563, te San Jose. De CEO van het bedrijf is Antonio Neri.

 

Het Hewlett Packard Enterprise Co-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $16,20, de hoogste koers was $16,52 en de laagste koers was $16,18. De slotkoers was $16,41 en is daarmee met 1,86% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Hewlett Packard Enterprise cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Hewlett Packard Enterprise-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Hewlett Packard Enterprise kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Hewlett Packard Enterprise aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Hewlett Packard Enterprise? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Hewlett Packard Enterprise-koers, de verwachtingen en toekomst van Hewlett Packard Enterprise en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Hewlett Packard Enterprise-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Hewlett Packard Enterprise-aandelen. Als je het Hewlett Packard Enterprise-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Hewlett Packard Enterprise Koers - Wat is de waarde van aandelen Hewlett Packard Enterprise

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Hewlett Packard Enterprise was. The stock Hewlett Packard Enterprise can be found of the abbreviation of the exchange is HPE.

Beurskoers Hewlett Packard Enterprise | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Hewlett Packard Enterprise verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

De wereld opnieuw uitvinden

Een opvallend terugkerend element is het opnieuw uitvinden van de wereld. Eerlijk is eerlijk, dat is ook wel ontzettend gaaf! Maar hoe doet HP dat eigenlijk? Dat doen ze o.a. door print, computer en imaging technologieën te leveren. Opvallend is dat HP met oplossingen komt met een laag koolstofdioxide gehalte. En daarbij met energie-efficiënte producten werken, zoals ze dat zelf mooi zeggen.

Duurzaamheid is dus een belangrijk onderdeel binnen de werkwijze van HP. Er worden verschillende activiteiten gemodelleerd, welke kunnen leiden tot een verandering op het gebied van een koolstofarme en circulaire economie. We leven in een tijd waarin steeds meer waarde wordt gehecht aan dergelijke aspecten. Om de milieuprestaties te verbeteren, zijn er een aantal doelen gesteld. Een ervan is om de uitstoot van broeikasgassen te minimaliseren. Ook door over te schakelen naar 100% hernieuwbare elektriciteit en het verbruiken van minder water.

Veiligheid en privacy

Naast het maken van producten die het leven van mensen verbeteren, streeft HP nog naar een aantal andere opvallende zaken. Zo willen ze het onderwijs transformeren, waar je zeker nu al veel van terugziet binnen de scholen. Ook wil HP de gezondheidszorg bevorderen en klanten helpen om zaken beter te kunnen doen. Al met al een breed scala aan aandachtsgebieden. Dit alles met veiligheid en privacy als belangrijk oogpunt. En laat vooral privacy iets zijn waar de laatste tijd veel aandacht aan wordt geschonken in het nieuws.

Hewlett Packard Enterprise aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Hewlett Packard Enterprise-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Hewlett Packard Enterprise-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.