Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Holland Colours aandelen

Holland Colours is gevestigd in Nederland aan Halvemaanweg 1, PO Box 720, 7323 RW, te Apeldoorn. De CEO van het bedrijf is Robert Harmsen.

 

Het Holland Colours-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van €117,50, de hoogste koers was €117,50 en de laagste koers was €116,00. De slotkoers was €117,00 en is daarmee met 2,18% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Holland Colours cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Holland Colours-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Holland Colours kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Holland Colours aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Holland Colours? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Holland Colours-koers, de verwachtingen en toekomst van Holland Colours en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Holland Colours-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Holland Colours-aandelen. Als je het Holland Colours-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Holland Colours Koers - Wat is de waarde van aandelen Holland Colours

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Holland Colours was. The stock Holland Colours can be found of the abbreviation of the exchange is HOLCO.

Beurskoers Holland Colours | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Holland Colours verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Holland Colours aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Holland Colours-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Holland Colours-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie