Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Heijmans aandelen

Heijmans NV, beter bekend als Heijmans, is gevestigd in Nederland aan Graafsebaan 65, 5248 JT, te Rosmalen. De CEO van het bedrijf is L.J.T. van der Els.

 

Het Heijmans NV-aandeel had op 23-07-2021 een openingskoers van €12,40, de hoogste koers was €12,52 en de laagste koers was €12,34. De slotkoers was €12,40 en is daarmee met 0,49% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Heijmans cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Heijmans-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Heijmans kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Heijmans-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Heijmans? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Heijmans-koers, de verwachtingen en toekomst van Heijmans en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Heijmans -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Heijmans-aandelen. Als je het Heijmans-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Heijmans Koers - Wat is de waarde van aandelen Heijmans?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Heijmans was. Het aandeel Heijmans is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is HEIJM.

Beurskoers Heijmans | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Heijmans verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Heijmans verwachtingen – De toekomst van Heijmans

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Heijmans verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Heijmans

Heijmans aandelenHeijmans is één van de grootste bouwkundige ondernemingen van Nederland. Men speelt een centrale rol binnen bijvoorbeeld de woningbouw, maar ook de utiliteitsbouw en de installatietechniek. Het is één van de grote en bekende bouwers, die daardoor behoorlijk afhankelijk is van de ontwikkelingen van de Nederlandse economie als geheel. Andere bekende bouwbedrijven zijn Bam en Ballast Nedam.

Heijmans is actief op een aantal verschillende fronten, allemaal gerelateerd aan de bouw. Het is een bedrijf dat zit in het vastgoed, bijvoorbeeld door te werken aan de ontwikkeling van woningbouw en utliteitsbouw. Dankzij infra en installatietechniek heeft Heijmans zich de laatste jaren wat breder op kunnen stellen, maar dat kon niet voorkomen dat de bouw flinke klappen uitdeelde aan het bedrijf toen het economisch ineens een stuk minder ging. Heijmans is vooral actief in Nederland, maar heeft daarnaast ook projecten in België en Duitsland, waardoor er sprake is van enige geografische spreiding van de verschillende projecten van het bedrijf. Bekijk ook de onderstaande video over de Noord/Zuidlijn in Amsterdam.

Heijmans aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Heijmans-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Heijmans-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie