Flow Traders aandelen

Flow Traders is een technologiebedrijf, opgericht in 2004 door Roger Hodenius en Jan van Kuijk. In 2015 is Flow Traders genoteerd aan op de Euronext Amsterdam. Want het interessante is dat we het hier hebben over een bedrijf van Nederlandse bodem. Het bedrijf opereert in de financiële omgeving. Flow Traders levert liquiditeiten op wereldwijd niveau. Het specialisme van dit technologiebedrijf is ETP’s. Een afkorting die staat voor Exchange Traded Products.

Mogelijk heeft u interesse in het kopen of verkopen van Flow Traders aandelen. Wij van aandelenkopen.nl helpen u dan graag een handje. U kunt eenvoudig een persoonlijke account aanmaken bij Plus500.

Deze broker heeft als grote voordeel dat u een demo account kunt aanmaken. Zo oefent u met 40.000 euro aan fictief geld. Alle indicatoren en grafieken geven u inzicht in het handelen. Binnen een mum van tijd wordt zo uw persoonlijke handelskwaliteit verbeterd.

Flow Traders aandelen

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Flow Traders verwachtingen – De toekomst van Flow Traders

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Flow Traders verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Flow Traders

Flow Traders geeft bied- en laatprijzen af voor deze ETP’s. De winst voor het Amsterdamse bedrijf wordt gevormd door het verschil tussen de bied- en laatprijzen. De marktdeelnemers profiteren van hogere uitvoeringskwaliteit en de lagere algemene handelskosten. Tegelijkertijd profiteren de markten van meer transparantie en een grotere efficiëntie.

Het bedrijf biedt on- en off exchange aan een steeds groeiend aantal locaties verspreid over de hele wereld. Daarnaast ook aan een continu groeiend aantal institutionele tegenpartijen. Het doel is om de organisatie verder te laten groeien en ervoor te zorgen dat de trading desks zowel in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika liquiditeit bieden wereldwijde (en belangrijke) beurzen. Dit gedurende 24 uur per dag. Op verzoek biedt Flow Traders concurrerende offertes.

De strategieën welke het bedrijf hanteert, zijn ontworpen om openlijke informatie te gebruiken en het gebruik van eenvoudige, transparante en niet controversiële soorten orders. Het platform stelt het bedrijf in staat om concurrerende koersen aan te bieden. Dit doen ze altijd op basis van de laatste prijzen van gerelateerde of onderliggende instrumenten. En in de verschillende marktomstandigheden.

Belangrijke hoogtepunten

Een aantal opvallende feitjes: Flow Traders heeft vandaag de dag een buitenbeurshandel met meer dan 700 goedgekeurde bedrijven. Het bedrijf heeft een ETP-waarde verhandeld van 686 biljoen. Op dit moment heeft Flow Traders de grootste buitenbeurshandel met een bedrag van 1.3 biljoen euro. Het is de officiële liquidity provider op meer dan 4800 ETP-vermeldingen. Een laatste feitje: op dit moment citeren er continu om en nabij de 5500 ETP’s op wereldwijd niveau.

Cijfers Flow Traders

Onderstaande tabel geeft een goed overzicht van de resultaten van Flow Traders. Het bedrijf ging naar de beurs met een koers van 32 euro. Het jaar 2015 was voor het Amsterdamse bedrijf een recordjaar qua omzet en handelsresultaat. Er was dat jaar een enorme beweeglijkheid van de aandelenmarkten.

In 2016 steeg de koers van het aandeel naar 49 euro. De volatiliteit daalde echter enorm. Er was sprake van een historisch dieptepunt met een koers van 26 euro. Ondanks de lage volatiliteit wist Flow Traders haar marktaandeel in al haar actieve markten te vergroten. De tegenvallende resultaten van 2017 kwamen voor het bedrijf zelf niet echt als een verrassing. Het had vooral te maken met het ontwikkelen van de vaste kosten. Ook werd er vorig jaar veel geïnvesteerd in de lange termijn groeistrategie.

 201520162017201820192020
Omzet305250166362317370
Nettowinst12891,939,6170131140
Koers/winst verhouding16,416,523,5101311,5
Winst per aandeel ( € )2,761,980,853,282,532,86
Dividend per aandeel ( € )1,51,250,651,741,531,57
Dividendrendement3,31%3,82%3,25%5,30%4,64%4,77%

Resultaat 1e kwartaal 2018

De resultaten van het eerste kwartaal zijn bekend. Er was sprake van het beste kwartaalresultaat in trading tot nu. De resultaten van 2018 so far zijn dus erg goed. Niet voor niets zien de analisten dus een mooie groei voor het nog jonge bedrijf. Nog wat feitjes van Flow Traders: het bedrijf heeft een NTI (Net Trading Income) van maar liefst 213.2 miljoen euro, een EBITNA-marge van 63% en een nettoresultaat van 109.7 miljoen euro.

Toekomst van Flow Traders

De ETF-markt blijft de aankomende jaren groeien en dat is terug te zien in de cijfers. Zonder volatiliteit is er nog voldoende winstgroei te realiseren de aankomende jaren. Het aanbod droogt nu wat op en de koers begint weer iets te klimmen. De economie doet het weer goed. In Europa, maar ook in de VS. Ook China blijft groeien.

Wanneer de koers flink in beweging komt de rest van het jaar, dan bestaat de kans dat de koers weer boven de 40 euro uit gaat komen. Flow Traders laat ook zeker zien dat ze alleen maar stabieler en winstgevender geworden zijn. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat u interesse heeft om Flow Traders aandelen te kopen.

Flow Traders aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Flow Traders? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Flow Traders koers, de verwachtingen en toekomst van Flow Traders en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Flow Traders aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Flow Traders aandelen. Als je Flow Traders aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Flow Traders – Wat is de waarde van aandelen Flow Traders?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Flow Traders kost. Het aandeel Flow Traders is te vinden op de Flow Traders, de afkorting op de beurs is Flow Traders.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Flow Traders aandeel te kopen.

Flow Traders kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Flow Traders aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Flow Traders en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Flow Traders. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Flow Traders kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Flow Traders aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.