Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Flow Traders aandelen

Flow Traders is gevestigd in Nederland aan Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Dennis Dijkstra.

 

Het Flow Traders-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van €23,88, de hoogste koers was €23,90 en de laagste koers was €22,96. De slotkoers was €23,42 en is daarmee met 2,01% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Flow Traders cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Flow Traders-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Flow Traders kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Flow Traders aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Flow Traders? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Flow Traders-koers, de verwachtingen en toekomst van Flow Traders en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Flow Traders-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Flow Traders-aandelen. Als je het Flow Traders-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Flow Traders Koers - Wat is de waarde van aandelen Flow Traders

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Flow Traders was. The stock Flow Traders can be found of the abbreviation of the exchange is FLOW.

Beurskoers Flow Traders | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Flow Traders verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Flow Traders verwachtingen – De toekomst van Flow Traders

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Flow Traders verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Flow Traders

Flow Traders aandelenFlow Traders is een technologiebedrijf, opgericht in 2004 door Roger Hodenius en Jan van Kuijk. In 2015 is Flow Traders genoteerd aan op de Euronext Amsterdam. Want het interessante is dat we het hier hebben over een bedrijf van Nederlandse bodem. Het bedrijf opereert in de financiële omgeving. Flow Traders levert liquiditeiten op wereldwijd niveau. Het specialisme van dit technologiebedrijf is ETP’s. Een afkorting die staat voor Exchange Traded Products.

Flow Traders geeft bied- en laatprijzen af voor deze ETP’s. De winst voor het Amsterdamse bedrijf wordt gevormd door het verschil tussen de bied- en laatprijzen. De marktdeelnemers profiteren van hogere uitvoeringskwaliteit en de lagere algemene handelskosten. Tegelijkertijd profiteren de markten van meer transparantie en een grotere efficiëntie.

Het bedrijf biedt on- en off exchange aan een steeds groeiend aantal locaties verspreid over de hele wereld. Daarnaast ook aan een continu groeiend aantal institutionele tegenpartijen. Het doel is om de organisatie verder te laten groeien en ervoor te zorgen dat de trading desks zowel in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika liquiditeit bieden wereldwijde (en belangrijke) beurzen. Dit gedurende 24 uur per dag. Op verzoek biedt Flow Traders concurrerende offertes.

De strategieën welke het bedrijf hanteert, zijn ontworpen om openlijke informatie te gebruiken en het gebruik van eenvoudige, transparante en niet controversiële soorten orders. Het platform stelt het bedrijf in staat om concurrerende koersen aan te bieden. Dit doen ze altijd op basis van de laatste prijzen van gerelateerde of onderliggende instrumenten. En in de verschillende marktomstandigheden.

Flow Traders aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Flow Traders-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Flow Traders-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie