Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Esperite aandelen

Esperite N V, beter bekend als Esperite, is gevestigd in Nederland aan Herengracht 282, 1016 BX, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Evi Mattil.

 

Het Esperite N V-aandeel had op 28-10-2022 een openingskoers van €0,01, de hoogste koers was €0,01 en de laagste koers was €0,01. De slotkoers was €0,01 en is daarmee met 8,00% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Esperite cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Esperite-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Esperite kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Esperite aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Esperite? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Esperite-koers, de verwachtingen en toekomst van Esperite en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Esperite-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Esperite-aandelen. Als je het Esperite-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Esperite Koers - Wat is de waarde van aandelen Esperite

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Esperite was. The stock Esperite can be found of the abbreviation of the exchange is ESP.

Beurskoers Esperite | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Esperite verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Esperite aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Esperite-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Esperite-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie