Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

DSM aandelen

Koninklijke DSM N.V., beter bekend als DSM, is gevestigd in Nederland aan Het Overloon 1, 6411 TE, te Heerlen.

 

Het Koninklijke DSM N.V.-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van €124,25, de hoogste koers was €124,50 en de laagste koers was €119,95. De slotkoers was €119,95 en is daarmee met 3,27% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

DSM cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de DSM-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

DSM kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het DSM aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in DSM? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de DSM-koers, de verwachtingen en toekomst van DSM en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in DSM-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in DSM-aandelen. Als je het DSM-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

DSM Koers - Wat is de waarde van aandelen DSM

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange DSM was. The stock DSM can be found of the abbreviation of the exchange is DSM.

Beurskoers DSM | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een DSM verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

DSM verwachtingen – De toekomst van DSM

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de DSM verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over DSM

DSM aandelenKoninklijke DSM N.V. opgericht in 1902 is een Nederlands chemiebedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerlen. De onderneming heeft 22.000 werknemers en richt zich op allerlei producten voor industrieën. In 2015 behaalde DSM een omzet van €9 miljard en een winst van €78 miljoen. DSM heeft honderden vestigingen over de hele wereld. De onderneming is dus internationaal erg actief.

De oprichting van DSM vond plaats in 1902. Het was opgericht als een staatsbedrijf die steenkoolreserves in Limburg uit de grond ging exploiteren. Er werd een grote gasvondst gedaan in Groningen (Slochteren). Hierdoor werd besloten om de steenkolenmijnen te sluiten. In 1973 was de laatste steenkolenmijn gesloten. De onderneming breidde daarentegen zijn chemische activiteiten flink uit. DSM richt zich momenteel op producten in de voedingsmiddelenindustrie, de gezondheidssector, verf en bouw en de automobielindustrie.

DSM aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de DSM-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste DSM-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie