Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Dropbox aandelen

Dropbox Inc, beter bekend als Dropbox, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1800 Owens St Ste 200, 94158-2381, te San Francisco. De CEO van het bedrijf is Andrew Houston.

 

Het Dropbox Inc-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $22,25, de hoogste koers was $22,75 en de laagste koers was $22,22. De slotkoers was $22,54 en is daarmee met 1,49% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Dropbox cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Dropbox-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Dropbox kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Dropbox aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Dropbox? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Dropbox-koers, de verwachtingen en toekomst van Dropbox en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Dropbox-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Dropbox-aandelen. Als je het Dropbox-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Dropbox Koers - Wat is de waarde van aandelen Dropbox

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Dropbox was. The stock Dropbox can be found of the abbreviation of the exchange is DBX.

Beurskoers Dropbox | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Dropbox verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Dropbox

Dropbox Inc. werd in 2007 opgericht door Drew Houston en Arash Ferdowsi. Ze vonden het erg irritant om elke keer bestanden via de e-mail naar zichzelf te sturen, zodat ze deze bestanden op andere computers of platforms konden inzien. Dropbox biedt dan ook een clouddienst aan waarbij u op een eenvoudige manier bestanden zoals foto's, video's en documenten online kunt zetten en deze op andere platforms kunt openen. Oorspronkelijk was Dropbox op een beperkt aantal platformen beschikbaar. Tegenwoordig is het voor vrijwel elk platform te vinden. Voorbeelden zijn: iOS, Android en Windows. Dropbox kan overal ter wereld gebruikt worden. Er is alleen een internetverbinding nodig. De Dropbox app is zeker aan aanrader voor mobiele weergaven. Bekijk ook de onderstaande video over het programma.

Dropbox is een welbekende clouddienst die het mogelijk maakt om allerlei bestanden op te slaan en te delen. Dropbox is te gebruiken om foto’s te ordenen en te bewaren. Maar ook om te voorkomen dat u Word bestanden, PDF bestanden, video’s en andere bestanden kwijt raakt. Op dit moment telt het Amerikaanse bedrijf al 11,5 miljoen betalende klanten. Een jaar geleden waren dat er nog 9,3 miljoen.

Dropbox wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gebruikt en ook in Nederland is de clouddienst een bekend fenomeen. De eerste versie van Dropbox werd uitgebracht in september 2008. Sinds 2008 hebben er meerdere updates plaatsgevonden die de stabiliteit en veiligheid van dit programma moeten waarborgen.

Analisten en experts uit deze markt zijn erg enthousiast over Dropbox en de mogelijkheden die het biedt. Dropbox zit in een markt die de komende jaren sterk zal gaan groeien en als belegger kunt u hier dan ook optimaal van profiteren! Een concurrent van Dropbox is "Box" en deze onderneming ging pas geleden naar de beurs. De aandelen van Box hebben al goede rendementen weten te behalen. Bij Dropbox kan hetzelfde gaan gebeuren.

Sinds 2014 werkt Dropbox samen met Microsoft. De mobiele apps van beide bedrijven kunnen daardoor beter samenwerken. De missie van Dropbox is om wereldwijd de creatieve energie te ontketenen door een meer verlichte manier van werken te ontwerpen. Er zijn inmiddels al meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers in 180 verschillende landen. Het wordt al ondersteund in maar liefst 20 talen. Daarnaast zijn er meer dan 300.000 teams die Dropbox Business gebruiken.

Dropbox beschikt over 12 kantoren verspreid over de hele wereld. Zo heeft het locaties in Austin, Londen, Parijs, Hamburg, Tokio, Washington DC, Seattle, New York, Dublin en Herzliya. Waar Dropbox in 2011 een product voor teams lanceerde, werd in 2013 Dropbox Business aangekondigd. Het gaf bedrijven vanaf dat moment zichtbaarheid en controle over allerlei belangrijke bedrijfsgegevens.

Nieuwe producten

In 2015 kwam Dropbox Enterprise op de markt. Niet alleen had het nieuwe implementatietools en geavanceerde besturingssystemen, maar ook services en ondersteuning die ontworpen was voor de grotere organisaties. Het jaar erop werd Dropbox Paper en Smart Sync. geïntroduceerd. Afgelopen jaar kondigde Dropbox de Professional aan, inclusief de Showcase en de Dropbox Advanced.

Overal gebruiken

Bestanden worden met Dropbox op een centrale plaats verzameld. Vervolgens worden deze gesynchroniseerd op alle apparaten waar ingelogd wordt met een Dropbox account. Dat maakt het natuurlijk makkelijk om op mobiel te starten aan een document en deze op het werk op de laptop verder uit te werken. U hoeft dus geen bestanden naar uzelf te sturen.

Gebruik van Dropbox

Het gebruik van Dropbox is gratis. Er zijn echter ook abonnementen beschikbaar voor de intensieve gebruikers. De individuele gebruiker heeft verschillende opties. Enerzijds is er Dropbox gratis. U heeft dan een opslag mogelijkheid van 2GB. Anderzijds is er Dropbox Plus. Tegen een maandelijks bedrag van 9,99 euro heeft u maar liefst 1TB tot de beschikking. Als laatste is er de Dropbox Professional. Naast het bovenstaande krijgt de zakelijke gebruiker dan slimme synchronisatie voor het vrijmaken van schijfruimte. U betaald in dat geval 19,99 euro.

Dropbox aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Dropbox-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Dropbox-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie