Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Cronos Group aandelen

 

Het Cronos Group Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $2,89, de hoogste koers was $2,92 en de laagste koers was $2,78. De slotkoers was $2,89 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Cronos Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Cronos Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Cronos Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Cronos Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Cronos Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Cronos Group-koers, de verwachtingen en toekomst van Cronos Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Cronos Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Cronos Group-aandelen. Als je het Cronos Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Cronos Group Koers - Wat is de waarde van aandelen Cronos Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Cronos Group was. The stock Cronos Group can be found of the abbreviation of the exchange is CRON.

Beurskoers Cronos Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Cronos Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Cronos Group?

Cronos Group Inc is een cannabinoïde bedrijf. Het bedrijf is gericht op cannabisonderzoek, technologie en productontwikkeling. De portefeuille van het bedrijf omvat PEACE NATURALS, COVE, Spinach, Lord Jones en PEACE +. PEACE NATURALS een wereldwijd wellnessplatform. De COVE en Spinazie zijn merken voor volwassenen. The Lord Jones en PEACE + zijn van hennep afgeleide cannabidiol (CBD) -merken. De segmenten van het bedrijf omvatten de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Het segment van de Verenigde Staten bestaat uit de productie en distributie van van hennep afgeleide CBD-geïnfuseerde producten. Het operationele segment van de Rest van de Wereld houdt zich bezig met de teelt, productie en marketing van cannabis en van cannabis afgeleide producten voor de markten voor medicinaal en volwassen gebruik. De dochterondernemingen van het bedrijf zijn onder meer Cronos Israel G.S. Cultivations Ltd, Cronos Israel G.S. Manufacturing Ltd, Cronos Israel G.S. Store Ltd en Cronos Israel G.S. Pharmacies Ltd.

Wat gaat Cronos Group doen in de toekomst?

Met internationale productie en distributie over vijf continenten zet Cronos Group zich in om ontwrichtend intellectueel eigendom op te bouwen door het bevorderen van onderzoek, technologie en productontwikkeling op het gebied van cannabis. Met een passie om de consumentenervaring op een verantwoorde manier te verbeteren, bouwt Cronos Group aan een iconisch merkenportfolio.

  • Internationale uitbreiding

Nu de legale marihuanamarkt van Canada in de komende jaren waarschijnlijk verzadigd zal raken doordat het aanbod de vraag begint in te halen, zullen internationale markten een steeds belangrijker onderdeel worden van de activiteiten van de Cronos Group.

Cronos volgt momenteel zijn rivalen Aurora Cannabis en Canopy Growth in internationale verkoop met een aanzienlijke marge. Maar Cronos werkt eraan om zijn activiteiten buiten Canada uit te breiden. Cronos opende een nieuwe onderzoeksfaciliteit in Israël die zich zal richten op het ontwikkelen van cannabis gerelateerde apparaten. Het cannabisbedrijf heeft ook leverings- en distributieactiviteiten in Duitsland, Polen en Australië. Beleggers kunnen verwachten dat Cronos de komende jaren veel meer internationale markten zal betreden.

  • Overnames

Overnames zullen waarschijnlijk een sleutelrol spelen bij het helpen uitbreiden van Cronos Group naar internationale markten en andere snelgroeiende gebieden. Cronos heeft een enorme oorlogskas dankzij Altria's (NYSE: MO) investering van 1,8 miljard dollar, die de tabakstitaan een belang van 45% in de marihuanaproducent opleverde. Cronos is begonnen een deel van dit kapitaal te gebruiken om zijn cannabisimperium uit te breiden, zoals de aankoop van verschillende dochterondernemingen van Redwood Holding Group.

Wat kunnen we verwachten van de Cronos Group aandelen?

Cronos Group zijn doel is om de meest waardevolle internationale cannabisgemeenschap op te richten, bestaande uit gepassioneerde, gedurfde mensen, gedreven door kwaliteit en integriteit, die vastbesloten zijn om geschiedenis te schrijven in plaats van erover te lezen.

Bovendien streven ze er niet naar om best practices te volgen; ze streven ernaar om ze te bepalen door toonaangevende bedrijven op te bouwen die de perceptie van cannabis transformeren en de consumentenervaring op een verantwoorde manier verbeteren.

Cronos Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Cronos Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Cronos Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie