Bumble aandelen

Beursgang Bumble 

Binnenkort gaat Bumble worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Bumble is vastgesteld op datum. Het Bumble aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Bumble naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Bumble de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Bumble ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wat is Bumble?

Bumble is een sociale applicatie die is gebaseerd op locatie. Op deze app is het niet alleen mogelijk om op zoek te gaan naar een date, maar ook om nieuwe vrienden te maken of om te netwerken. Bij het date gedeelte heeft Bumble een aantal regels wat zich onderscheid van de concurrentie. Zo moet bij hetero dating de vrouw bijvoorbeeld de eerste stap zetten en heeft de man 24 uur om hierop te reageren. Bij matches van hetzelfde geslacht kunnen beide personen het eerste bericht sturen.

Het Amerikaanse Bumble heeft in 2020 de mijlpaal van 100 miljoen gebruikers gehaald. Het bedrijf is in handen van investeerder Blackstone en mikt op een marktweging van 6 tot 8 miljard euro.

Wat gaat Bumble doen in de toekomst?

Bumble heeft de afgelopen jaren veel groei gekend in het aantal gebruikers. Tijdens Covid-19 zijn de gebruikers met 25% toegenomen. Nu is het interessant om te kijken of het bedrijf verder gaat groeien en welke acties Bumble gaat ondernemen in de toekomst.

  • Jaar op jaar stijgende cijfers

Bumble heeft de laatste jaren een flinke groei te pakken en ieder jaar blijven de cijfers stijgen. Zo was de omzet in 2019 240 miljoen, terwijl dit in 2016 nog maar 10 miljoen was. Ook de gebruikers aantallen zijn flink gestegen. In 2016 waren er 2 miljoen Bumble gebruikers. In 2020 waren dit er 100 miljoen. De stijgende lijn die het bedrijf heeft te pakken biedt veel potentie voor de toekomst.

  • Beursgang

Bumble gaat naar de beurs en de verwachting is dat dit in het eerste kwartaal van 2021 zal plaatsvinden. Met een beursgang hoopt het bedrijf in eerste instantie 100 miljoen dollar op te halen. Wanneer de beursgang precies zal plaatsvinden is nog niet bekend. Echter zou de beursgang rond kunnen komen in februari 2020. De geruchten gaan dat de Bumble IPO zal plaats vinden op Valentijnsdag, maar dat is niet bevestigd.

Wat kunnen we verwachten van de Bumble aandelen?

Aangezien Bumble nog niet beursgenoteerd is, wordt het lastig om de aandelenkoers te analyseren. Wel zien we dat het bedrijf enorm veel groei maakt de afgelopen jaren. Zeker in 2020 heeft het tijdens de pandemie veel nieuwe gebruikers erbij gekregen en is de marktwaarde van het bedrijf van 3 miljard in 2019 naar 8 miljard in 2020 gegaan.

De exacte datum dat het bedrijf naar de beurs gaat is nog niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dit niet meer lang op zich laten wachten. De potentie van Bumble is zeer groot. Toch zal de investering ook een risico met zich meebrengen, aangezien ze nieuw op de beurs zullen verschijnen.

Als u interesse heeft in het kopen van Bumble aandelen, dan raad ik aan om het nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent het bedrijf te volgen. Met name het nieuws over de IPO van het bedrijf is belangrijk om in de gaten te houden.

Bumble verwachtingen – De toekomst van Bumble

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Bumble verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Bumble aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Bumble? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Bumble koers, de verwachtingen en toekomst van Bumble en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Bumble aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Bumble aandelen. Als je Bumble aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Bumble- Wat is de waarde van aandelen Bumble?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Bumble kost. Het aandeel Bumble is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Bumble aandeel te kopen.

Bumble- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Bumble aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Bumble en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Bumble. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Bumble kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Bumble aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.