Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Booking Holdings aandelen

Booking Holdings Inc, beter bekend als Booking Holdings, is gevestigd in Verenigde Staten aan 800 Connecticut Ave, 06854-1631, te Norwalk. De CEO van het bedrijf is Glenn Fogel.

 

Het Booking Holdings Inc-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $1.985,21, de hoogste koers was $2.027,57 en de laagste koers was $1.985,21. De slotkoers was $2.017,16 en is daarmee met 1,63% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Booking Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Booking Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Booking Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Booking Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Booking Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Booking Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van Booking Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Booking Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Booking Holdings-aandelen. Als je het Booking Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Booking Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen Booking Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Booking Holdings was. The stock Booking Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is BKNG.

Beurskoers Booking Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Booking Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Booking Holdings?

Booking Holdings Inc., voorheen The Priceline Group Inc., is een aanbieder van online reserveringen voor reizen en restaurants en aanverwante diensten. Het bedrijf brengt via zijn online reisorganisaties (OTC's) consumenten die reisreserveringen willen maken in contact met aanbieders van reisdiensten over de hele wereld. Het biedt consumenten een scala aan accommodatiereserveringen (inclusief hotels, bed & breakfasts, hostels, appartementen, vakantiewoningen en andere eigendommen) via de merken Booking.com, priceline.com en agoda.com. De andere merken zijn onder meer KAYAK, Rentalcars.com en OpenTable, Inc. (OpenTable). Booking.com biedt accommodatiereserveringsdiensten aan voor meer dan 1 miljoen accommodaties in meer dan 220 landen en gebieden op haar verschillende websites en in meer dan 40 talen, waaronder meer dan 568.000 vakantiewoningen.

Wat gaat Booking Holdings doen in de toekomst?

Booking Holdings missie is om mensen in staat te stellen de wereld te ervaren, bovendien investeert Booking.com in digitale technologie die het reizen gemakkelijker maakt. Bij Booking.com brengen ze reizigers in contact met 's werelds grootste selectie van ongelooflijke plekken om te verblijven, waaronder alles van appartementen, vakantiehuizen en door een familie gerunde B & B's tot luxe 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo's. Via Booking.com zetten ze hun in om een informatieve, gebruiksvriendelijke website aan te bieden met gegarandeerd de beste tarieven. Hun doel is om zakenreizigers en vakantiegangers over de hele wereld een aangename, efficiënte en kosteneffectieve manier te bieden om hotelaccommodatie te boeken.

  • Vakantieverhuur

De pandemie van het coronavirus spoort meer reizigers aan om vakantieverblijven te boeken omdat ze op zoek zijn naar veiligheid, zei de CEO van online reisbureau Booking Holdings. Alternatieve accommodaties, waaronder huizen en appartementen, waren goed voor 40% van alle nieuwe boekingen op Booking.com. "De wens van mensen om geïsoleerd te zijn van andere mensen heeft de trend van het boeken van alternatieve accommodatie versneld", vertelde Chief Executive Officer Glenn Fogel.

  • Personeelsbestand verminderen

Booking Holding Inc., het in de VS gevestigde bedrijf dat de reissite Booking.com bezit, is van plan het personeelsbestand van 17.000 werknemers met 25% te verminderen als gevolg van verloren zaken tijdens de coronaviruspandemie. Een woordvoerster van het bedrijf bevestigde een bericht in NRC Handelsblad waarin een interne video werd geciteerd die door topman Glenn Fogel naar het personeel was gestuurd. In een e-mail antwoord op vragen zei Booking dat het probeerde zoveel mogelijk banen te redden. Een woordvoerder van het bedrijf geeft aan dat "Helaas, als gevolg van de crisis, moeten wij, net als zoveel andere reisorganisaties, de uiterst moeilijke stap zetten om ons wereldwijde personeelsbestand te verminderen, waarbij tot 25% van het wereldwijde personeelsbestand zal worden beïnvloed."

  • Naadloos betalingsnetwerk

Booking Holdings, 's werelds grootste online reisorganisatie, blijft het gewicht van de pandemie voelen en waarschuwt investeerders dat de huidige Amerikaanse en Europese uitbraak het erg moeilijk zal maken om break-even te draaien. Maar het bedrijf zei ook dat het blijft innoveren met zaken als een intern 'naadloos betalingsnetwerk'. "Hoewel de vooruitgang die we zien mij optimistisch maakt over de lange termijn vooruitzichten voor onze branche, blijf ik erkennen dat het waarschijnlijk nog jaren zal duren - en geen kwartalen - voordat de reismarkt terugkeert naar de volumes van vóór COVID", CEO van Booking Holdings Glenn Fogel zei over de winstoproep van het bedrijf.

Wat kunnen we verwachten van de Booking Holdings aandelen?

De CEO van Booking Holdings kijkt op de lange termijn, wat moeilijk kan zijn voor de leider van een beursgenoteerd bedrijf terwijl de aandelenwaarde toeneemt. De online boekingsleider heeft echter de mogelijkheid om zijn aanbod te verbeteren met op gegevens gebaseerde personalisatie.

Booking Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Booking Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Booking Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie