Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Basic-Fit aandelen

Basic-Fit N.V, beter bekend als Basic-Fit, is gevestigd in Nederland aan Wegalaan 60, 2132 JC, te Hoofddorp. De CEO van het bedrijf is Rene Moos.

 

Het Basic-Fit N.V-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €24,40, de hoogste koers was €24,58 en de laagste koers was €23,84. De slotkoers was €23,84 en is daarmee met 3,01% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Basic-Fit cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Basic-Fit-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Basic-Fit kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Basic-Fit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Basic-Fit? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Basic-Fit-koers, de verwachtingen en toekomst van Basic-Fit en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Basic-Fit-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Basic-Fit-aandelen. Als je het Basic-Fit-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Basic-Fit Koers - Wat is de waarde van aandelen Basic-Fit

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Basic-Fit was. The stock Basic-Fit can be found of the abbreviation of the exchange is BFIT.

Beurskoers Basic-Fit | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Basic-Fit verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Basic-Fit verwachtingen – De toekomst van Basic-Fit

Basic-Fit is de laatste Jaren enorm gegroeid als het gaat om fitnesscholen in Europa. Hieronder staat wat we van Basic-Fit kunnen verwachten in de toekomst.

  • De uitbreiding van Clubs

De meeste clubs van Basic-Fit zijn op dit moment in Frankrijk gevestigd, dit zijn er eind oktober 2020 in totaal 448. Hierna staat Nederland op de tweede plaats met 214 clubs. België volgt snel daarna met een club aantal van 193 en daarna komen Spanje (43) en Luxemburg (10). Basic-Fit heeft aangegeven nog flink te willen uitbreiden. Het bedrijf verwacht dat het club aantal in 2022 op 1250 clubs staat. Dat is nog een flinke stap aangezien er nu 908 clubs zijn.

  • De populariteit van Fitness

Fitness is de afgelopen 2 decennia steeds populairder geworden. Naast dat er steeds meer mensen zijn gaan fitnessen zijn er ook veel nieuwe sportscholen bij gekomen. Dit betekent dat de markt groeit, maar de concurrentie ook mee groeit. Met de bovenstaande uitbreiding van clubs en het value-for-money concept is het afwachten welk stuk Basic-Fit van de groeiende markt kan pakken.

  • De corona crisis

De corona crisis heeft veel negatieve invloed gehad op Basic-Fit. Door de crisis konden de klanten deels of helemaal niet sporten en dit heeft een negatieve impact gehad op de cijfers van Basic-Fit. Het is dan ook de vraag hoelang de crisis aanhoudt en hoe Basic-Fit hieruit komt.

Over Basic-Fit 

basic fitBasic-Fit beschikt over alleen al 450 clubs in Europa. Niet alleen in Nederland zijn ze volop actief, maar ook in: België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Voorlopig komen daar geen andere landen bij, maar ligt de focus op een verdere groei binnen deze landen. En elke maand komen er nog steeds nieuwe vestigingen bij. Inmiddels beschikt Basic-Fit over 1,65 miljoen leden. Daarmee is het de Europese marktleider op het gebied van de value-for-money fitnessmarkt.

De teller van Basic-Fit clubs in Nederland stond in september op 153. In België waren dat er 167. In Luxemburg waren dat er 9. In Frankrijk het grootste aandeel met 171 clubs en in Spanje een aantal van 33 clubs. Met een ledenaantal van 1,65 miljoen leden (waarvan 500.000 in Nederland) heeft Basic-Fit erg veel leden aan zich weten te binden. In Nederland is naar schatting 15% van de Nederlandse bevolking actief lid van een sportschool. Basic-Fit heeft daarmee dus een marktaandeel van 25% in Nederland. 

Onze ervaring

De redactie van  Aandelenkopen.nl heeft ook ervaring met de sportscholen van Basic-Fit. Wij vinden dat de lage prijs vooral zorgt voor een USP ten opzichte van andere sportschoolketens. Waar andere sportscholen al gauw een maandelijks bedrag van €30 tot €50 per maand vragen voor een abonnement, bent u bij Basic-Fit al klaar voor €19,99 per maand. Met dit bedrag heb je het smart pakket. Daarnaast werken ze ook met een fles en een easy pakket.

Natuurlijk is €19,99 per maand heel weinig geld om te sporten. Logisch dat je er verder geen extra faciliteiten bij krijgt. Bovenop je abonnement kun je daarom extra kiezen voor een kickstartsessie met een Personal Trainer. Of bijvoorbeeld het volgen van live groepslessen, de Pro Coach fitness app of het kunnen drinken van Yanga sports water.

Het is bij Basic-Fit ook mogelijk om de pas uit te lenen aan familie of vrienden. Dit in tegenstelling tot veel andere clubs waar dat niet mogelijk is. Zo kunt u bijvoorbeeld ook af en toe uw gezinsleden naar de sportschool laten gaan. Het midden segment verdwijnt. Fitness kan vrij duur zijn. Over het algemeen willen mensen alleen even sporten en daarna weer weg. Dat is precies hetgeen waar Basic-Fit goed op inspeelt vanaf het begin.

Het gaat om de basis, waarbij het gaat om de volgende termen: essentieel, ongecompliceerd en effectief. Bij Basic-Fit hoeft u dus geen zwembad, sauna en andere welness faciliteiten te verwachten. Als u hier toch al geen gebruik van maakt is het sowieso de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze sportschoolketen. Bovendien zijn steeds meer clubs 24 uur open. Dat is ideaal wanneer je onregelmatig werkt of last hebt van slapeloze nachten.

Positieve vooruitzichten

Topman Moos geeft aan dat hij erg te spreken is over nieuwe opties voor leden om extra abonnementen af te sluiten. En op die manier de opbrengst van elk lid te vergroten. Bovendien valt er nog veel nieuwe groei te verwachten. Voor Frankrijk staat het streven op een aantal van 600 clubs. Uiteindelijk zullen de omzet- en winst er steeds beter voor komen te staan. De resultaten van de nieuw geopende clubs zullen hun werk gaan doen.

 

Basic-Fit aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Basic-Fit-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Basic-Fit-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie