Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

BAM Group aandelen

Royal BAM Group NV, beter bekend als BAM Group, is gevestigd in Nederland aan Runnenburg 9, 3981 AZ, te Bunnik. De CEO van het bedrijf is Robertus van Wingerden.

 

Het Royal BAM Group NV-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €2,35, de hoogste koers was €2,39 en de laagste koers was €2,35. De slotkoers was €2,39 en is daarmee met 2,32% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

BAM Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de BAM Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

BAM Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het BAM Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in BAM Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de BAM Group-koers, de verwachtingen en toekomst van BAM Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in BAM Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in BAM Group-aandelen. Als je het BAM Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

BAM Group Koers - Wat is de waarde van aandelen BAM Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange BAM Group was. The stock BAM Group can be found of the abbreviation of the exchange is BAMNB.

Beurskoers BAM Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een BAM Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

BAM verwachtingen – De toekomst van BAM

Onderhoud

Rijkswaterstaat heeft BAM opdracht verleend voor het Integraal Groot Onderhoud (IGO) aan rijkswegen in Oost-Nederland. Het gaat om zeven rijkswegen verdeeld over twee percelen met een gezamenlijke contractwaarde van circa 45 miljoen euro. De werkzaamheden omvatten onder andere werkzaamheden aan viaducten, geleiderails, geluidsschermen en het onderhoud van asfalt en constructie.

Zeesluis IJmuiden

Sinds 2016 wordt in IJmuiden gewerkt aan de bouw van de grootste zeesluis ter wereld. De nieuwe sluis wordt zo’n 500 meter lang, 70 meter breed en 18 meter diep. De aandrijving bestaat uit een techniek met zes Hydro motoren. De sluis wordt naar verwachting begin 2022 in gebruik genomen.

Samenwerking met Havensteder

Ook werkt BAM samen met Havensteder met het verduurzamen van 360 woningen in Rotterdam. De woningen worden geïsoleerd en aangesloten op het stadsverwarmingsnet van het energiebedrijf Eneco. Deze woningen worden losgekoppeld van het aardgas en gaan van energielabel F en G naar het zuinige energielabel A. Bovendien wordt er LED verlichting aangebracht in algemene ruimtes, onderhoud gepleegd aan het gebouw en worden algemene ruimtes geschilderd. Verwacht wordt dat in het eerste kwartaal van 2022 de laatste woningen opgeleverd kunnen worden. Ook in de toekomst zal BAM blijven samenwerken met Havensteder om nog eens 3.500 woningen te verduurzamen in Rotterdam en omgeving.

Innovaties en duurzaamheidsoplossingen

BAM kiest ervoor om de dieselgeneratoren achter zich te laten en te kiezen voor alternatieve energie op de bouwplaats. Hierdoor is er aanzienlijk minder uitstoot. Ook onderzoeken ze of er mogelijkheden zijn om waterstofceltechnologie toe te passen in twee grote projecten. Door duurzamer te werken wordt er niet alleen minder uitgestoten maar is er ook minder overlast wat weer zorgt voor een aangenamere woon- en werkomgeving. In 2020 heeft BAM ook ’s werelds eerste elektrische wals in gebruik genomen en voor het eerst ingezet voor een project in Almere. Deze wals bespaart zo’n 73 liter per dag aan brandstof, wat erg goed nieuws is.

BAM werkt ook met het duurzame asfaltproductieproces waarmee ze Laag Energie Asfalt Beton (LEAB) produceren. Dit zorgt voor een lage CO2-uitstoot en MKI-score. Dit proces werkt met lagere temperaturen in plaats van 165 graden Celsius wordt het asfalt gemaakt met 110 graden, hierdoor is er minder gas nodig en wordt er dus minder CO2 en stikstof uitgestoten.

Over BAM

Bam aandelenDe Koninklijke BAM Groep N.V. is in feite een bouwbedrijf die is opgericht in 1869. De focus ligt dan ook op deze sector. Er zijn echter ook activiteiten op het gebied van vastgoed, infrastructuur en techniek. BAM is één van de grootste bouwbedrijven van Europa en voert projecten uit in wel 30 verschillende landen.

 

BAM Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de BAM Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste BAM Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie