Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Aurora Cannabis aandelen

Aurora Cannabis Inc, beter bekend als Aurora Cannabis, is gevestigd in Canada aan 500-10355 Jasper Ave NW, T5J 1Y6, te Edmonton. De CEO van het bedrijf is Michael Singer.

 

Het Aurora Cannabis Inc-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $1,28, de hoogste koers was $1,28 en de laagste koers was $1,22. De slotkoers was $1,25 en is daarmee met 0,81% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Aurora Cannabis cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Aurora Cannabis-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Aurora Cannabis kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Aurora Cannabis aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Aurora Cannabis? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Aurora Cannabis-koers, de verwachtingen en toekomst van Aurora Cannabis en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Aurora Cannabis-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Aurora Cannabis-aandelen. Als je het Aurora Cannabis-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Aurora Cannabis Koers - Wat is de waarde van aandelen Aurora Cannabis

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Aurora Cannabis was. The stock Aurora Cannabis can be found of the abbreviation of the exchange is ACB.

Beurskoers Aurora Cannabis | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Aurora Cannabis verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Aurora Cannabis?

Aurora Cannabis Inc is een in Canada gevestigd bedrijf voor medicinale cannabis. De belangrijkste strategische business lines van het bedrijf zijn gericht op de productie, distributie en verkoop van cannabis in Canada en internationaal. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van zijn cannabisproducten aan de wereldwijde markt voor medicinale cannabis, de cannabismarkt voor consumentengebruik en de wereldwijde markten voor cannabidiol (CBD) op basis van hennep. Het bedrijf biedt variëteiten van met cannabis geïnfuseerde producten aan onder verschillende merken, waaronder Aurora, Aurora Drift, San Rafael '71, Daily Special, AltaVie, MedReleaf, CanniMed, Whistler en ROAR Sports. Haar productportfolio omvat gedroogde cannabis, cannabisolie, softgels, orale oplossingsstrips, eetwaren, vaporizers en met cannabis doordrenkte chocolaatjes.

Wat gaat Aurora Cannabis doen in de toekomst?

Aurora is een pionier op het gebied van wereldwijde cannabis, toegewijd om mensen te helpen hun gezondheid, welzijn en leven te verbeteren. Sinds 2013 hebben ze, met hun kracht in onderzoek en productinnovatie, de industrienormen voortdurend naar voren geschoven, door middel van state-of-the-art facilitaire engineering, cannabisteelt, onderzoek en toonaangevende productontwikkeling, en hebben ze merken gecreëerd en gelanceerd die overal doorbreken.

  • Aurora Innovations

Veel kunstmestbedrijven zijn op de cannabiswagon gesprongen, maar vrijwel geen enkele heeft de ervaring die Aurora Cannabis heeft. Ze hebben de afgelopen twee decennia gewerkt aan het creëren van de beste bodems en voedingsstoffen voor hun industrie. Eerst bediende Aurora de medische markt, later uitbreidend naar recreatief en nu op de begane grond van grootschalige hennepproductie, blijft Aurora Innovations toegewijd om cannabis en hennepteelt naar de 21e eeuw en daarna te brengen.

Met meer dan twintig jaar onderzoek naar cannabisvoeding en bodemgezondheid, gevestigde methoden om op grote schaal biologische ingrediënten van hoge kwaliteit te kopen en een enorme productiecapaciteit, zijn ze gepositioneerd om de allerbeste ondersteuning te bieden aan cannabis- en hennepkwekerijen van elke omvang.

  • Wetenschap

Gesteund door de wetenschap is Aurora betrokken geweest bij meerdere klinische en preklinische onderzoeken en publicaties die momenteel worden voltooid of gaande zijn, waaronder gerandomiseerde klinische onderzoeken, observatiestudies en casestudy's. Veel van deze onderzoeken worden uitgevoerd in samenwerking met academische onderzoeksinstellingen en wereldberoemde ziekenhuizen. Ze maken gebruik van hun cannabiswetenschappelijke expertise om nieuwe en unieke cultivars te kweken, waardoor ze de veranderende eisen van de consument voorblijven.

  • Innovatie

Aurora Cannabis zijn gevarieerde productportfolio is ontwikkeld om de medische, consumenten- en welzijnsmarkten het beste te bedienen. Hun toewijding aan productkwaliteit wordt getoond in hun brede assortiment van moderne en handige olie-, vape- en eetbare producten, naast hun hoogwaardige gedroogde bloemen.

Wat kunnen we verwachten van de Aurora Cannabis aandelen?

Aurora's strategie en visie is om een toonaangevend, geïntegreerd wereldwijd cannabisbedrijf op te bouwen door de bouw van zeer efficiënte, speciaal gebouwde faciliteiten waarmee het bedrijf aanzienlijke hoeveelheden goedkope cannabis van hoge kwaliteit kan produceren, een agressieve en strategisch gerichte internationale expansie, sterke merkdifferentiatie en toonaangevende bestuurs-, senior management- en productieteams. Aurora verwacht dat deze strategie een sterke en duurzame aandeelhouderswaarde zal opleveren naarmate het bedrijf een aanzienlijk marktaandeel wint en behoudt op de binnenlandse en internationale markten voor medicinale cannabis, evenals op de Canadese markt voor volwassen gebruik.

Aurora Cannabis aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Aurora Cannabis-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Aurora Cannabis-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie