Asana aandelen

Asana is een geavanceerde projectbeheertool die is ontworpen om teams binnen het werkveld te helpen om werk op afstand te faciliteren. Denk hierbij aan projectmanagement en workflowbeheer. Of wel het organiseren, volgen en beheren van het werk.

Asana is begonnen als een intern project om de productiviteit te verhogen en projectbeheer te verbeteren. Het is opgezet door twee bekende namen in het bedrijfsleven, namelijk door Dustin Moskovitz, co-oprichter van Faccebook, en Justin Rosenstein, een ex-Google en Facebook ingenieur. Toen bleek dat hun ontwikkelde systeem, zeer efficiënt en vlot verliep is er besloten om het ook voor de rest van de wereld naar buiten te brengen.

Asana werd commercieel gelanceerd in April 2012 en maakte haar debuut op de Amerikaanse beurs in September 2020. Dit deden zij via een zogenaamde ‘direct listing’. Dat houdt in dat er geen nieuwe aandelen door banken in de markt worden gezet. Het zijn juist de zittende aandeelhouders die dan hun aandelen te gelde kunnen maken.

Asana logo

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Asana verwachtingen – De toekomst van Asana

Kort na het debuut van Asana op de beurs steeg het aandeel aanzienlijk. Dit is een fenomeen dat wij zeker vaker zien, vooral met Californische techaandelen. Deze maken namelijk met name in de eerste maanden, en soms ook jaren, grote sprongen.

Een tip, mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in het kopen van Asana aandelen, dan kan men zich het best focussen op de vooruitzichten van Asana in plaats van op de kwartaalresultaten.

Wat kan van invloed zijn op de aandelen

Asana heeft zoveel vertrouwen in haar eigen product dat alle Asana medewerkers alleen nog maar gebruik maken van hun eigen product voor alle interne communicatie binnen het bedrijf. Zulk nieuws draagt natuurlijk ook bij aan de extra geloofwaardigheid en spreekt hiermee dus ook andere bedrijven aan.

Het is best te overwegen om aandelen van Asana te kopen. Ook al is het bedrijf nu nog redelijk onbekend, er is grote kans dat wij hier snel meer van gaan horen. Vooral nu we met zijn allen in een tijd leven waarin thuiswerken voor velen de norm is, zullen de ervaren oprichters hier gretig gebruik van maken.

Asana en de toekomst

Asana is een bedrijf dat luistert naar haar klanten ter verbetering van hun product. Daarom ontwikkelen zij ook daadwerkelijk functies waar het meeste vraag naar is volgens de markt.

Deze extra functies die ontwikkelt worden, zullen de klant echter niet op meer kosten jagen. Het doel is namelijk om Asana beschikbaar te maken voor bedrijven van elke omvang. In te toekomst wil het bedrijf wel enkele betaalde functies implementeren, zoals nieuw beveiligingsbeleid, meer gebruikers toevoegen en premium-ondersteuning bieden aan bepaalde klanten.

Asana aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Asana? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Asana koers, de verwachtingen en toekomst van Asana en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Asana aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Asana aandelen. Als je Asana aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Asana- Wat is de waarde van aandelen Asana?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Asana kost. Het aandeel Asana is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is ASAN.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Asana aandeel te kopen.

Asana- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Asana aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Asana en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Asana. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Asana kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

F

Asana aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.