Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Aperam aandelen

Aperam SA, beter bekend als Aperam, is gevestigd in Luxemburg aan 12C, rue Guillaume Kroll, 1882, te Luxembourg. De CEO van het bedrijf is Timoteo Di Maulo.

 

Het Aperam SA-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van €36,50, de hoogste koers was €36,54 en de laagste koers was €35,92. De slotkoers was €36,50 en is daarmee met 0,97% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Aperam cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Aperam-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Aperam kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Aperam aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Aperam? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Aperam-koers, de verwachtingen en toekomst van Aperam en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Aperam-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Aperam-aandelen. Als je het Aperam-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Aperam Koers - Wat is de waarde van aandelen Aperam

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Aperam was. The stock Aperam can be found of the abbreviation of the exchange is APAM.

Beurskoers Aperam | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Aperam verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Aperam verwachtingen – De toekomst van Aperam

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Aperam verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Aperam

Aperam aandelen

Aperam zoals het bedrijf momenteel is, is opgericht in 2011, door een afsplitsing van ArcelorMittal. Aperam is de op 5 na grootste roestvrijstaalproducent ter wereld. Er zijn 6 fabrieken in Frankrijk, België en Brazilië. Bij Aperam werken ongeveer 10.000 mensen.

Ongeveer 40,8% van de aandelen is in het bezit van de familie Mittal. Daarnaast is het ook zo dat Luxemburg ongeveer 2,5% in handen heeft. De onderneming staat niet genoteerd in de AEX, maar zit in de AMX.

Aperam aandelen kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij van Aandelenkopen.nl u graag een handje. Zo kunt u op simpele wijze een demo account aanmaken bij de broker Plus500. De naam demo zegt het eigenlijk al. U krijgt 40.000 fictieve euro’s waarmee u kunt oefenen. Met de verschillende indicatoren en grafieken die u kunt bekijken, houd u het overzicht. Een superhandige manier om te starten met het verbeteren van uw persoonlijke handelskwaliteit.

Aperam is een bekende producent van roestvrijstaal en speciaal staal in Zuid-Amerika. In Europa is Aperam de op twee na grootste producent. Met hun hoogwaardige producten zoals graangerichte, niet-korrelige elektrische staalsoorten en nikkellegeringen staat Aperam bekend als een toonaangevende producent.

Roestvrijstaal is echt een product waar we goed op vertrouwen. Het is een product waar we eigenlijk niet aan twijfelen. We merken alleen niet echt dat het er is. Aperam heeft duidelijk een levensproduct in handen. De lange levensduur en de grote kracht van het product is gemaakt voor het leven. Vorig jaar wist de bekende producent van staal een totale omzet te realiseren van 5,1 miljard dollar. Het opnemen van Aperam-aandelen in uw beleggingsportefeuille kan zeker interessant zijn.

De oprichting van het bedrijf gaat nog helemaal niet zo lang terug. Aperam was het resultaat van de spin-off van de roestvrijstalen en speciaal staalhandel van ArcelorMittal. Het bedrijf werd op 25 januari 2011 opgericht. Nu weet u eigenlijk nog niet zo veel inhoudelijk over het bedrijf. Tijd om daar eens wat meer over te vertellen en ook zeker eens te kijken naar wat leuke feiten.

Interessante feitjes

Aperam heeft zes productfaciliteiten in België, Frankrijk en Brazilië. Er zijn om en nabij 9.600 werknemers. Het distributienetwerk bestaat uit maar liefst 14 Steel Service Centres. De grootste Steel Service Centres op verkoopgebied staan in Duitsland, Italië en Frankrijk. Er zijn zes transformatie faciliteiten en in totaal 16 verkoopkantoren.

De Aperam producten worden verkocht aan klanten op drie continenten in meer dan 40 verschillende landen. Het gaat o.a. om klanten in de automobielsector, de lucht- en ruimtevaartindustrie, de bouw, de elektrotechniek, de horeca en de olie- en gasindustrie. De distributiekanalen bevinden zich dicht bij de eindgebruikers en bieden het volledige assortiment aan Aperam producten. We hebben het dan bijvoorbeeld over lang, plat, speciaal en technisch staal.

Visie van Aperam

Aperam opereert vanuit een duidelijke visie. Zo streeft het bedrijf ernaar om de leidende industriële katalysator te worden in roestvrijstaal en speciaal staal. Stelt uzelf ook eens de volgende vragen: Is roestvrijstaal een product waar u op vertrouwd? Twijfelt u aan het product, de levensduur of de kracht? Wanneer wij onszelf deze vraag stellen, dan komen we er weer even achter om wat voor product het eigenlijk gaat.

Het management

Aperam is een naamloze vennootschap met zetel in Luxemburg. Dat wil zeggen dat het kapitaal van Aperam is verdeeld in aandelen. Het bedrijf heeft naast aandelen op naam ook aandelen die vrij te verhandelen zijn op de beurs. Aperarm wordt bestuurd door een zogeheten raad van bestuur. De heer Lakshmi N. Mittal is de voorzitter van de raad van bestuur.

Natuurlijk is de heer Mittal niet de enige bestuurder. In totaal zijn er 7 leden, waarvan 4 leden volledig onafhankelijk zijn. Door de raad van bestuur wordt de strategie van het bedrijf bepaald. De uitvoering ervan doet een groep van negen senior executives die het leiderschapsteam samenstellen. Dit gebeurt onder leiding van meneer Di Maulo. Hij is de CEO van Aperam.

 

Aperam aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Aperam-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Aperam-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie