Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Advanced Metallurgical Group aandelen

Advanced Metallurgical Group N.V., beter bekend als Advanced Metallurgical Group, is gevestigd in Nederland aan Strawinskylaan 1343, 1077 XX, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Heinz Schimmelbusch.

 

Het Advanced Metallurgical Group N.V.-aandeel had op 29-07-2021 een openingskoers van €28,92, de hoogste koers was €29,26 en de laagste koers was €26,82. De slotkoers was €27,12 en is daarmee met 5,83% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Advanced Metallurgical Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Advanced Metallurgical Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Advanced Metallurgical Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Advanced Metallurgical Group-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Advanced Metallurgical Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Advanced Metallurgical Group-koers, de verwachtingen en toekomst van Advanced Metallurgical Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Advanced Metallurgical Group -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Advanced Metallurgical Group-aandelen. Als je het Advanced Metallurgical Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Advanced Metallurgical Group Koers - Wat is de waarde van aandelen Advanced Metallurgical Group?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Advanced Metallurgical Group was. Het aandeel Advanced Metallurgical Group is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is AMG.

Beurskoers Advanced Metallurgical Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Advanced Metallurgical Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Advanced Metallurgical Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Advanced Metallurgical Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Advanced Metallurgical Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie