Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Advanced Micro Devices aandelen

Advanced Micro Devices Inc., beter bekend als Advanced Micro Devices, is gevestigd in Verenigde Staten aan 2485 Augustine Dr, 95054-3002, te Santa Clara. De CEO van het bedrijf is Lisa Su.

 

Het Advanced Micro Devices Inc.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $84,29, de hoogste koers was $88,94 en de laagste koers was $83,20. De slotkoers was $88,31 en is daarmee met 4,34% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Advanced Micro Devices cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Advanced Micro Devices-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kosten en opbrengsten $5,4 mld
Valuta USD
EBIT $1,4 mld
Fiscale datum 26-12-2020
Brutowinst $4,3 mld
Inkomstenbelasting $-1.210.000.000
Netto inkomen $2,5 mld
Operationele kosten $8,4 mld
Operationele inkomsten $1,4 mld
Inkomsten voor belasting $1,3 mld
Rapportagedatum 29-01-2021
Research and development-kosten $2,0 mld
Totale omzet $9,8 mld

Advanced Micro Devices kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Advanced Micro Devices aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Advanced Micro Devices? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Advanced Micro Devices-koers, de verwachtingen en toekomst van Advanced Micro Devices en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Advanced Micro Devices-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Advanced Micro Devices-aandelen. Als je het Advanced Micro Devices-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Advanced Micro Devices Koers - Wat is de waarde van aandelen Advanced Micro Devices

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Advanced Micro Devices was. The stock Advanced Micro Devices can be found of the abbreviation of the exchange is AMD.

Beurskoers Advanced Micro Devices | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Advanced Micro Devices verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

AMD verwachtingen – De toekomst van AMD 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de AMD verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Advanced Micro Devices aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Advanced Micro Devices-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Advanced Micro Devices-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie