Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

AMC Entertainment Holdings aandelen

AMC Entertainment Holdings Inc, beter bekend als AMC Entertainment Holdings, is gevestigd in Verenigde Staten aan 11500 Ash St, 66211-7804, te Leawood. De CEO van het bedrijf is Adam Aron.

 

Het AMC Entertainment Holdings Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $6,77, de hoogste koers was $7,13 en de laagste koers was $6,00. De slotkoers was $6,05 en is daarmee met 10,37% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

AMC Entertainment Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de AMC Entertainment Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

AMC Entertainment Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het AMC Entertainment Holdings aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in AMC Entertainment Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de AMC Entertainment Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van AMC Entertainment Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in AMC Entertainment Holdings-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in AMC Entertainment Holdings-aandelen. Als je het AMC Entertainment Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

AMC Entertainment Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen AMC Entertainment Holdings

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange AMC Entertainment Holdings was. The stock AMC Entertainment Holdings can be found of the abbreviation of the exchange is AMC.

Beurskoers AMC Entertainment Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een AMC Entertainment Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

AMC Entertainment Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de AMC Entertainment Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste AMC Entertainment Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie