Zoom aandelen

Wat is Zoom?

Zoom video communications is een programma uit de Verenigde Staten dat online communicatie biedt. Dit kan via video bellen over de hele wereld. Met Zoom is het mogelijk om 1 op 1 te bellen, maar ook met meerdere personen tegelijk. Dit kan tot 100 personen.

Het bedrijf is opgericht in 2011 en in 2013 werd het platform gelanceerd. Per dag gebruiken ongeveer 300 miljoen mensen het programma. En jaarlijks worden er meer dan 3 biljoen minuten aan meetings gespendeerd. Onder anderen helpen hier 125.000 scholen aan mee die door de pandemie online gaan werken, zij maken gratis gebruik van het programma.

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Zoom verwachtingen – De toekomst van Zoom

Maar wat kunnen we nog meer verwachten in de toekomst? Tijdens het Zoomtopia event op 14 en 15 oktober 2020 heeft het bedrijf onder andere de volgende ontwikkelingen bekend gemaakt:

  • Onzoom

Het nieuwe platform dat onlangs is gelanceerd biedt veel mogelijkheden voor de organisatie van online evenementen en inzamelingsacties voor goede doelen organisaties. Het zal zeer interessant zijn hoe dit nieuwe platform zicht gaat ontwikkelen.

  • Zapps

Deze “zoom apps” maken het mogelijk om apps van derde partijen in een zoom call te gebruiken. Deze functie is gelanceerd tijdens Zoomtopia.

  • Nieuwe end-to-end-encryptie

Deze technische functie zorgt ervoor dat geen enkele derde partij (ook niet Zoom zelf) toegang heeft tot het gesprek. Deze optionele feature is eind oktober gelanceerd.

  • Zoom Cares

Een van de kernwaarde van zoom is zorgzaamheid. Zoom wil dat er in de wereld meer kinderen kunnen beschikken tot online lessen. Daarom doneert het bedrijf vaak en gaat het programma Onzoom hierbij helpen. Hiernaast wil zoom door middel van remote work een steentje bijdragen aan een groenere wereld.

Aangezien Zoom onlangs veel grote ontwikkelingen heeft aangekondigd en doorgevoerd op het Zoomtopia event, zullen we op een kort termijn niet snel nog een vergelijkbaar event zien. Voor de toekomst is het belangrijk om te kijken naar de bovenstaande features en hoe deze zich gaan ontwikkelen. Het bedrijf is al voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot “Gartner Magic Quadrant for Meeting Solutions” en het ziet er naar uit dat Zoom de komende jaren flink blijft groeien.

Wat kunnen we verwachten van de Zoom aandelen?

Wat opvalt in 2020 is dat het aandeel van Zoom enorm gestegen is. Dit heeft vooral te maken met de Covid-19 pandemie waardoor veel bedrijven en scholen wereldwijd naar een online omgeving zijn overgestapt.

De ontwikkeling rond Covid-19 zijn dus hebben dus heel veel invloed op de aandelenkoers, maar helaas is dit niet te voorspellen.

Wat ook veel invloed op de koers kan hebben zijn de nieuwe features die het bedrijf onlangs heeft gelanceerd. Als deze goed aanslaan dan is er een grote kans dat het bedrijf weer een enorme stap zet om de grootste in de markt te blijven als het gaat om online meetings.

De kans dat de Aandelen van Zoom de komende jaren blijven stijgen is er zeker, maar of die stijging net zo groot zal zijn als in 2020 valt te betwijfelen.

Zoom aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Zoom? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Zoom koers, de verwachtingen en toekomst van Zoom en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Zoom aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Zoom aandelen. Als je Zoom aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Zoom – Wat is de waarde van aandelen Zoom?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Zoom kost. Het aandeel Zoom is te vinden op de NASDAQ, de afkorting op de beurs is ZM.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Zoom aandeel te kopen.

Zoom- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Zoom aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Zoom en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Zoom. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Zoom kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zoom aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.