Zeeman aandelen

Zeeman is een grote Nederlandse winkelketen met ruim 1.230 vestigingen. Een groot gedeelte hiervan staat in Nederland, maar er zijn ook vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Met ruim 70 miljoen klanten per jaar is Zeeman één van de grootste winkels op het gebied van textiel en kleding. Zeeman heeft geen breed assortiment, maar beschikt wel over een diep assortiment. Hiermee bedoelen we dat Zeeman niet veel verschillende productgroepen heeft, maar  bijvoorbeeld wel veel verschillende soorten handdoeken verkoopt.

Zeeman winkel

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Zeeman verwachtingen – De toekomst van Zeeman

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Zeeman verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Zeeman

Zeeman textielSupers is in 1967 opgericht door Jan Zeeman. De eerste winkel stond in Alphen aan den Rijn en was in principe een supermarkt met allerlei kleding. Het concept van Zeeman werkte goed en er werd op korte termijn besloten nog een zeeman te openen.

Jan Zeeman had tot 1999 de dagelijkse leiding, maar hij is nog steeds wel de eigenaar van de winkelketen. Sinds januari 2007 is Bart Karis de CEO van Zeeman. Het is tot op heden helaas nog niet mogelijk om Zeeman aandelen te kopen. Eigenaar Jan Zeeman heeft nog geen beursgang aangekondigd en het is nog maar de vraag of deze er ooit gaat komen. Als belegger zult u dus naar andere bedrijven moeten gaan zoeken om in te investeren.

 

Zeeman aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Zeeman? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Zeeman koers, de verwachtingen en toekomst van Zeeman en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Zeeman aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Zeeman aandelen. Als je Zeeman aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Zeeman – Wat is de waarde van aandelen Zeeman?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Zeeman kost. Het aandeel Zeeman is te vinden op de Zeeman , de afkorting op de beurs is Zeeman.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Zeeman aandeel te kopen.

Zeeman kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Zeeman aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Zeeman en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Zeeman. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Zeeman kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zeeman aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.