Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Yatra Capital aandelen

Yatra Capital Limited, beter bekend als Yatra Capital, is gevestigd in Jersey, JE4 8SD, te 45 La Motte Street.

 

Het Yatra Capital Limited-aandeel had op 18-05-2022 een openingskoers van $2,38, de hoogste koers was $2,38 en de laagste koers was $2,38. De slotkoers was $2,38 en is daarmee met 17,93% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Yatra Capital cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Yatra Capital-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Yatra Capital kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Yatra Capital aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Yatra Capital? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Yatra Capital-koers, de verwachtingen en toekomst van Yatra Capital en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Yatra Capital-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Yatra Capital-aandelen. Als je het Yatra Capital-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Yatra Capital Koers - Wat is de waarde van aandelen Yatra Capital

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Yatra Capital was. The stock Yatra Capital can be found of the abbreviation of the exchange is YATRA.

Beurskoers Yatra Capital | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Yatra Capital verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Yatra Capital aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Yatra Capital-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Yatra Capital-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie