Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Workday aandelen

Workday Inc, beter bekend als Workday, is gevestigd in Verenigde Staten aan 6110 Stoneridge Mall Rd, 94588-3211, te Pleasanton. De CEO van het bedrijf is Aneel Bhusri.

 

Het Workday Inc-aandeel had op 17-09-2021 een openingskoers van $271,89, de hoogste koers was $272,55 en de laagste koers was $266,35. De slotkoers was $268,51 en is daarmee met 0,94% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Workday cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Workday-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Workday kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Workday-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Workday? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Workday-koers, de verwachtingen en toekomst van Workday en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Workday -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Workday-aandelen. Als je het Workday-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Workday Koers - Wat is de waarde van aandelen Workday?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Workday was. Het aandeel Workday is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is WDAY.

Beurskoers Workday | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Workday verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Workday aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Workday-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Workday-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie