Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wolters Kluwers aandelen

Wolters Kluwers NV, beter bekend als Wolters Kluwers, is gevestigd in Nederland aan Zuidpoolsingel 2, 2408 ZE, te Alphen Aan Den Rijn. De CEO van het bedrijf is Nancy McKinstry.

 

Het Wolters Kluwers NV-aandeel had op 24-11-2022 een openingskoers van €104,60, de hoogste koers was €105,00 en de laagste koers was €103,80. De slotkoers was €104,45 en is daarmee met 0,24% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wolters Kluwers cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Wolters Kluwers-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Wolters Kluwers kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Wolters Kluwers aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Wolters Kluwers? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Wolters Kluwers-koers, de verwachtingen en toekomst van Wolters Kluwers en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Wolters Kluwers-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Wolters Kluwers-aandelen. Als je het Wolters Kluwers-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Wolters Kluwers Koers - Wat is de waarde van aandelen Wolters Kluwers

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Wolters Kluwers was. The stock Wolters Kluwers can be found of the abbreviation of the exchange is WKL.

Beurskoers Wolters Kluwers | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Wolters Kluwers verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Wolters Kluwer Wolters kluwer aandeel

Wolters Kluwer is een bedrijf met een lange historie. Het bedrijf werd opgericht in 1836. J.B. Wolters begon toen der tijd een boekenwinkel in Groningen. Na nieuwe wetgeving en verschillende fusies werd in 1997 Wolters Kluwer Nederland opgericht. Inmiddels staat het bedrijf al een flinke tijd bekend als een toonaangevende mondiale aanbieder van informatie, software en diensten. Klanten van Wolters Kluwer zijn: professionals in de zakelijke, fiscale, juridische, audit, accountancy, risicomanagement en de compliance sector.

Het zijn allemaal groepen die vertrouwen op de informatie, software en diensten die Wolters Kluwer verstrekt. Het Nederlandse bedrijf zorgt voor innovatieve manieren om de informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken. Eigenlijk is Wolters Kluwer niets meer dan een uitgeverij. Het bedrijf biedt hun klanten oplossingen waarmee ze hun werkzaamheden nog efficiënter kunnen uitvoeren. Evenals het leveren van resultaat aan hun klanten en het behalen van succes in een steeds dynamischere wereld.

Het kopen van Wolters Kluwer aandelen kan interessant zijn. Wij van aandelenkopen.nl zijn er om dat makkelijker te maken voor u. Handelen in Wolters Kluwer aandelen kan door een persoonlijke account aan te maken bij de CFD-broker Plus500. U kunt daar op eenvoudige wijze beleggen in Wolters Kluwer aandelen. En dat kan al voor een bedrag vanaf 100 euro. Met het gebruik van een hefboom worden er enerzijds grotere winsten geboekt. Anderzijds is het verlies groter.

Om goed op de hoogte te zijn en een overdachte beslissing te nemen wat betreft het handelen in Wolters Kluwer, is het verstandig om uzelf goed in te lezen. De Raad van Commissarissen is verantwoordelijk voor het houden van toezicht op en het adviseren van de Raad van Bestuur bij het bepalen en realiseren van de strategie, doelstellingen en het beleid van de onderneming. Het helpt wanneer u er een goede technische en fundamentele analyse erop nahoudt.

Aandeelhouders

De aandeelhouders profiteerden hiervan mee. Het dividend werd met 8% verhoogd naar 0,85 eurocent per aandeel. Het bedrijf heeft een redelijk goede reputatie wat betreft het dividend. Al sinds 2015 is dat jaar in jaar uit gestegen. Zelfs tijdens en na de financiële crisis. Weliswaar ging dat met stappen van 1 eurocent. Niet alleen geeft Wolters Kluwer ook via aandeleninkoop geld terug aan aandeelhouders. Er werd de afgelopen twee jaar voor in totaal 500 miljoen euro uitgegeven. Voor dit jaar is er een bedrag van 400 miljoen euro gepland.

Verdeling totale omzet

Noord-Amerika was goed voor een totale omzet van 61%. De Europese omzet bedroeg 31% van de totale inkomsten. Waar de Europese regio in 2015 nog een omzetdaling liet zien, is er nu meer sprake van een stijgende lijn. Deze verbetering kwam vooral door de Governance, Risk & Compliance divisie. Azië en de overige regio’s waren goed voor *% van de inkomsten.

Overnames

In 2017 deed Wolters Kluwer diverse overnames. Zo werd in maart het Italiaanse bedrijf Tagetik gekocht. Ook werd het Belgische Adsolut overgenomen. In datzelfde jaar werden bepaalde bedrijven afgestoten. Begin dit jaar werd Provation Medical afgestoten aan de Amerikaanse investeerder Clearlake Capital Group. Dit jaar zal de verkoop van bedrijfsonderdelen verder gaan.

Wolters Kluwers aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Wolters Kluwers-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Wolters Kluwers-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie