Wework aandelen

Beursgang Wework 

Binnenkort gaat Wework worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Wework is vastgesteld op datum. Het Wework aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Wework naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Wework de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Wework ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wat is WeWork?

WeWork is een Amerikaans commercieel vastgoedbedrijf. Het biedt flexibele gedeelde werkruimten voor technologische startups en diensten voor andere ondernemingen. Het bedrijf bouwt zowel fysieke als virtuele kantoordiensten en ruimtes voor ondernemers en bedrijven. WeWork is in 2010 opgericht door Adam Neumann en Miguel McKelvey. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City.

WeWork biedt kantoren en werkplekken over de hele wereld. Ze zijn op 6 continenten beschikbaar en bieden rond de 800 beschikbare locaties over 119 steden. De meeste WeWork locaties zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Ook met name in Azië en Europa is het bedrijf op veel locaties gevestigd.

Wat gaat WeWork doen in de toekomst?

De bedrijven die flexkantoren aanbieden hebben door de wereldwijde pandemie geen goed jaar gedraaid. WeWork is de afgelopen jaren flink gegroeid, maar toen in 2019 de details over een beursgang bekend werden gemaakt, trokken veel beleggers zich terug. Het bedrijf draaide namelijk flinke verliezen. Ook heeft het veel werknemers ontslagen en in totaal 66 locaties gesloten. Desondanks ziet WeWork een positieve toekomst voor zich.

  • Een optimistische toekomst

Wereldwijd moeten veel mensen flexibel gaan werken door de pandemie. Dit biedt een rooskleurige toekomst voor de aanbieders van flexkantoren. WeWork gaat zich richten op grote bedrijven en de combinatie van flexibele kosten met het motiveren van werknemers.

  • Een groeiende markt

De markt van de flexkantoren groeit enorm. Er is een voorspelling gedaan dat in 2030 ongeveer 30% van de kantoormeters flexibel worden gebruikt. Dit is een flinke verandering met nu. Op dit moment heeft Nederland de grootste flexkantoormarkt van Europa en het percentage flexkantoren is maar 2,5%.

  • Winst in 2021

Nikolay Kolev is het hoofd van WeWork in Noord- en Centraal-Europa en hij verwacht dat in 2021 het bedrijf winst zal maken. Ondanks het grote verlies van de laatste jaren verwacht Kolev dat WeWork pas aan het begin van iets veel groters staat.

Wat kunnen we verwachten van de WeWork aandelen?

WeWork heeft in 2019 een aanvraag ingediend om in de maand Augustus de beurs op te gaan. Binnen een aantal maanden moest het bedrijf genoteerd te staan. Echter heeft WeWork aan het einde van september 2019 bekend gemaakt dat het de beursgang ging uitstellen. Wanneer de beursgang dan wel zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Aangezien het bedrijf nog niet beursgenoteerd is en er ook niet bekend is wanneer en of dit zal gebeuren, is het lastig om een voorspelling te maken. Het bedrijf heeft de laatste jaren enorm veel verlies gedraaid, maar ziet de toekomst zelf rooskleurig in. Ook de markt van de flexkantoren is veel belovend.

Als WeWork daadwerkelijk de aandelenmarkt opgaat kan het dus een risico zijn om hierin te investeren. Toch kan het aandeel veel potentie bieden met het oog op de toekomst. Hiervoor is het belangrijk om het nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent het bedrijf in de gaten te houden en het is dan af te vragen of het bedrijf echt winst zal maken in de toekomst.

Wework verwachtingen – De toekomst van Wework

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Wework verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wework aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Wework? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Wework koers, de verwachtingen en toekomst van Wework en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Wework aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Wework aandelen. Als je Wework aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Wework- Wat is de waarde van aandelen Wework?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Wework kost. Het aandeel Wework is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Wework aandeel te kopen.

Wework- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Wework aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Wework en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Wework. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Wework kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Wework aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.