WeTransfer aandelen

WeTransfer heeft u vast zelf ook wel eens gebruikt. Een bestand wat te groot is om via de e-mail te sturen? Geen probleem, want dan is er altijd nog WeTransfer. WeTransfer is een gratis online platform waarmee bestanden op makkelijke wijze uitgewisseld kunnen worden. Er kunnen bestanden worden geüpload tot een grootte van 2 GB. De bestanden kunnen vervolgens naar maar liefst 20 adressen worden verzonden.

Hoewel WeTransfer vandaag de dag nog niet meedoet met de beurs, is de verwachting voor deelname in de toekomst behoorlijk groot. Het is in ieder geval verstandig om een demo account aan te maken bij de CFD-broker Plus500. U kunt dan oefenen met 40.000 fictieve euro’s. Door een uitgebreid overzicht van indicatoren en grafieken kunt u inzicht krijgen in beleggen. Zo verbeterd u de handelskwaliteit en kunt u deze later inzetten wanneer het mooie WeTransfer naar de beurs gaat.

WeTransfer aandelen

 

4.5/5

Grootste en meest bekende handelsplatform ter wereld

WeTransfer verwachtingen – De toekomst van WeTransfer

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de WeTransfer verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

 

Opgericht in 2009

WeTransfer werd in 2009 opgericht door twee mannen van Nederlandse bodem. Het gaat om Ronald Hans en Bas Beerens. Samen wilden ze een platform creëren waarmee iedereen gratis, overal ter wereld, grote bestanden op eenvoudige wijze kon versturen. Dat hen dat aardig gelukt is, blijkt vandaag de dag maar weer eens! Het team van zo’n 100 medewerkers is verspreid over kantoren in de VS (Los Angeles) en Nederland (Amsterdam). Het platform wordt vandaag de dag wereldwijd gebruikt en is beschikbaar in 9 talen.

Enkele statistieken

Wanneer we kijken naar enkele statistieken van het platform, dan vallen er een aantal opvallende zaken te concluderen. Zo heeft het platform meer dan 2,3 miljoen transfers per dag. Het gaat om een totaal gebruikersaantal van maar liefst 20 miljoen mensen. Er zijn maandelijks meer dan 50 miljoen transfers. WeTransfer heeft natuurlijk een enorme doelgroep. Eigenlijk gaat het om iedereen die grote bestanden wil versturen. Het kan dan gaan om foto’s, video’s, documenten, muziek, presentaties en andere grote bestanden die niet per mail verzonden kunnen worden. Veelal is het binnen de mail slechts mogelijk om tot 25 MB aan bijlage te versturen.

De belangrijkste doelgroep is de gebruiker van 25 tot 34 jaar, zo blijkt. Het percentage aan zakelijk gebruik is tweemaal zo groot als het privégebruik. Zoals gezegd komt een groot deel van de inkomsten uit advertenties. Eigenlijk is de hele WeTransfer pagina één grote advertentie. De inkomsten van WeTransfer komen voor 60% uit adverteerders en voor 40% uit betaalde accounts (WeTransfer +).

WeTransfer Plus account

Met een Plus account heeft de gebruiker de mogelijkheid om bestanden te sturen tot een max van 10 GB. Ook krijgen de gebruiker dan een persoonlijke URL. Bovendien kunnen notificatiemails gepersonaliseerd worden met een logo of foto. Ook worden de bestanden bijvoorbeeld bewaard wanneer je dat wilt (tot een max van 50 GB). Een dergelijk account kost 120 euro per jaar. Op dit moment zijn er al 15.000 mensen die het Plus account gebruiken.

Concurrentie WeTransfer

De belangrijkste concurrenten van WeTransfer zijn Ge.tt, Mijnbestand.nl, Dropbox en SoShare. Net als WeTransfer zijn dit bedrijven waar het mogelijk is om grotere bestanden te versturen. Belangrijke partners van WeTransfer zijn de ABN Amro Bank en Amazon. En voorbeelden van adverteerders zijn: Audi, Mercedes, Lexus, Emirates Airways en Qatar Airways.

Toekomst WeTransfer

In de toekomst kan er ook geld worden verdient via een beursgang. De Britse Gordon Willoughby (CEO) ziet het bedrijf binnen een jaar of twee à drie naar de beurs gaan. Inmiddels is het bedrijf een zogeheten scale-up geworden. Met de scale-up wordt simpel gezegd bedoelt dat het gaat om een succesvolle start-up die de eerste vijf jaar heeft overleefd en minstens 5 miljoen dollar omzet heeft gedraaid. De focus nu ligt daarom ook zeker op de uitbreiding van het team en het managen van het team.

WeTransfer aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in WeTransfer? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de WeTransfer koers, de verwachtingen en toekomst van WeTransfer en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in WeTransfer aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in WeTransfer aandelen. Als je WeTransfer aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een WeTransfer aandeel te kopen.

WeTransfer kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een WeTransfer aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in WeTransfer en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van WeTransfer. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. AandelenWeTransfer kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

WeTransfer aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.