VolkerWessels aandelen

VolkerWessels is één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Interesse om VolkerWessels aandelen te kopen? Maak dan een account aan bij broker Binckbank. Het is als belegger mogelijk om binnen 10 minuten een account aan te maken en zo kunt u razendsnel uw eerste VolkerWessels aandelen aanschaffen!

VolkerWessels aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Volker Wessels verwachtingen – De toekomst van Volker Wessels

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Volker Wessels verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over VolkerWessels

Koninklijke Volker Wessels Steven NV (kortweg VolkerWessels) is één van de grootste bouwconcerns van Nederland. Dit bouwbedrijf is in 1997 opgericht en heeft sindsdien een mooie groei gerealiseerd. Het concern is in Nederland steeds belangrijker aan het worden. Naast Nederland zijn er ook activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. In 2016 werd ongeveer 70% van de omzet in Nederland gerealiseerd. Het Verenigd Koninkrijk is goed voor bijna 20% en de overige landen zijn goed voor de overige 10%. Met zo’n 15.800 medewerkers en een omzet die er niet om liegt, is VolkerWessels zeker geen kleine jongen.

Is VolkerWessels koopwaardig?

De grote vraag is natuurlijk of het interessant is om in VolkerWessels te beleggen. Als belegger wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een goede prijs betaalt en geen veel te dure aandelen aanschaft. Om te bepalen of VolkerWessels koopwaardig is, is het slim om te beginnen met het doornemen van het prospectus.

We weten allemaal dat de bouwsector het de afgelopen jaren ontzettend zwaar heeft gehad. Uit het prospectus valt vooral op dat VolkerWessels ondanks deze slechte markt toch netjes wist te presteren. De andere Nederlandse bouwbedrijven: BAM, Ballast Nedam en Heijmans hadden veel moeite om hun winstgevendheid op peil te houden. VolkerWessels slaagde hier succesvol in. Dit komt vooral door de mooie bruto winstmarges die hoger liggen dan bij sectorgenoten. Zie ook de onderstaande grafiek om hier meer inzicht in te krijgen.

Cijfers VolkerWessels

In 2016 wist VolkerWessels een nettowinst van 103 miljoen euro (+21% versus 2015) te realiseren. De omzet lag in 2016 op 5,49 miljard euro (+3% versus 2015). Uitgaande van 80 miljoen uitgegeven aandelen komt de winst per aandeel dan uit op 1,2875 euro. De bandbreedte van de introductiekoers laat zien dat de koers-winstverhouding ergens tussen de 16,50 en de 19,60 zal komen te liggen. De koers-winstverhouding ziet er goed uit. Als belegger zult u bij de huidige winsten in ieder geval niet teveel voor deze aandelen betalen.

De komende jaren wordt op een omzetgroei van 3 tot 4% gehoopt. De brutomarges zullen tussen de 4,5 en de 5,5% blijven liggen. Het dividend is een ander interessant punt waar we naar willen kijken. Voor 2017 staat de pay-out ratio op 60%. Bij een winst van 103 miljoen euro komt dit neer op ongeveer €0,77 per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee uit op 3 tot 3,6% (afhankelijk van de daadwerkelijke introductiekoers).

Conclusie VolkerWessels aandelen

Pluspunten zijn er bij dit bouwbedrijf in overvloed. Een goed trackrecord, grote diversificatie, een sterk management, focus op goede winstmarges en een mooi dividendrendement. Wat wilt u als belegger nou nog meer? Sommige analisten blijven wel sceptisch, omdat Dik Wessels altijd een bijzonder gevoel voor timing heeft gehad. Is er nog een achterliggende reden dat Dik Wessels verkoopt? Is er iets dat hij weet, maar wij niet weten? Feit blijft dat alles er in principe netjes uitziet.

Meer weten? Het is deze week sowieso interessant om goed te kijken naar de kwartaalcijfers van BAM en Heijmans. Deze bouwbedrijven geven wellicht wat inzicht in de te verwachten resultaten van VolkerWessels. Feit blijft dat de bouwsector naar alle waarschijnlijkheid de komende jaren gaat aantrekken. Dit zal positieve invloed gaan hebben op de resultaten van dit mooie bouwbedrijf.

VolkerWessels aandelen kopen?

Deze aandelen zijn naar verwachting vanaf vrijdag 12 mei om 09:00 uur verhandelbaar via Euronext Amsterdam. Als u deze aandelen wilt kopen kan het zeker verstandig zijn om mee te doen met de voorkeurstoewijzing van 250 stuks voor particulieren.

Als geïnteresseerde is het al binnen 10 minuten mogelijk om een account aan te maken bij broker Binckbank. Bij deze broker is het eenvoudig mogelijk om optimaal te profiteren van de mogelijke koersstijgingen op de eerste handelsdag van deze bouwgigant!

Naast VolkerWessels aandelen is het ook mogelijk om wereldwijd te beleggen tegen de laagste transactiekosten. Beleg bijvoorbeeld ook in BAM, Ballast Nedam of Heijmans! Geen interesse in bouwbedrijven? Geen probleem! Bekijk de koersen van bedrijven zoals Apple, Facebook, Google (Alphabet) of bijvoorbeeld Shell.

 

Volker Wesselsaandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Volker Wessels? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Volker Wessels koers, de verwachtingen en toekomst van Volker Wessels en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Volker Wessels aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Volker Wessels aandelen. Als je Volker Wessels aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Volker Wessels – Wat is de waarde van aandelen Volker Wessels?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Volker Wessels kost. Het aandeel Volker Wessels is te vinden op de Volker Wessels, de afkorting op de beurs is Volker Wessels.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Volker Wessels aandeel te kopen.

Volker Wessels kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Volker Wessels aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Volker Wessels en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Volker Wessels. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Volker Wessels kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Volker Wessels aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.