4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

Verge verwachting

Verge KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high XVG

Verschil sinds start

$0,02$0,02$0,03$0,26stijging van 1.082.890,98%

Verge maakt een bijzondere tijd mee. Met zowel stijgingen als dalingen is deze coin op 197 geranked in de totale cryptocurrency markt. Verge is al actief sinds 2014-10-09 en heeft sindsdien stijging van 1.082.890,98% behaald.  Wij schetsen voor jou de verdere verwachtingen van Verge op de korte en op de lange termijn.  Daarnaast leggen wij je uit waar je deze coin het beste kunt kopen.

Inhoudsopgave

Verge KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high XVGVerschil sinds start
$0,02$0,02$0,03$0,26stijging van 1.082.890,98%

Verge maakt een bijzondere tijd mee. Met zowel stijgingen als dalingen is deze coin op 197 geranked in de totale cryptocurrency markt. Verge is al actief sinds 2014-10-09 en heeft sindsdien stijging van 1.082.890,98% behaald.  Wij schetsen voor jou de verdere verwachtingen van Verge op de korte en op de lange termijn.  Daarnaast leggen wij je uit waar je deze coin het beste kunt kopen.

Verge is een crypto project welke goed bezig is de laatste tijd. Ten opzichte van een jaar geleden is de koers ook goed gestegen, maar het potentieel is nog velen malen groter. Het is altijd belangrijk bij een project te kijken naar de toekomst, omdat de potentiële verwachting hier in zit. In dit artikel zullen we daarom wat verder ingaan op de Verge verwachting voor 2021 (en verder in de toekomst). Via Bitvavo kan je de Verge in ieder geval eenvoudig kopen via alle betaalmethodes en staat het direct in je wallet.

Om de zes maanden ondergaat de berm een halvering, de zeer  recente halvering resulteerde in het snijden van mijnwerkersbeloningen tot de helft van $400 XVG tot $200 XVG. Het netwerk wordt de komende jaren enorm uitgebreid, ook al zal de halvering niet genoeg zijn om de mining in stand te houden. Verge is een zeer veilig netwerk en is ideaal voor gebruikers die veilige betalingen willen ervaren zonder gedoe.

Verge heeft plannen om in 2021 Ring Confidential Transactions (Ring CT) te introduceren, wat een geavanceerde afscherming is van transactiebedragen en RSK smart contract integration. Hierdoor zouden de ontwikkelaars verschillende DApp’s kunnen bedenken die verder gaan dan het XVG-platform. Zoals we weten, heeft XVG een geweldige community die toegewijd is, dus om de community te verenigen, gaat XVG een online merchandise store creëren, samen met Netcents. De producten kunnen worden gekocht met de Verge en Bitcoin.

Wat is Verge?

Verge is een cryptocurrency die zich richt op totale anonimiteit en privacy voor haar gebruikers. Verge is vrijwel niet te traceren en de gebruikers van Verge kunnen direct anoniem transacties verrichten. Verge implementeert geavanceerde blockchain technologie die is gebouwd op de top van diensten zoals Tor en I2P en die uw persoonlijke gegevens verbergt, zoals geolocatie en IP-adressen.

Met de toekomstige implementatie van RSK technologie, zou XVG slimme contracten functionaliteit bieden, met behoud van de totale vertrouwelijkheid van de gebruikers, vandaar dat het de enige crypto op de markt is die dergelijke functies combineert.

Verge is een 100% open source project en de XVG-community heeft volledige input en opname in alle beslissingen die worden genomen met betrekking tot nieuwe feature-implementaties. XVG is een grassroots project met een kernontwikkelingsteam dat voortdurend werkt aan het verbeteren van de bestaande fundamenten van XVG. Er werd geen ICO gehouden bij de lancering en er vond geen pre-mine plaats.

Verge heeft een beetje een bearish trend laten zien omdat het met 6% is afgenomen, maar Verge gaat samenwerken met XcelTrip en de discussie daarover zal plaatsvinden op de Larry and Joe show van Justin Ven Detta, de leidende software ontwikkelaar van de Verge gemeenschap.

 

Huidige koers Verge | Wat heeft voor de prijsstijging gezorgd?

De huidige koers is al aardig gestegen ten opzichte van 2019/2020. Dit heeft onder andere te maken met de gehele groei van de cryptocurrency markt. Sinds 2020 is er meer en meer vertrouwen in cryptocurrency als een alternatieve investering. De huidige situatie in de economie draagt daaraan bij. Maar los van dat de gehele markt is gestegen, is Verge ten opzichte van veel andere cryptocurrencies harder gestegen. Dit komt met name door het succes van het project en het vertrouwen van investeerders.

Er worden continue nieuwe updates doorgevoerd en er worden nieuwe samenwerkingen binnengehaald. Het blockchain project biedt steeds meer toegevoegde waarde aan het ecosysteem van crypto, waardoor steeds meer bedrijven en personen hier gebruik van willen maken. Dit betekent een grotere vraag naar Verge waardoor de prijs stijgt en de Verge prijs verwachting nog hoger zal liggen in de toekomst.

Verge Koers – De actuele Verge Prijs

Inspelen op de hoge koersverwachtingen van Verge? Dit zijn de beste brokers in Nederland. Lees hieronder verder over de Verge verwachtingen voor 2021.

Verge kopen – De goedkoopste exchanges om Verge te kopen

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

De koers verwachting van Verge

Dat Verge flink gestegen is vast, maar waar is de verwachting in 2021? Dat is altijd een lastig gegeven. Cryptocurrencies zijn een stuk volatieler dan aandelen, omdat het nog wat meer in de kinderschoenen staat. Een voorspelling van Verge doen is daarom erg lastig en vrijwel onmogelijk. Het is daarom een beter idee om te kijken naar wat een blockchain project van plan is dit jaar en op de lange termijn. Een goede manier hiervoor is om naar de roadmap van Verge te kijken, de roadmap is de lijst van updates die er gepland zijn en nieuwe ontwikkelingen zullen betekenen.

Voor Verge staan er veel positieve ontwikkelingen voor dit jaar gepland. Het team achter Verge heeft een grote visie en hoopt dit jaar weer een hoop te bereiken. Dit betekent natuurlijk niet altijd een directe prijsinvloed, maar op de lange termijn zeker wel. Hoe meer er gebruik gaan maken van Verge, hoe meer invloed dit zal hebben op de prijs waardoor deze stijgt. Doordat de gehele marktwaarde van Verge nog niet extreem groot is ten opzichte van Verge, zijn stijgingen van enkele honderden procenten heel realistisch voor een project als dit.

Verge toekomst verwachting | Wat gaat Verge doen in 2021 – 2025?

Een prijs willen we niet meegeven, maar de lange termijn horizon ziet er voor dit project erg veelbelovend uit. De technische analyse van Verge ziet er positief uit, helemaal ten opzichte van vele andere Verges. De volgende twee jaren zien er daarom erg goed uit.

De beste Verge wallet

Crypto Verge wordt vaak opgeslagen in een crypto wallet. Een wallet is een soort van digitale portemonnee waarin je jouw cryptovaluta’s kunt opslaan. Voorbeelden van crypto wallets zijn een hardware wallet of een software wallet. Een hardware wallet wordt ook wel een ‘koude’ wallet genoemd en staat niet verbonden met het internet. Een software wallet is een online Verge wallet. Dit wordt over het algemeen als minder veilig gezien, het voordeel is echter dat het zeer makkelijk te gebruiken is. Voorbeelden van Verge wallets zijn de Binance wallet, de Bitvavo wallet en de bekende Ledger Nano x wallet. Elke wallet heeft weer zijn voor- en nadelen. De Ledger Nano X wordt in het algemeen als de beste crypto Verge wallet gezien.

Hoe weet ik of  Verge een goede investering zal zijn voor 2021?

Het is altijd goed om naar het laatste Verge nieuws te kijken. Dit geeft een goed idee wat er allemaal gaande is en geeft vaak een goed beeld over waar eraan wordt gewerkt. Het belangrijkste gegeven blijft natuurlijk altijd het aanbod en vraag, hoe meer vraag ernaar Verge is, hoe meer de prijs zal stijgen in het algemeen. Maar dankzij positief Verge nieuws van vandaag of BSV nieuws dat er in de toekomst gaat komen, kan een stijging altijd exponentieel zijn. Dit kan betekenen dat de prijs op sommige dagen 20% of meer stijgt omdat het erg positief is voor de lange termijn. Het is als investeerder daarom altijd goed te kijken naar waar het project over 1 tot 2 jaar staat, op deze manier kan je altijd veiliger investeren met meer vertrouwen in een project.

Op korte termijn kan de prijs altijd wat onstabieler zijn, maar op de lange termijn maakt dit niks uit. De verwachtingen voor Verge liggen dan ook op de lange termijn erg hoog omdat er veel gaande is bij het project en wanneer zij alle doelen weten te realiseren, de prijs ook meerdere keren over de kop kan gaan. De voorspellingen van veel crypto experts liggen dan ook erg hoog, veel verwachten dat de prijs meerdere honderden procenten zal stijgen binnen 1 tot 2 jaar. De Verge verwachtingen voor 2025 helemaal hoog, omdat veel ontwikkelingen staan gepland de komende jaren.

Wil je inspelen op de positieve prijsverwachting van Verge? Dan dit het best via goede brokers en exchanges. Hieronder vindt je een lijst van de beste opties opgesomd om gebruik van te maken. Via al deze platformen kan je eenvoudig kopen & verkopen binnen enkele minuten nadat je een account hebt aangemaakt.

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

Conclusie: Is Verge een goede investering of niet?

Alle bovengenoemde predicties zijn om een idee te geven wat de Verge verwachting is van ons en vele experts. Het project ziet er erg veelbelovend uit, maar het is altijd goed om meer in te lezen over het project en te kijken waar het allemaal mee bezig is zodat je een goede keuze kan maken voor de lange termijn. Het project heeft zich inmiddels bewezen en er is een grote kans dat de rendementen die behaald kunnen worden hierop nog erg groot zijn dankzij de groeiende cryptocurrency markt en de ontwikkelingen van Verge.

Verge nieuws | Blijf op de hoogte

Wij proberen dit met regelmatig te updaten voor het laatste Verge  nieuws. Houdt daarom altijd deze pagina in de gaten. Wij proberen hier altijd de laatste ontwikkelingen te benoemen, zowel positief als negatief.