Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Vastned Retail aandelen

Vastned Retail N.V., beter bekend als Vastned Retail, is gevestigd in Nederland aan De Boelelaan 7, 1083 HJ, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Taco de Groot.

 

Het Vastned Retail N.V.-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €21,35, de hoogste koers was €21,35 en de laagste koers was €21,00. De slotkoers was €21,20 en is daarmee met 0,70% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Inhoudsopgave

Vastned Retail cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Vastned Retail-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Vastned Retail kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Vastned Retail aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Vastned Retail? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Vastned Retail-koers, de verwachtingen en toekomst van Vastned Retail en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Vastned Retail-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Vastned Retail-aandelen. Als je het Vastned Retail-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Vastned Retail Koers - Wat is de waarde van aandelen Vastned Retail

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Vastned Retail was. The stock Vastned Retail can be found of the abbreviation of the exchange is VASTN.

Beurskoers Vastned Retail | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Vastned Retail verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Vastned

Hieronder gaan we kort in op een stukje historie van de Europese winkelvastgoedonderneming. We geven kort aan wat de ontwikkelingen zijn geweest gedurende de jaren, waarna we ook ingaan op de cijfers. Om goed op de hoogte te zijn en een overdachte beslissing te nemen, is het goed om uzelf goed in te lezen. Vastned aandeel

Vastned BV werd opgericht in 1986 en ging een jaar later al naar de beurs. De winkelvastgoedonderneming kreeg een notering aan de Amsterdamse effectenbeurs als een vastgoedfonds met een open einde. In datzelfde jaar ging de onderneming over in een andere rechtsvorm. Het werd een naamloze vennootschap met veranderlijk kapitaal (Vastned NV). Halverwege de jaren 90 werd Vastned NV van naam gewijzigd in Vastned Retail NV als gevolg van samenwerking met Vaste Waarden Nederland NV.

In de daaropvolgende jaren is er veel gebeurd rondom Vastned. Het bedrijf deed verschillende overnames en verwierf steeds meer belangen in het buitenland. In 2007 wist het bedrijf uit te breiden naar Istanbul. Vorig jaar werd Vastned Retail NV opgenomen in de Small Cap Index van Euronext Amsterdam.

Vastned is een Europese winkelvastgoedonderneming en focust zich op het zogeheten ‘’venues for premium shopping’’. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en investeert in geselecteerde steden in Europa. Het bedrijf richt zich op het beste winkelvastgoed in de meest populaire winkelstraten in de grote steden. Deze focus draagt bij aan het bereiken van voorspelbare en bovenal stabiele resultaten. De huurders van Vastned zijn sterke en toonaangevende landelijke en internationale retailers. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van meer dan 1,5 miljard euro.

Hoogwaardige retail vastgoed investeringen

De geselecteerde steden van Vastned zijn de zogeheten core cities. Het zijn aantrekkelijke steden die een positieve demografische groei kennen, naast een sterke koopkracht, een historische binnenstad en een toeristische aantrekkingskracht. Bovendien is er de aanwezigheid van nationale en internationale universiteiten en instellingen.

Het gaat om steden die door hun authenticiteit een unieke winkelbeleving bieden. Consumenten willen er daardoor graag winkelen en toonaangevende retailers willen er graag vestigen. Enerzijds is er dus het winkelvastgoed in de core cities. Anderzijds is er in de vastgoedportefeuille ruimte voor andere kwalitatief hoogwaardige retail vastgoed investeringen. Voorbeelden zijn: goed gelegen supermarkten, andere mixed retail locaties en de Belgische baanwinkels.

Het dividendbeleid

Met het dividendbeleid is het uitgangspunt om minstens 75% van het direct resultaat uit te keren aan aandeelhouders. De uitkering van dividend vindt tweemaal op jaarbasis plaats. Het tussentijds uitkeren van een interim-dividend bedraag 60% van het direct resultaat per aandeel over het eerste halfjaar. Het stockdividend wordt alleen aangeboden wanneer de beurskoers op een aantrekkelijk niveau staat. Het dividendbeleid van Vastned voorziet in een voorkomende kapitaalbehoefte, die anticipeert op de economische situatie.

Vastned Retail aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Vastned Retail-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Vastned Retail-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie