Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Van LanschotKempen aandelen

Van LanschotKempen NV, beter bekend als Van LanschotKempen, is gevestigd in Nederland aan Hooge Steenweg 29, 5211 JN, te S Hertogenbosch.Het Van LanschotKempen NV-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €26,95, de hoogste koers was €27,55 en de laagste koers was €26,85. De slotkoers was €27,25 en is daarmee met 1,11% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Inhoudsopgave

Van LanschotKempen cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Van LanschotKempen-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Van LanschotKempen kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Van LanschotKempen aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Van LanschotKempen? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Van LanschotKempen-koers, de verwachtingen en toekomst van Van LanschotKempen en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Van LanschotKempen-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Van LanschotKempen-aandelen. Als je het Van LanschotKempen-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Van LanschotKempen Koers - Wat is de waarde van aandelen Van LanschotKempen

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Van LanschotKempen was. The stock Van LanschotKempen can be found of the abbreviation of the exchange is VLK.

Beurskoers Van LanschotKempen | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Van LanschotKempen verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Van Lanschot

Van Lanschot is de grootste private bank in de Benelux, wat betekent dat het bedrijf ook buiten Nederland actief is. De bank werkt onder andere in België en in Luxemburg, al lijken die markten voor een groot deel op Nederland.

Van Lanschot is een van de oudste onafhankelijke banken in Europa, die de financiële crisis op een goede wijze heeft kunnen doorstaan. Er kwamen na enkele jaren nog enkele lijken uit de kast, maar deze hebben voor Van Lanschot uiteindelijk niet tot de grote problemen geleid die we kennen van een aantal andere banken. De dienstverlening van Van Lanschot richt zich op de institutionele beleggers en de particulieren met een groot vermogen. Het lijkt erop dat deze groep weer groeit, waardoor Van Lanschot een goede tijd tegemoet kan gaan zien en de kans bestaat dat ook het aandeel zich verder positief zal ontwikkelen. Van lanschot aandelen

Van Lanschot is een private bank, waar particulieren met een groot vermogen terecht kunnen voor het vermogen hiervan. Het is officieel een bank, al heeft men een andere insteek dan de grote commerciële banken die zich bijvoorbeeld richten op het verstrekken van leningen zoals hypotheken en het aanbieden van verzekeringen.

In plaats daarvan richt Van Lanschot zich veel meer op het beheer van opgebouwd vermogen en zorgt het er met institutionele beleggers voor dat er een aantrekkelijk rendement ontstaat. Van Lanschot heeft de laatste tijd enkele klappen te verwerken gekregen, maar lijkt de zaak inmiddels weer op de rit te hebben en de weg naar boven weer in te kunnen slaan.

Van Lanschot aandelen

Het aandeel van Van Lanschot ontwikkelt zich de laatste tijd op een behoorlijk stabiele manier, al was dat zelfs vorig jaar nog niet het geval. Halverwege 2013 was er sprake van een koers van zo’n €17,50. De koers viel vervolgens terug naar minder dan €15, bijvoorbeeld als het gevolg van verschillende momenten waarop Van Lanschot negatief in het nieuws kwam. Dit heeft er uiteindelijk echter niet toe kunnen leiden dat de bank daadwerkelijk in de problemen kwam. In plaats daarvan heeft er aan het eind van 2013 juist een belangrijke stijging van de koers van het aandeel van Van Lanschot plaatsgevonden. De koers liep op naar een hoogtepunt boven de €20, al heeft de bank die waarde vervolgens niet vast kunnen houden.

Begin 2014 is de koers teruggelopen naar ongeveer €18 – €19, een koers die het aandeel nu al een aantal maanden vast weet te houden. Er is sprake van minder heftige schommelingen, waardoor Van Lanschot een interessant aandeel lijkt voor beleggers die op zoek zijn naar een min of meer stabiele koers. Aan de andere kant is Van Lanschot natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen op de verschillende financiële markten. De laatste tijd lijken die markten weer wat tot rust te zijn gekomen, wat betekent dat ook Van Lanschot minder te maken krijgt met risico’s met het oog op de koers van het aandeel. Het lijkt wat dat betreft de moeite waard om de bank mee te nemen in een analyse, al is er sprake van relatief weinig geografische spreiding.


Van LanschotKempen aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Van LanschotKempen-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Van LanschotKempen-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie