Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Value8 aandelen

Value8 N.V., beter bekend als Value8, is gevestigd in Nederland aan Brediusweg 33, 1401 AB, te Bussum.

 

Het Value8 N.V.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €5,80, de hoogste koers was €5,80 en de laagste koers was €5,78. De slotkoers was €5,80 en is daarmee met 0,69% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Value8 cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Value8-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Value8 kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Value8 aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Value8? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Value8-koers, de verwachtingen en toekomst van Value8 en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Value8-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Value8-aandelen. Als je het Value8-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Value8 Koers - Wat is de waarde van aandelen Value8

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Value8 was. The stock Value8 can be found of the abbreviation of the exchange is VALUE.

Beurskoers Value8 | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Value8 verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Value8 aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Value8-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Value8-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie