Unibail-Rodamco aandelen

Unibail-Rodamco is opgericht in 2007 na een overname. De focus ligt op het vastgoed en Unibail-Rodamco is dan ook een vastgoedbedrijf. Unibail-Rodamco is een relatief onbekend bedrijf bij de meeste beleggers.

De onderneming is een vastgoedbedrijf net zoals Corio. Het verschil is echter dat Unibail-Rodamco een grotere portefeuille heeft en zich ook meer bezig houdt met kantoorruimte en locaties in en rond Parijs. Unibail-Rodamco is een Nederlands-Franse onderneming. Unibail-Rodamco maakt ook onderdeel uit van de CAC40 en is daar ook verhandelbaar.

De onderneming heeft natuurlijk ontzettend veel te maken met ontwikkelingen in het vastgoed. Dit zorgt ervoor dat Unibail-Rodamco aandelen over het algemeen gekoppeld kunnen worden aan de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld te schetsen over de ontwikkelingen van het aandeel, ook voor de toekomst. Vastgoed is de afgelopen jaren uiteraard flink gedaald in prijs. Wanneer deze prijzen weer zullen gaan stijgen is het mogelijk dat Unibail-Rodamco aandelen ook omhoog gaan met deze veranderingen op de markt.

Unibail-rodamco aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Unibail-Rodamco verwachtingen – De toekomst van Unibail-Rodamco

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Unibail-Rodamco verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

 

Beursagenda Unibail-Rodamco 2018

  • 18-04: Algemene Aandeelhoudersvergadering
  • 23-04: Omzetcijfers 1e kwartaal

Cijfers van Unibail-Rodamco

Er werken ongeveer 2.000 mensen bij de onderneming. Het totale balanstotaal van Unibail-Rodamco bedroeg €38,1 miljard in 2015. Het eigen vermogen dat hierbij hoort bedroeg €16 miljard. Unibail-Rodamco beschikt dan ook zeker over een gezonde liquide positie. De omzet bedroeg in 2015 €1,7 miljard en de winst was in hetzelfde jaar (door andere waarderingen) €2,3 miljard.

Het is interessant om te zien dat de winst dus erg hoog ligt en er is dan ook direct in de cijfers terug te zien dat het hierbij gaat om een vastgoed onderneming. Als er naar andere cijfers wordt gekeken kan het volgende worden vastgesteld over het jaar 2015:

  • Eigen vermogen per aandeel: €159,92
  • Koers-/winstverhouding: 10,02
  • Winst per aandeel: €23,39

Als er naar deze kerncijfers wordt gekeken, is er te zien dat er zeker mogelijkheden zijn tot groei en verbetering van resultaten, tegelijkertijd is er aan de koers/winstverhouding te zien dat deze relatief goed gewaardeerd is. De winst per aandeel geeft aan dat het op dit moment niet al te verstandig is om Unibail-Rodamco te kopen, aangezien deze relatief laag ligt in verhouding tot het aantal uitstaande aandelen. De winst in verhouding met de omzet is wel erg goed, maar doordat er veel uitstaande aandelen zijn, valt de winst per aandeel enigszins tegen.

Analyse Unibail-Rodamco aandelen

Professionals en analisten zijn het erover eens dat er op dit moment niet echt een concreet koersdoel kan worden vastgesteld. De reden hiervoor is dat de vastgoedontwikkelingen zich de komende maanden/jaren in principe op twee manieren kunnen ontwikkelen. Het is vervolgens de vraag hoe Unibail-Rodamco aandelen daarop zullen gaan reageren. Om deze reden zijn analisten en professionals relatief neutraal over het aandeel en zij geven dan ook een hold advies.

Unibail-Rodamco aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Unibail-Rodamco? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Unibail-Rodamco koers, de verwachtingen en toekomst van Unibail-Rodamco en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Unibail-Rodamco aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Unibail-Rodamco aandelen. Als je Unibail-Rodamco aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Unibail-Rodamco – Wat is de waarde van aandelen Unibail-Rodamco?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Unibail-Rodamco kost. Het aandeel Unibail-Rodamco is te vinden op de AMS de afkorting op de beurs is URW.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Unibail-Rodamco aandeel te kopen.

Unibail-Rodamco kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Unibail-Rodamco aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Unibail-Rodamco en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Unibail-Rodamco. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Unibail-Rodamco kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Unibail-Rodamco aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.